Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Overijssel.

323 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin laten renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Overijssel:

zaterdag 16 juni 2018

Bomen kappen en bestrating aanleggen

Ik zoek een partij voor het kappen verwijderen van de stronken van 6 coniferen van ongeveer 15 meter hoog uit onze achtertuin. De grootste is ongeveer 100 cm omtrek. Onze achtertuin is te bereiken via een poort naast het huis. Daarnaast willen we nog een terras uitgevlakt en aangelegd hebben van ongeveer 50 m2. Onze tuin kan daarnaast wel wat onderhoudt (bij snoeien en dergelijke) gebruiken.
zaterdag 16 juni 2018

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Egaliseren en bestrating / terras aanleggen / schutting plaatsen lengte tuin 6 mtr Dit alles is geschat weet nog niet de exacte maten.
donderdag 14 juni 2018

Coniferenhagen laten snoeien

Wij hebben een achtertuin met 2 hagen van Coniferen. Er is een haag van 15.5 meter lang en 2.65 meter hoog en de andere haag is 16.5 meter lang en 2.65 meter hoog. Beide hagen zijn goed te bereiken en het afval dient te worden afgevoerd.
maandag 11 juni 2018

Schutting plaatsen

Ik ben voor een cliënt aan het oriënteren wat het plaatsen van een schutting kost. Zij heeft ongeveer 2 schuttingpanelen van 1. 80m nodig en heeft dan nog een open stuk van ongeveer 1. 30 m. Daarnaast wil zij een poort laten plaatsen (+- 1. 00) en dan is er nog een kleine open ruimte naast de poort wat ook dicht moet (+-17 cm). Schutting zo goed goedkoop mogelijk (bijv. Schutting Wales Toog)
zondag 10 juni 2018

Kunstgras aan laten leggen in de tuin

In de achtertuin heb ik op dit moment gras liggen. Dit dient te worden verwijderd en het deel tuin van ongeveer 25 m2 dient klaar gemaakt te worden voor het leggen van kunstgras. De tuin is alleen via de garage te bereiken.
zaterdag 2 juni 2018

Patiotuin op laten knappen

Ik wil mijn tuin opknappen met in elk geval andere bestrating. De tuin is 7 x 7 meter en de inrichting van de tuin wil ik in basis hetzelfde houden: ruime eettafel rechtsvoor, trampoline linksachter, boompje in het midden links en ruimte om te spelen voor kinderen. Kernwoorden: groen, hout, natuurlijk
vrijdag 1 juni 2018

Beukenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Mijn buren willen graag een schutting. Daarvoor moet een beukenhaag en verschillende struiken worden gerooid op de erfafscheiding. Daarna kan een schutting worden geplaatst. Mijn tuin moet zoveel mogelijk intact blijven! Er kan vanuit de tuin van de buren gewerkt worden. Het gaat om een schutting van ongeveer 7.30 meter lang, van woning tot schuur, met een hoogte van 180 cm. Optioneel in de offerte is afvoeren.
vrijdag 1 juni 2018

Tuin en oprit afgraven en voorzien van vulzand

Ik krijg 15 juni de sleutel van mijn nieuwbouw woning. Tuin en oprit wordt netjes geegaliseerd bij oplevering. Echter ik wil mijn oprit en mijn hele tuin laten bestraten. Tuin is circa 9x7 meter en oprit voor de garage, de breedte van een garage en een meter of 6-7 lang. Wat kost het om zwart zand af te laten graven en te vullen met vulzand ong 25 cm. Gaat dus om oprit en de achtertuin
donderdag 31 mei 2018

Kunstgras aanleggen

Ik graag 14 m2 kunstgras.
dinsdag 29 mei 2018

Achtertuin uitgraven en aanvullen

In de achtertuin 20 cm uitgraven en aanvullen voor straatwerk. Denk 15 cm dat de tuin straks 5 cm lager wordt dan nu. Gaat om ongeveer 160 m2. Er is een achterom van 2.20 meter breed.
maandag 28 mei 2018

Boomstronk verwijderen

Vorig jaar heb ik een Berk van ruim 15 meter laten kappen. Echter zit er nu nog een stronk in de grond met een diameter van 70 cm die verwijderd moet worden. Er zal hier een fundering gestort moeten worden van een grotere schuur. De tuin van mijn hoekhuis heeft een achterom en is goed bereikbaar.
zondag 27 mei 2018

