Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Overijssel.

317 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, nieuwe tuin aanleggen, tuin afgraven en ophogen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin aanleggen, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Overijssel:

maandag 22 april 2019

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik wil graag met grondwater mijn tuin (6,5x15) sproeien. Het is een besloten tuin. Je kunt alleen vanaf de voorkant van het huis bij deze tuin komen. De tuin is dus niet toegankelijk met grafmachine of ander zwaar geschut. Ik verneem graag of er alsnog mogelijkheden zijn.
maandag 22 april 2019

Tuin uitgraven en eventueel ophogen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan afgraven en eventueel ophogen. Het gaat om een tuin van 550 bij 220 cm. Er zit een boomstronk in en oud stukje muur verder is het met grind verontreinigd zand wat ook afgevoerd moet worden. De tuin is erg goed bereikbaar.
zondag 21 april 2019

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Momenteel heb ik een puls, maar blijkbaar is die niet diep genoeg om bij het grondwater te komen. Het zit nu 6 meter diep, en het moet 11 meter diep worden. Als dit niet mogelijk is, kan er een nieuwe puls geplaatst worden.
vrijdag 19 april 2019

Frezen stammen/wortels

Wij heb vorig jaar drie bomen laten kappen. Een amberboom en twee berken. Nu willen we een border aanleggen. Wat zou het ons kosten wanneer jullie de stobbes/ wortels wegfrezen?
woensdag 17 april 2019

Tuin egaliseren en vernieuwen met bestaande tegels

Zwart zand eraf, egaliseren, bestaand terras eruit en vernieuwen met aanwezige tegels (50×50) en een gedeelte graszoden. De tuin is ongeveer 65 m2 totaal. Geel zand en graszoden door vakman aanleveren.
maandag 15 april 2019

Voortuin renoveren

10 vierkante meter gras afgraven, nieuw zwart zand aanleveren, 2 boompjes leveren en plaatsen en 7 hortensia's leveren en plaatsen.
maandag 15 april 2019

Puntstuk slaan en pomp installeren

Ik wil graag een waterput in mijn tuin laten boren om hier dmv een pomp mijn tuin te kunnen beregenen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
zondag 14 april 2019

Tuin bestraten

Onder mijn overkapping en de tuin willen we keramische tegels van 3 of 4 cm. Het oppervlak is 54 m2. Er liggen nu betontegels in, maar die zal ik van tevoren zelf verwijderen. Het zal dus verder aangevuld moeten worden met zand en het zal dus egaal gemaakt moeten worden. Verder graag ook voegen aanbrengen. De tuin heeft een achterom.
zondag 14 april 2019

Egaliseren van de tuin

Er dient 55 m2 oppervlak in de tuin geëgaliseerd te worden voordat ik het gele zand en de tegels kan leggen. Dit dient op korte termijn gedaan te worden.
zaterdag 6 april 2019

Voortuin renoveren

Project omschrijving: 30m2 Bestaande tuin leegmaken en afvoeren (bodembedekkers, bollen, rozenstruiken en 4 meter mini coniferen van 1m hoog) bovenlaag verbeteren (min 30cm diep) speelgras plaatsen en 2 leilindes (kroon vanaf 1. 5m) plaatsen. Tuin is goed toegankelijk vanaf de openbare weg.
woensdag 3 april 2019

Gazon laten egaliseren

Ik wil het gras in mijn achtertuin laten verwijderen en opnieuw laten egaliseren en leggen. Het gaat om ca. 40 m2. Opmerking er dient een stuk rondom een trampoline gelegd te worden.
maandag 1 april 2019

Recreatie zwemplas uitbaggeren

Op ons recreatie bedrijf in Wilsum Duitsland hebben wij een zwemplas met strand het betreft zandgrond circa 3HA groot diepte max 2.5 mtr en willen deze graag reinigen slib uitbaggeren.
zaterdag 23 maart 2019

