Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor zeven schuttingdelen vervangen:

Zeven schuttingdelen vervangen

Het plaatsen van 7 schuttingdelen van hardhout. De oude delen ook graag verwijderen. De schuttingdelen zijn 180 bij 180 met ee
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zeven schuttingdelen vervangen uit heel Nederland:

Schutting vervangen

Rechts: 8 schuttingdelen geimpregneerd met 9x betonpalen links: 7 schuttingdelen geimpregneerd met 7x betonpalen en 1x hoekpaal. Achter: 3 schuttingdelen met 3 betonpalen 1x poortdeur 120x200 ook oude schuttingen verwijderen.

Vervangen van 5 schuttingdelen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 5 houten schuttingsdelen van 180 x 180 cm. De palen wil ik graag ook laten vervangen door houten palen. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is te bereiken via een achterom.

Tuinhekken plaatsen

Er is stormschade, dus moeten 5 schuttingdelen vervangen worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Dus er moet langs worden gekomen voor een gedetailleerde offerte. De schutting is samen met de buurvrouw neergezet. Nieuwe schermen koop ik bij Praxis.

Omgewaaide schutting vervangen

Vanwege stormschade wil ik een omgewaaide schutting vervangen door een nieuwe houten schutting. Afmetingen: 1,80 meter hoog, 8 meter diep. De klus is inclusief het graven van gaten en het plaatsen van palen tussen de schuttingdelen. Ook is het nodig om het eerste schuttingdeel te bevestigen aan de buitenmuur (baksteen) van de berging bij de woning. Geen hang- of sluitwerk nodig, geen deuren/poorten in de schutting. Materialen heb ik niet, graag advies over houtsoort en kosten daarvan.

Schutting (indien mogelijk) herstellen

Schutting is omgevallen tijdens storm van afgelopen nacht. Indien mogelijk wil ik het laten herstellen. Graag wil ik van te voren een offerte krijgen in verband met de verzekering. Zie foto in bijlage. Het gaat om 4 schuttingdelen. De delen zijn bij de palen gebroken. Dus waarschijnlijk hoeven enkel de palen vervangen te worden.

Zeven schuttingdelen plaatsen

Schutting omgewaaid. Lijkt erop dat iig de palen geheel vervangen moeten worden maar ook een aantal schutting delen moeten vernieuwd worden. Mogelijk dat daarom besloten wordt om alle delen te vervangen (kleurverschil)

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag mijn schutting vervangen Ik heb nu 13 delen staan en die hebben het 10 jaar overleefd Ik zou nu graag iets plaatsen wat het langer haalt! Heeft u daarvoor een offerte voor mij met en zonder het afbreken van de oude schutting? Ik hoop omdat het zo’n groot stuk is dat u een mooie prijs kunt maken

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens de storm van afgelopen weekend is een deel van mijn schutting omgewaaid door houtrot in de palen. Ik overweeg nu om de hele schutting te laten vervangen. Dat gaat om houten palen, 8 schuttingdelen en 1 poortdeur. Ik wil die zelf aanschaffen. Ik ontvang graag eerst uw prijsindicatie voor de plaatsingskosten. Daarna zal ik besluiten of ik uw bedrijf uitnodig voor een gesprek hier ter plaatse.

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens een hevige storm is onze huidige schutting grotendeels omgewaaid. We willen bij onze hoekwoning nu een hele nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen van 2 meter hoog. Aan de voorzijde is de schutting 120 cm breed, haaks daarop staat een schutting van 17 meter lang met daarin een dubbele poort van in totaal 2 meter breed. Haaks hierop staat een schutting van 7,5 meter met daaraan grenzend een stuk van 5,5 meter breed. We willen de schuttingdelen van 19 planken, uitgevoerd in vuren of grenen. We hebben het omgewaaide deel al laten weghalen, het overige stuk van de schutting moet er nog uit. We laten de klus graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben deze ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Partners

Partners van Casius