Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Overijssel.

323 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, tuin renoveren, voor- en achtertuin renoveren, grasveld aanleggen, tuin renoveren, achtertuin aanpassen, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Overijssel:

zaterdag 11 augustus 2018

Klimop haag plaatsen

Ik wou graag een kant en klare haag Hedera Helix woerner 120 x 180cm voor een schuttingvan 308 cm breed en 180 cm hoog. De tuin heeft een achterom. De haag wil ik laten monteren, deze moet voor de oude schutting geplaatst worden als het kan. Ingraven niet met snel beton.
vrijdag 10 augustus 2018

Waterbron in de tuin slaan

Huidige bron moet worden verplaatst. Pomp aanwezig graag all-in offerte. Tuin is goed bereikbaar.
woensdag 8 augustus 2018

Vlonder in tuin vervangen

Wij wonen aan het water (klein slootje achter huis langslopen). Aan deze sloot hebben wij een vlonder. Deze moet binnenkort vervangen worden. Vlonder is 11,5 a 13 m2. De vlonder ligt dieper dan de rest van de tuin, daarom willen we rondom de vlonder bloembakken. Bloembakken gokken we 6m2, graag met de vlonderplanken, zodat deze doorgetrokken wordt. Graag komen wij in contact voor evt andere mogelijkheden en de uiteraard het prijskaartje wat er aan vast zit (voor materiaal en legkosten
woensdag 8 augustus 2018

Puntstuk slaan en pomp installeren

Puntstuk slaan op mijn moestuin in een volkstuinencomplex.
zondag 5 augustus 2018

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen. Zie foto. Ik heb al eea uitgegraven en de wortels doorgeknipt die ik tegen ben gekomen.
zaterdag 4 augustus 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een partij die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de oude tegels, het egaliseren van de tuin en nieuwe tegels erin leggen. Ook eventueel een stukje kunstgras of gras erin leggen. De tuin is ongeveer 40 m2 groot en is bereikbaar via een achterom.
vrijdag 3 augustus 2018

Voortuin voorzien van kunstgras

Ik wil mijn bestaande gras gazon met maximale afmetingen van 4,33 x 5,45= 23,6 m2 compleet laten verwijderen en zo nodig de onderlaag verwijderen en vernieuwen. Hierop de nieuwe kunstgrasmat aanbrengen en de rest afvoeren. Het gras wordt alleen belopen bij het onderhoud en begieten van de bloemen en planten. De bestaande tuin is voor 3/4 deel omgeven met bakstenen en de tuin heeft aan de voorzijde een berijdbaar trottoir.
donderdag 2 augustus 2018

Verwijderen boomstronk

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk. Eventueel moeten er nog boomstronken van een middelgrote conifeer verwijderd worden.
woensdag 1 augustus 2018

Gepotdekselde schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een schutting in Zwolle. Het betreft een schutting in zwart (gespoten) Zweeds rabat van 5400 cm bij 2000 cm zonder poort / onderbrekingen. Schutting is ter vervanging van een bestaande schutting, welke ook afgevoerd moet worden.
woensdag 1 augustus 2018

Puntstuk slaan en pomp installeren

Ik wil de waterpomp vooral gebruiken om de drinkbakken voor de paarden te vullen, het paard een keer af te spoelen, de auto te wassen en om de tuin water te geven.
woensdag 1 augustus 2018

Vijver aanleggen

Vijver van 3 bij 5 met daarin een plantenfilter van 1 bij 3 en voor de plantenfilter een verhoging van ongeveer 1 bij 1. Het gat is er al. Nu de bekleding nog...
woensdag 1 augustus 2018

Gras aanleggen in nieuwbouw tuin

De tuin is nu een zandbak. Ik wil weten wat het kost om tijdelijk gras aan te leggen. Het oppervlak is ongeveer 65 m2 in twee stroken. We hebben een achterom.
dinsdag 31 juli 2018

Waterput in de tuin laten slaan

Kunt u een indicatie geven voor de kosten van het slaan van ene waterput?
maandag 30 juli 2018

Tuin egaliseren, deels bestraten en schutting plaatsen

Ik wil een tuin laten egaliseren van 50-60 m2. De helft moet betegeld worden. Er zitten twee schuren in en ook twee bomen. Ook moet er een schutting geplaatst worden van 8 stuks van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom.
zondag 29 juli 2018

Tuin onderhoudsvriendelijk maken

Ik wil de tuin voor en achter onderhoudsvriendelijk maken. En oprit opnieuw inrichten plus bestraten. En misschien wel het belangrijkste, ideeën aandragen. Het gaat om totaal 200 m2. Ik heb een poort.
vrijdag 27 juli 2018

Waterpomp slaan in de tuin

Waterpomp in de tuin slaan.
vrijdag 27 juli 2018

Waterbron slaan

Ik wil graag een bron laten slaan in de tuin. Betreft de bodemgesteldheid zitten we in in een hoog oppervlakte water gebied.
woensdag 25 juli 2018

Bamboeplanten verwijderen uit achtertuin

Wij hebben in onze achtertuin 4 verschillende soorten bamboe staan welke verwijderd moeten worden. De bamboe's zijn in principe afgeschermd met folie, al zien we wel enkele nieuwe scheuten verschijnen buiten dit oppervlakte. Wij zouden graag een offerte opvragen van de te verrichten werkzaamheden. De achtertuin is via een overpad en poort te bereiken.
woensdag 25 juli 2018

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil graag een waterbron om mijn tuin mee te besproeien.
dinsdag 24 juli 2018

Coniferen kappen

Er staan 3 confineren in onze achtertuin die gekapt dienen te worden. Ze zijn ongeveer 11 meter hoog en samen 6 meter breed.
maandag 23 juli 2018

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan achter in onze tuin naast de schuur. Inclusief waterpomp en aansluiten waterpomp.
maandag 23 juli 2018

Waterpomp slaan

Graag wil ik de mogelijkheden weten voor het slaan van een waterpomp. Wij hebben een vrijstaande woning met een tuin oppervlak rondom van 300 m2.
vrijdag 20 juli 2018

Waterbron slaan voor tuinbewatering

Ik wil een waterbron laten slaan in de tuin. De tuin is 210 vierkante meter, er staat een blokhut, ligt een grasmat met keramische tegels er rondom heen. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.
vrijdag 20 juli 2018

Bamboe verwijderen in de achtertuin

Ik wil het bamboe verwijderen in de achtertuin. Het gaat om een klein oppervlak van 5 bij 2 meter. Denk aan 1 soort die woekert. Ik wil ze in ieder geval uit de grond hebben.
donderdag 19 juli 2018

Waterput slaan in een particuliere tuin

Offerte voor een bron, inclusief pomp. Er is een achterom van ongeveer 2 a 2.50 meter breed.