Composiet antraciet schutting plaatsen

Het plaatsen van een Composiet antraciet schutting met toegangsdeur. Deze schutting dient 2.20 meter hoog te worden. Het gaat hier om een L schutting. De oude bestaande schutting dient verwijderd en afgevoerd te worden. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er groeien ook enkele wortels in de grond waar wellicht even naar gekeken moet worden.
woensdag 23 mei 2018

Poort en schutting plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort tussen 2 rijen coniferen laten plaatsen en tevens bovenop een stenen muur een schutting laten plaatsen. Schutting: lengte 4,25 m bij 0,45 m en hoogte 90 cm. Poort: breedte is ongeveer 1 m (huidige lage staanders zit 0,98 cm tussen), hoogte is ongeveer 2 meter.
woensdag 23 mei 2018

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil op korte termijn een waterpunt laten slaan in mijn tuin. Ik zoek iemand die dat op een eenvoudige goedkope manier kan doen. De pomp schaf ik zelf aan. De tuin is goed bereikbaar.
woensdag 23 mei 2018

Betonnen schutting plaatsen

Ik heb een schutting van 3,68 bij 2,10 of 2,20 meter hoog. De poort is 1 bij 1,90 meter.
dinsdag 22 mei 2018

Tuinpoort vervangen

De tuinpoort moet vervangen worden. De tuinpoort is ongeveer 180 bij 90 cm maar ik ga dit nog opmeten. Ik wil een normale houten deur hebben.
zondag 20 mei 2018

Tuin volledig aanleggen

De tuin is 10 meter x 5 meter. Er zijn tegels waar de voorkeur bij ligt, hier is echter nog geen definitief besluit over, als Gamma voor ons geschikte tegels kan leveren is dit het bekijken waard. Als mogelijk ook de schutting vervangen (lengte 1: 8.30 meter lengte 2: 5 meter (deur plaatsen) lengte 3: 1 schuttingdeel. Graag voor prijsopgave een bezoek inplannen om de situatie te bekijken. De tuin heeft een achterom, misschien moet ik even wat planken weghalen. Het werkt dient uitgevoerd te worden in de periode 30 juni tot 15 juli.
zaterdag 19 mei 2018

Tuin bij het nieuwbouwhuis aanleggen

Ik wil onze tuin graag aan laten leggen. De schutting hebben wel al. Oppervlak is 125 m2. Voor een oprit en achter een terras.
zondag 13 mei 2018

Natuurlijk groene schutting plaatsen

Wij hebben een Ligusterhaag in de tuin die eruit moet. Hij is te breed en te hoog. De haag zit er al heel lang waardoor het een klus is om hem eruit te halen. We zoeken een tuinman die de haag verwijderd met respect voor de bestaande beplanting en een nieuwe smalle haag aanbrengt. Maten van de heg: lengte 4 meter, 2 meter hoog en 1 meter breed. Om eventueel materiaal mee te nemen: er loopt een pad achter de tuin van 1,20 breed en onze tuindoorgang is 1 meter breed. Heb je de tools voor deze klus horen we dat graag.
donderdag 10 mei 2018

Kunstgras leggen

Afgraven en afvoeren oude gazon Zandbed maken en egaliseren Stabilisatiedoek Kunstgras plaatsen en vastmaken Netjes opleveren :)
maandag 7 mei 2018

Tuinschermen en schanskorven plaatsen

Ik wil graag 2 stuks HCB tuinschermen van 177 cm bij 180 cm laten plaatsen. Daarbij wil ik 2 schanskorven van 177 cm bij 180 cm laten zetten. De 6 bijbehorende palen moeten in snelbeton geplaatst worden.
maandag 7 mei 2018

Kunstgras leggen

We willen graag kunstgras aanleggen in de tuin, het gaat om ongeveer 65 m2, er ligt al wit zand, dit is alleen nog niet geegaliseerd.
maandag 7 mei 2018

Tuinhekje leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen tuinhekje 80 cm hoog en ongeveer 5 a 6 meter lengte met een hoek er in, vuren hout met twee toegangspoortjes in de voortuin ter afscheiding van de straat. Dus mijn vraag is: kopen én monteren van het hekje. Inclusief oude hekje verwijderen en afvoeren.
zondag 6 mei 2018

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen Z.s.m.
zondag 6 mei 2018

Muurtje en deurtje plaatsen

Op 15 juni krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Naast ons huis moet een schutting met deur gemaakt worden tussen de stenen paal (op de foto rechts van de woning) en de muur van de woning. We willen dit het liefst van hout hebben. De maten zijn ongeveer drie meter breed en twee meter hoog.