Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Overijssel.

322 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Overijssel:

maandag 17 februari 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die een aantal coniferen kan verwijderen uit mijn achtertuin. Het gaat ongeveer om 4 à 5 meter lang en 2 meter hoog. Na het verwijderen dient het afval afgevoerd te worden.
dinsdag 11 februari 2020

Houten schutting vervangen

Ik wil de huidige schutting laten verwijderen en afvoeren. Hiervoor in de plaats moet er een nieuwe houten schutting met houten palen worden geleverd en geplaatst. Afmeting is 1.80 hoog en 9.60 meter lang. De locatie is toegankelijk om deze klus uit te voeren.
dinsdag 28 januari 2020

Heg vernieuwen

Thuya voorheg verwijderen en afvoeren, wij willen hier eventueel een nieuw plaatsen. Graag gaan wij met de hovenier in overleg om te kijken wat de vervangende heg gaat worden. De huidige afmetingen zijn 13 meter lang en hoogte ongeveer 1.50m. De heg is bereikbaar via de straatkant.
maandag 27 januari 2020

Tuin 660m2 renoveren

We willen graag de bestaande tuin onderhoudsvrij maken. Wat wij hier zien is dat het niet meer bij te houden is om een hoveniersbedrijf periodisch onderhoud te laten uitvoeren. Dat zal betekenen dat er toch veel meer tegelwerk zal moeten terugkomen. Het gaat om een tuin van 660m2. Graag laat ik een hovenier langskomen om te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn
zaterdag 18 januari 2020

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen en afvoeren van coniferen, en hiervoor in de plaats, het plaatsen van een schutting met onder beton + het verwijderen van een conifeer (13 meter) in de voortuin. Alles is makkelijk te bereiken.
maandag 13 januari 2020

Bodem gereed maken voor aanleg speeltuin met kunstgras

Ik zou graag een prijsopgaaf willen hebben voor een speeltuin van circa 10 m1 x 30 m1 tot. 300 m2. Aan een stuk gelegd incl. de bodem gereed maken wat voor kunstgras geschikt is bijv. worteldoek of anders? Grondgesteldheid is mooie schone zwarte grond en daaronder op circa 30 cm. diepte goede stevige gele grond . Uiteraard worden er later speeltoestellen geplaatst en 2 trampolines van circa 11 m2 per stuk ingebouwd in de grond . In afwachting op een passende offerte bvd.
zondag 12 januari 2020

Gras vernieuwen

Ik wil graag bestaand gras doodt spuiten toplaag om frezen en inzaaien grote tuin +'- 2200 m2 zo goed als vierkant met een kleine hoek er aan super vlak niet aan de orde.
vrijdag 10 januari 2020

Tuin renovatie

Ik wil de tuin graag aanpakken. Oude tegels eruit en nieuwe erin, een houten schutting plaatsen van 3 meter lang, de bloemperken wat verkleinen en een dakje voor de fietsen maken. De tuin is ongeveer 4 bij 5.
maandag 6 januari 2020

Tuin uitgraven, afvoeren en nieuwe grond storten

Wij zijn op zoek naar iemand om onze tuin voor- (4 bij 5 meter) en achter (9 bij 12 meter) uit te graven, alles af te voeren en met nieuwe grond te vullen. Het is een nieuwbouw woning en er is voor en achter bij te komen. Met een machine weet ik niet zeker of het achter lukt.
maandag 23 december 2019

Drainage rondom woonhuis

Er is vocht dat van buiten naar binnen trekt in mijn bungalow. Ik zit te denken aan 1 drainagebuis rondom de woning.
zaterdag 21 december 2019

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil in de tuin (3500 m2) een bron laten slaan. Graag een offerte , de vermoedelijke diepte is 30 meter. De offerte inclusief BTW en alle benodigde materialen. Ik hoor graag van u.
maandag 16 december 2019

Maandelijks onderhoud van zeer grote tuin

Ik zoek een geschikte hovenier die maandelijks onze tuin kan onderhouden, en kan snoeien in het voor- en najaar. Het volledige perceel heeft een oppervlakte van 367 m2.
zaterdag 14 december 2019

Plantaan kappen en wortels uitfrezen

Heb achter in tuin een plantaan staan. Hoogte ongeveer 8 meter diameter 50 cm. Ook de wortels moeten eruit. Toegangspad is 100 cm breed. Afvoeren doe ik zelf.
maandag 18 november 2019

