Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Overijssel.

314 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Overijssel:

zaterdag 14 september 2019

Kunstgras aanleggen

Wij willen in een deel van onze tuin, waar oorspronkelijk gras lag, maar nu alleen nog mos/onkruid, kunstgras aanleggen. Het gaat om een stuk van +/- 12 m2. Graag een offerte voor de aanleg inclusief en exclusief afgraven/afvoer grond+onkruid.
zaterdag 14 september 2019

Overkapping plaatsen

Ik zou graag een overkapping (9 meter) willen hebben tegen mijn muur aan. Ik heb ramen langs de muur en daar boven zou ik dan de overkapping willen. De ramen zijn vier meter lang, dan zit er een boog die iets hoger ligt van twee meter en daarna weer vier meter aan ramen. Ik zou alles overdekt willen hebben en twijfel over de manier waarop. Het liefst zou ik willen dat er iemand met ervaring langs komt kijken.
donderdag 12 september 2019

Tuin egaliseren

De tuin egaliseren zodat wij vanaf de basis de tuin kunnen herinrichten. Het liefst laten wij ook het overtollig zand afvoeren. Ongeveer 40 m2 aan voortuin.
woensdag 11 september 2019

Tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis

Wij staan op het punt een nieuwbouwhuis te kopen. We krijgen hier een tuin opgeleverd. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het laten aanleggen van een tuin en parkeerplek. Het gaat om ongeveer 75 m2. We denken er ook over om een tuin te laten ontwerpen met steen en wat beplanting. Maar we kunnen ons moeilijk een voorstelling maken van de kosten.
zaterdag 7 september 2019

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 400 m2), die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten voor de beregening. Geen ingang voor grote machines.
woensdag 4 september 2019

Vijver dichten en er een houten terras op laten aanleggen

Een vijver (bak) dichtgooien en er een planken terras op maken. De oude planken vervangen, een stuk van 3 x 3 meter. Hardhout met ribbels in de planken.Er staat een grote Conifeer: wat kunnen we met hem want we willen hem niet kwijt. In de vijver zitten veel waterplanten. Afmeting vijver: L vorm 2 x 2 en een meter eruit, circa 3 m2. Foto beschikbaar.
woensdag 4 september 2019

2 1/2 bomen met wortel en al weghalen

In de voortuin staat een spar/den achtige boom die zo hoog is als ons huis en de stam zal 25 a 30cm doorsnede zijn. In de achtertuin, bereikbaar via een gangetje achterom, staat een japanse sierkers die ook boven het huis uitkomt met een stam van dezelfde maat als hierboven omschreven. In die zelfde achtertuin staat ook een boom die ik zelf afgetopt heb en er staat alleen een stam van 1.80 meter van ook weer diezelfde doorsnede. Al deze bomen moeten met wortel en al weg en worden afgevoerd.
dinsdag 3 september 2019

Aantal (kleine) bomen en struiken weghalen

Op korte termijn moet onze tuin leeggemaakt worden ivm een verbouwing. D.w.z. binnen 4 weken. In ieder geval een klein hoekje in de tuin (op foto) en daarnaast de zijkant van de woning. Het betreft een aantal kleine bomen mét wortel - en struiken/planten. Evt. willen we zelf al wel zoveel mogelijk groen verwijderen ivm de kosten. De hoogste boom is ongeveer 5m. Ik wil graag 2 verschillende offertes, een dat alles wordt gedaan en een dat alleen de wortels worden verwijderd.
zaterdag 31 augustus 2019

Kappen en afvoeren grote boom

Het kappen en afvoeren van een grote eikenboom (geschatte hoogte: 18 meter). De boom staat in de zijtuin en is in principe goed bereikbaar. Eventueel ook de stobbe verwijderen.
woensdag 28 augustus 2019

