Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Overijssel.

316 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Overijssel:

maandag 24 juni 2019

Hout-betonschutting met schuifdeur plaatsen

Wij willen onze tuin voorzien van hout-betonschuttingen. Wat maakt het bij ons complex? We moeten op ons terrein, dus in onze tuin een auto kunnen plaatsen (hiervoor getekend bij de notaris in verband met weinig parkeerplekken in de wijk). We kunnen zo'n 26 meter schutting gewoon plaatsen, echter aan de achterzijde moeten we dus iets van een toegang hebben, waarmee we de auto (of vouwwagen) op ons eigen terrein kunnen plaatsen. De schutting en deur staat op de erfgrens. Als we de auto geplaatst hebben, willen we de schuttingdeur dus dicht kunnen doen en hiermee staat de auto dus in de tuin. We hebben nagedacht en 2 openslaande deuren is lastig met parkeren van de auto in verband met uitstappen en dergelijke, dus wij denken dat een schuifdeur met een rail de enige oplossing is. Is dat te doen in combinatie met hout/beton? We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden/jouw idee.
woensdag 12 juni 2019

Grond afgraven en afvoeren en geel zand erin

Zwart zand afgraven, zand afvoeren (3 x 4 meter). En dan egaliseren met geel zand (15 cm ophogen). Ik ben erg benieuwd naar de offerte.
dinsdag 11 juni 2019

Boomwortels eruit halen

In de achtertuin dient de wortels uit de grond verwijderd te worden. De schutting die er gelijk naast staat, zullen wij zelf verwijderen zodat de vakman hier geen rekening mee hoeft te houden.
zondag 9 juni 2019

Kunstgras aanleggen

Kunstgras aanleggen 9 m2 1. 2 kuup wit zand 2. Kunstgras 9 m2 3. Onderdoek 4. Aantrillen 5. Afsluitbanden heb ik zelf (stenen)
vrijdag 7 juni 2019

Boom verwijderen

In mijn achtertuin heb ik een boom die dood is. Wat kost het om deze te laten verwijderen? Er mag een stam blijven staan, hij hoeft dus niet met wortel en al weg. De diameter is circa 22 cm. De hoogte is geschat tussen de 10 en 15 meter. Het groen afval dient te worden afgevoerd.
dinsdag 4 juni 2019

Tuin aanleggen

Graag willen we onze tuin op nieuw willen laten aanleggen ongeveer 150 m2. De bestrating en het gras wat er nu ligt dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de tuin te worden bestraat en willen wij aan de zijkanten borders met beplanting laten plaatsen. Eventueel zou ik de mogelijkheden en kosten willen weten van een tuinhuisje, elektra en een schutting. De tuin van de hoekwoning is goed te bereiken.
maandag 3 juni 2019

Waterbron slaan of pulsen

Er zitten 2 waterbronnen in ons weiland, maar niet genoeg toevoer van water. Ze zijn 12 jaar geleden geboord. Wij willen het nu gaan gebruiken om weiland en tuin te besproeien. Het gaat om een oppervlakte van 1 hectare. Ik denk dat het 24 meter diep moet worden.
zaterdag 1 juni 2019

Terras vernieuwen

We hebben een terras met dezelfde tegels als binnen. Dit is verkeerd gelegd (alles zit los) en moet vernieuwd worden. De oude tegels moeten eruit en afgevoerd worden en hier moeten nieuwe tegels voor in de plaats komen. Het terras is 160 m2.
maandag 27 mei 2019

Een houten terras realiseren in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een houten terras van 25 m2 in mijn achtertuin kan realiseren. Het terras moet deels op een reeds bestraat terras en deels op gras komen te liggen. Verdere specificaties bespreek ik graag met de vakman.
zondag 26 mei 2019

Waterbron slaan en een daarbijhorende pomp installeren

Ik zoek een hovenier voor het realiseren van een waterbron/put voor het beregen van de tuin. De tuin is 70 m2 groot en zeer goed bereikbaar langs de woning heen. Naast het realiseren van de put moet er ook een pomp op worden aangesloten. Hoe diep het grondwater zit is niet bekend.
zondag 26 mei 2019

plaatsen gaas hekwerk om terras

Ik wil mijn terras laten omheinen met gaas hekwerk incl. poort om de kat op het terras te kunnen houden. Opdracht: plaatsen van ca. 11 meter gas hekwerk incl. poort van ca, 1.50 a 1.80 m hoog waarvan het bovenste deel van het gaas naar binnen gebogen staat zodat de kat er niet overheen kan springen. Daarnaast aanbrengen van een strook gaas van ca 40 cm breed en 8 meter lang bovenop een reeds bestaande schutting. Ook dit gaas dient schuin naar binnen te staan, zodat de kat er niet overheen kan.
woensdag 22 mei 2019