Vijver verwijderen en graszoden leggen

In mijn achtertuin zou ik graag de vijver willen laten verwijderen. (ongeveer 4x2 meter) Ook wil ik in mijn tuin de oude graszoden laten vernieuwen. Voor exacte oppervlakte kunt u contact met mij opnemen.
zaterdag 23 maart 2019

Tuin bestraten

Ik heb een nieuwbouw woning. Er is al een terras van 3 rijen aangelegd en een pad in het midden. Ik zou graag mijn tuin verder willen bestraten met dezelfde standaard tegels 60 x 40 cm. Er zal een deel afgegraven moeten worden, opgehoogd en vervolgens bestraat.
zaterdag 16 maart 2019

Tuinen vernieuwen

De voor- en achtertuin is totaal 200 m2 groot. Voor beide tuinen dient de betegeling en de beplanting vernieuwd te worden en ook de oprit wil ik opnieuw laten bestraten. De houten schutting in de achtertuin wil ik graag laten vervangen door houten of kunststof schuttingsdelen met beton palen.
donderdag 14 maart 2019

Schutting rechtzetten / voortuin afscheiding van weg

* Schutting staat scheef: gemeentegrond ernaast ligt iets lager dan erf. Lengte ca. 8m. * Ook nog een 2e schutting die afgewerkt moet worden: grond vd buren ligt op ander niveau, waardoor er onderaan een gat is ontstaan in een schuttingdeel. Misschien op te lossen met simpel schuttingdeel erbij. * Voortuin grenst direct aan weg (geen stoep). Misschien mogelijk om daar iets met groenperkje te maken.
zaterdag 9 maart 2019

Afgraven, afvoeren en opvullen van de tuin

Onze tuin graag de oude tuingrond afgraven met daarbij het laten afvoeren van deze grond. Tevens willen wij dat er een nieuw zandbed gelegd wordt. De aantallen vierkante meter bedraagt van alleen de tuin met de grond is 48 vierkante meter.
vrijdag 8 maart 2019

Bron laten slaan in onze tuin

Wij willen graag een bron laten slaan in onze tuin. Heb geen idee hoe hoog het grondwater zit. Tuin is circa 800 m2. Offertes graag via de mail.
zaterdag 2 maart 2019

Boomstronken verwijderen

Graag zou ik de kosten willen weten voor het verwijderen van 2 boomstronken van 1 meter hoog. Een van de stronken is al uitgegraven, de ander nog niet. De stronken zijn goed te bereiken.
dinsdag 26 februari 2019

Boomstronken en wortels verwijderen

Ik heb 2 bomen met diameter circa 70 cm en 1 boom circa 35 cm. Alle drie zijn tot op de bodem afgezaagd. De stronken en wortels verwijderen.
donderdag 21 februari 2019

Tuintegels leggen

Ik wil graag een offerte voor het leggen van tuintegels. Het gaat om ongeveer 30 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
zondag 10 februari 2019

Twee bomen kappen en afvoeren

Ik wil twee bomen (Denneboom met appels) weghalen en afvoeren. Graag een indicatie.
zaterdag 9 februari 2019

De gehele voortuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om een voortuin met gras, een buxushaag en een krulhazelaar. De voortuin is 6 bij 8,5 meter. Ik zoek een partij die met leuke ideeën kan komen. Die ideeën bespreek ik graag met de vakman. Het gaat om een hoekwoning.
vrijdag 8 februari 2019

Afgraven en ophogen met zand

We willen onze voortuin graag afgegraven hebben en op laten hogen met straatzand. De afmeting is 5,5 bij 3,5 meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
dinsdag 29 januari 2019

Erfafscheiding opmetselen

Ik wil een tuinmuur als erfscheiding laten zetten, een fundering laten plaatsen en laten opmetselen. het gaat om een enkelsteensmuur. Deze is 820 bij 220 cm.

Partners

Partners van Casius