Tuin egaliseren en tegels aanleggen

Graag laat ik mijn tuin egaliseren en de tegels aanleggen. Er ligt momenteel gras, dit wil ik door de vakman laten weghalen. Ik zou graag de prijs voor het afvoeren ervan apart op de offerte benoemd willen hebben, is dat mogelijk? Er is een tuinpoort aanwezig. Ik heb zelf geen meetlint om de afmetingen op te meten, zou u dit voor mij kunnen doen?
woensdag 6 november 2019

Lek in een vijver opsporen en repareren of folie geheel vervangen

Mijn vijver blijkt lek te zijn, ik weet niet of het lek nog te vinden is of dat het folie geheel vervangen dient te worden. De vijver is ongeveer 4 bij 5 meter. In het midden van de vijver is een eilandje gerealiseerd. Rondom de vijver is beplanting. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 4 november 2019

Voortuin oprit bestraten, taxushaag maken en kunstgras aanleggen

Ik wil in de voortuin van ongeveer 7 x 5 meter kunstgras en een taxushaag aanbrengen en de inrit opnieuw bestraten en verbreden. Nu staan er naast de oprit een aantal planten die verwijdert en afgevoerd moeten worden. Daar willen we het kunstgras hebben. De afmetingen vind ik moeilijk inschatten, graag laat ik iemand langs komen om alles door te bespreken en te beoordelen. De oprit willen we betegelt met nieuwe tegels, de materiaalkosten graag apart vermelden. We willen wat zwaardere stenen, voor een caravan die er komt te staan.
zaterdag 26 oktober 2019

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil graag 12 meter coniferen verwijderen en afvoeren. Er is geen vergunning nodig.
zondag 20 oktober 2019

Waterbron voor tuinberegening slaan

Ik wil graag een waterbron in de achtertuin laten slaan. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 99 m2. Machines zullen door een normale deur moeten passen.
woensdag 16 oktober 2019

Oude tuin eruit daarna vol betegelen

Ik wil mijn huidige tegels verwijderen en af laten voeren en daarna alles betegelen voor- en achtertuin, in totaal 56 m2.
maandag 30 september 2019

Grote boom rooien en afvoeren

Graag laat ik de grote conifeer rooien en afvoeren. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Er is geen tuinpoort aanwezig. Het moet door een aanbouw heen. Ik denk dat de boom getakeld moet worden, er staan allerlei schuren omheen.
zondag 29 september 2019

Afgraven en aanvullen van zand en onkruid verwijderen

Onze tuin (voor en achtertuin) aan de Hagenduin te Lelystad op sommige delen tbv terras en positie blokhut 10-15 cm afgraven en aanvullen met zand. Zoals u op de foto ziet is er veel onkruid gaan groeien tijdens de bouw deze zomer, welke deels verwijderd en afgevoerd moet worden om de bestrating goed te kunnen aanleggen. Aan de voorzijde gaat met splitplaat gewerkt worden en daar gaat het om de juiste diepte te krijgen voor de plaat en split. Totaal gaat het om ca. 272 m2. Ik heb meer foto's maar kan er helaas maar 1 uploaden.
maandag 23 september 2019

Boom kappen

Ik zoek iemand voor het kappen van een berkenboom van 10 a 14 m. Ook graag afvoeren.
zondag 22 september 2019

Begroeiing uit gehele tuin verwijderen en afvoeren

Groot gedeelte (40 m2 ongeveer) van onze tuin leeghalen. Staat nu vol met groen/begroeiing. Het zou afgevoerd moeten worden. Er is een achterom aanwezig, maar wel een vrij lange steeg. Ik denk dat de steeg wel breed genoeg moet zijn voor een kleine graag machine. De steeg is ongeveer 1,20 - 1,30 meter breed. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 22 september 2019

Puntstuk slaan in een weiland voor drinkwater voor pony's

Graag willen wij in Olst een puntstuk laten slaan. Het is op een stuk grond waar we twee shetlandpony’s laten lopen. Het moet dus grondwater zijn dat geschikt is als drinkwater voor de pony’s. Het gaat om 5000 m2 waar de shetlanders op lopen. Hoe diep het geslagen moet worden durf ik niet te zeggen. Het is heel makkelijk bereikbaar voor machines bijvoorbeeld. Een waterpomp hebben we zelf. Wij hebben een klein budget. Wat zijn de kosten van het slaan/spuiten van een puntstuk?
zondag 22 september 2019

Terras en tuinpad opnieuw leggen

Ik wil graag de huidige flagstones opnieuw leggen. Het gaat om een terras van ongeveer 24 M2 en een pad van ongeveer 12 m2. Er is geen achterom aanwezig. Twee jaar geleden is het gelegd, ik weet niet of het nodig is om op te hogen. Er ligt wit zand onder. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius