Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Overijssel.

329 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Overijssel:

donderdag 28 mei 2020

Waterput slaan

Waterput slaan tbv beregening tuin.
donderdag 28 mei 2020

Waterbron in de tuin slaan met een puls

We hebben al een bron maar dat is roestwater, ik wil graag schoon water oppompen. Ik moet dus zeker weten dat het schoon water is. Het is voor beregend van de tuin.
woensdag 27 mei 2020

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Graag wil ik een waterbron om onze achtertuin (ca. 10 x 12 meter) met grondwater te kunnen besproeien. Offerte inclusief materialen voor bron, exclusief pomp. De heipalen van onze woning staan volgens mij op zo'n 12 meter diepte, dus daar zal zich een zandpakket bevinden. Daarboven is het grotendeels klei verwacht ik. Of de bron ook zo diep moet, kan ik niet beoordelen. De tuin is goed bereikbaar.
dinsdag 26 mei 2020

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Eveneens dient er een pomp aangelegd te worden.
dinsdag 26 mei 2020

Heg snoeien

Heg gangpad 3 meter hoog 5,80 meter breed minus deur is circa 15 m2. Heg tuinzijde 1 meter hoog (boven de schutting) en 5,80 meter breed, circa 5,80 m2. Bovenkant van de heg terug naar 2,60 meter hoogte. Totaal te snoeien ca. 21 m2. Prijsopgave incl. BTW en alle bijkomende kosten. Zorg zelf voor afvoer snoeisel. Prijsopgave naar mijn e-mail adres.
maandag 25 mei 2020

Grondwaterpunt pulsen

Ik wil een grondwaterpunt laten pulsen. Mogelijk zit er puin dieper in de grond vanwege oude bebouwing. De tuin is ruim, maar de toegang naar de tuin is ter grote van een schuttingdeur. Het gedeelte dat besproeid moet worden is ongeveer 25 m diep bij 10 m breed. Wij willen er een pomp opzetten en dat we de randen kunnen opzetten of zo een zwengel dingetje. Wij sluiten zelf alles aan. Wij hebben een L nog wat pomp hebben wij gekocht. Hij zou afgelopen zaterdag gespoten worden, maar dit is niet doorgegaan. Wij zitten wel aan een tijdsbestek gebonden waarin de klus nog uitgevoerd moet worden (30 dagen) omdat wij anders de pomp terug moeten sturen. Afgelopen vrijdag of zaterdag hebben wij de pomp ontvangen. Kan ik een offerte krijgen?
maandag 25 mei 2020

Tuinpoort laten plaatsen

Graag wil ik een schuttingdeur laten plaatsen. De deur is nu 180cm bij 90cm Liefst wil ik de deur 110cm breed zodat ik met de motor er makkelijker erdoor kan. Incl alle kosten
zondag 24 mei 2020

Puntstuk voor waterpomp laten slaan

We willen in de achtertuin een puntstuk laten slaan voor een waterpomp. Dus puur puntstuk slaan. Hoeft niet ondergronds weggewerkt te worden o.i.d. Waterpomp hebben we gekocht. Achtertuin is niet met auto te bereiken. Vanaf oprit is het ongeveer 11 meter. Vanaf de straat naar de plek zal het ongeveer 20m zijn. Graag via mail reactie.
zaterdag 23 mei 2020

Wekelijks gras maaien

Wat kost het om ongeveer 800 vierkante meter gras te maaien, iedere week.
donderdag 21 mei 2020

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag schuttingen hebben geplaatst met 2 hoeken en een poort van 60 cm breed, de totale omtrek is 17 meter. Opgedeeld hebben wij een gedeelte van 2x 3,5 meter en een gedeelte van 10 meter. Er staat op dit moment nog een garage op de plek waar de schuttingen komen te staan dus kan er helaas nog geen foto's van toevoegen. Graag een aantal opties voordragen.
woensdag 20 mei 2020

Flagstones in tuin leggen

Graag laten wij 40 m2 flagstones in de tuin aanleggen in cement plus voegen. Er ligt nog een gedeelte tegels, wij dachten eraan dat deze verwijderd kunnen worden, dan het zand weggehaald kan worden, dan de tegels weer geplaatst kunnen worden, het cement er vervolgens op kan komen etc. Het andere stuk hebben wij leeggehaald en betongaas al neergelegd. De flagstones, cement, sponsen en voeg hebben wij.
dinsdag 19 mei 2020

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen graag een eigen puls voor het beregenen van de tuin (excl. bebouwing 450 m2) wij willen graag een vorstvrije opstelling met 3 kranen, waarvan 1 binnen. De pomp kan mogelijk in de enkelwandige schuur. De achtertuin is te bereiken over een pad van circa 1 meter breed dus niet met een auto.
maandag 18 mei 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is een grondwater put in mijn tuin te laten slaan, dit voor de beregening van de tuin, niet voor drinkwater.
zondag 10 mei 2020

grondwaterbron slaan

Ik wil een eenvoudige grondwaterbron met hand- of electrische pomp (advies hierover is gewenst. De tuin (ca 350 m2) is makkelijk bereikbaar
vrijdag 8 mei 2020

De tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating; het ophogen; egaliseren en weer bestraten van 100 m2 met keramische tegels (60 bij 60 cm). De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig.
vrijdag 8 mei 2020

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een houten betonnen tussen schutting laten plaatsen. Het gaat om 1 x 13,5 meter waarin een poort moet komen aan de zijkant van ons huis, 1 x 4,5 meter voor de achterkant van ons huis en 1 x 13,5 meter als tussenschutting.
maandag 4 mei 2020

Vervangen vijverfolie

Ik zoek een specialist die mijn vijverfolie kan vervangen. Mijn vijver is 5 bij 3 bij 1,8 meter. Het droogleggen doe ik zelf. Dit is een gemetselde bak.
maandag 4 mei 2020

Tuinonderhoud in de voor- achtertuin uitvoeren

De voortuin en achtertuin mogen worden onderhouden. Onkruid verwijderen tussen o.a. tegels en snoeien van heg/planten in de voortuin. Achtertuin onkruid tussen tegels verwijderen en gras maaien (klein stukje gras). De oprit moet ook worden ontdaan van onkruid tussen de tegels. In het algemeen bladeren opvegen. Totale oppervlak van alles schat ik op zo'n 200 m2. Graag iemand langs laten komen om een exact kostenplaatje te maken.
maandag 4 mei 2020

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.
zondag 3 mei 2020

Buxus vervangen door hekwerk

Mijn voortuin is 5x3 meter. mijn afscheiding is met Buxus een moet vervangen worden met een nieuwe plant.
vrijdag 1 mei 2020

Flagstones leggen

Ik wil graag flagstones laten leggen. Dit gaat om twee terrassen (1 grotere en 1 kleine) van in totaal 32m2. Het moet op een betonvloer geplaatst worden. Deze moet nog gelegd worden.
dinsdag 28 april 2020

Stuk tuin uitgraven en zand afvoeren

Wij zijn onze tuin aan het renoveren en willen het zand van 2 plantenbakken graag laten uitgraven en afvoeren. Het gaat hier om ongeveer 5 m2. Als het lukt, zouden we het graag morgen(29-04) gedaan willen hebben!
dinsdag 28 april 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Ik heb een volkstuin in Diepenveen van 200 vierkante meter. Ook heb ik een handzwengelpomp met koppelstukken. Graag wil ik een put laten slaan en vraag daarvoor een offerte bij u.
maandag 27 april 2020

schutting en coniferen verwijderen en afvoeren en nieuwe schutting plaatsen

We willen onze schutting inclusief twee poorten (ong. 23 meter totaal) verwijderen. Tevens moeten de coniferen die hiervoor staan verwijderd worden. Alles moet ook afgevoerd worden. Als dit gebeurd is, moet er een nieuwe schutting inclusief twee poorten geplaatst worden.
donderdag 23 april 2020

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Een waterbron in de tuin met een puls, tuin van 600 m2. Graag inclusief waterpomp en aanvoerslang

Partners

Partners van Casius