Tuinschutting en plaatsen

In de goed te bereiken achtertuin dient een nieuwe schutting geplaatst te worden. De oude schutting zal verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hier na willen wij houten schuttingsdelen met betonnen palen en onderplaten. De schutting is 10 meter lang waarvan er 6 meter 1.80 meter hoog gaan worden en 4 meter 1 meter hoog.
maandag 20 mei 2019

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil een waterbron voor tuinberegening laten slaan. Inclusief pomp. De tuin is zo'n 150 m2
zondag 19 mei 2019

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zoek een hovenier die een put in mijn achtertuin kan slaan. De put moet voor beregening van de tuin zorgen. De tuin is ongeveer 400 m2 groot. Het grondwater zit op een diepte van 8 meter (geschat). Of er naast de put ook een pomp geïnstalleerd moet worden bespreek ik graag met de vakman. De tuin is redelijk bereikbaar.
zondag 19 mei 2019

Kunstgras leggen

Ik heb een klein stukkie gras volledig omgespit (oude zoden eruit). Wat zou het kosten om hier kunstgras in te leggen of is het misschien te klein? Opp: 5x4 meter.
vrijdag 17 mei 2019

Egaliseren, bestraten, omheining en wat planten

Ik wil mijn tuin graag egaliseren, bestraten, omheining en wat planten laten plaatsen. Mijn tuin is 80 m2.
donderdag 16 mei 2019

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik heb een bron in de tuin maar er komt niet veel water uit als ik de pomp erop zet. Deze is 5 meter diep. Wat is de kans dat hij het weer gaat doen en wat kost eventueel het slaan van een nieuwe. De tuin is 1000 m2.
woensdag 15 mei 2019

Trampoline ingraven

Wij willen onze trampoline van 3,40 meter laten ingraven. De grond die weggraven zal worden moet worden afgevoerd. De tuin is toegankelijk door middel van een tuindeur. Graag horen we welke informatie nog meer nodig is voor het opmaken van een offerte.
dinsdag 14 mei 2019

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil de achtertuin opnieuw laten bestraten. Het betreft ongeveer 40m2: een stuk van 340x340cm en een stuk van 280x930cm. De betontegel die wij op het oog hebben is: Easyton Tops Light Grey 30x60x4cm. We zoeken iemand die graag onze tuin wilt bestraten, uiteraard inclusief zand, opsluitband en indien nodig afwatering. Het totale tuinoppervlak is ongeveer 85 - 90 m2; het andere gedeelte richten we zelf in met borderbakken e.d. De huidige tegels worden er door ons zelf uitgehaald en hergebruikt. Uit te voeren periode is bespreekbaar.
maandag 13 mei 2019

Een terrasje aanleggen en de tuin opknappen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat het ophogen met zand en het bestraten van een terrasje van ongeveer 16 m2. Daarnaast dienen er nog wat planten(bakken) verwijderd en afgevoerd te worden.
zaterdag 11 mei 2019

Tuin uitgraven en egaliseren

Ik wil mijn voortuin van 24 m2 15 cm laten afgraven en egaliseren, zodat ik zelf de tuin weer kan bestraten en beplanten naar eigen ontwerp.
woensdag 8 mei 2019

Schutting plaatsen na oude schutting verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oude erfscheiding wil verwijderen en een nieuwe schutting van 14 meter lang voor mij wilt plaatsen. Het moet een schutting met betonnen palen met hout en draadstaal worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.
maandag 6 mei 2019

Tuin leegtrekken, afvoeren en egaliseren

Ik wil de volledige tuin laten leegtrekken, afvoeren en egaliseren. Ongeveer 100 m2.
zondag 5 mei 2019

Een achtertuin afgraven en ophogen met aarde

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan afgraven in verband met een grote hoeveelheid bouwafval. Het gaat om 25 m2 wat ongeveer 30 cm moet worden afgegraven. Vervolgens dient er (goed) tuinaarde gestort te worden. De tuin is bereikbaar via een poort.
woensdag 1 mei 2019

Stukje achtertuin uitgraven, afvoeren en egaliseren

Betreft renovatie achtertuin hoekhuis. Het gaat om het uitgraven van twee boomstammen, uitgraven, afvoeren en egaliseren van ca. 5 x 3 meter. Tevens hierop geel zand leveren en voor plm. 4 x 3 meter oude aarde afgraven, afvoeren en tuinaarde leveren.

Partners

Partners van Casius