Vijver die lek is opknappen met nieuw folie

We hebben een huis gekocht met een leuke vijver maar de vijver is lek. Hij moet, denk ik, leeg gepompt worden, en dan nieuw folie en planten. Ik weet niet of de pomp het nog doet.
woensdag 28 augustus 2019

Verwijderen bamboe en opnieuw bestraten

Ik ben opzoek naar iemand die de bamboe-plant (inclusief wortels door tuin) kan verwijderen en de tuin daarna opnieuw kan bestraten. Het gaat om ongeveer 20 m2 (tegelformaat 60 x 60). De huidige tegels kunnen hergebruikt worden. Er is een tuinpoort aanwezig. Is het mogelijk om de afvoerkosten apart op de offerte te vermelden?
dinsdag 27 augustus 2019

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Waterbron in de tuin slaan tbv beregening. Het erf is ongeveer 500 m2.
woensdag 21 augustus 2019

Schutting plaatsen met beton voet

schutting 25 meter inclusief poort en beslag
dinsdag 20 augustus 2019

Tuin ophogen, terras en pad opnieuw leggen

Huis uit 2015. Tuin is circa 10 cm verzakt maar niet op alle plekken gelijk. Doel: ophogen en bestaand terras en bestaand tegelpad herleggen. Huidig onkruid verwijderen en geschikt maken voor nieuw gras of verdere tuininrichting.
maandag 19 augustus 2019

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten en eventueel beplanten

Bestaande verwaarloosde tuin willen we opnieuw bestraten en goedmaken en afwerken, eventueel met beplanting. De beplanting zou dan geregeld mogen worden door de vakman. De overige stoeptegels en de huidige beplanting zou afgevoerd moeten worden. Het gaat hier in totaal om ongeveer 30 tot 40 m2. Oude stoeptegels moeten opnieuw strak en recht bestraat worden (ongeveer 7 m2), borders aanleggen (in totaal 2 m2) en een stukje kunstgras inleggen (ongeveer 10 m2). De tegels zijn aanwezig, het kunstgras zou wel door de vakman geregeld moeten worden.
vrijdag 16 augustus 2019

Boom verwijderen

Boom van ongeveer 11 meter hoog moet worden verwijderd uit de achtertuin. Staat naast een schutting
vrijdag 16 augustus 2019

Waterpomp in tuin aanleggen

Ik wil graag een waterpomp in de tuin (gras en moes en drinkwater kippen en eenden), met motor én zwengelpomp (handmatig) . Is ongeveer 15 bij 35 meter. meter.
donderdag 15 augustus 2019

Waterput slaan voor particulier gebruik

Wij hebben een vrij grote achtertuin (circa 300 m2), die wij willen voorzien van een waterput/bron. Naast het slaan van de bron moet er ook een pomp op worden gezet die wij kunnen aansluiten op onze aanwezige ringleiding voor de beregening. Geen ingang voor grote machines.
vrijdag 9 augustus 2019

Renovatie grote vijver

Mijn vijver moet gerenoveerd worden. De PVC vijverfolie scheurt. Ik zoek iemand met ruime ervaring met het aanleggen van vijvers. Bij deze renovatie moet waarschijnlijk ook het aangrenzende deel van de tuin mee genomen worden. Het is een vrij grote vijver in een L-vorm, 10 bij 3 meter en 10 bij 1,5 meter. Ongeveer 1 tot anderhalve meter diep.
dinsdag 6 augustus 2019

Buxushaag verwijderen en afvoeren

Alleen 1 vrij grote buxus struik uit de achtertuin halen en afvoeren.
maandag 5 augustus 2019

Boom kappen

We hebben een boom in de tuin (zie foto’s) die z.s.m. gekapt moeten worden. De boom is 10 meter hoog. Kunnen we hiervoor gebruik maken van uw diensten?
dinsdag 30 juli 2019

Gemeenschappelijke waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen een gemeenschappelijke waterpuls laten slaat ten behoeve van de tuin. Inclusief pomp en toebehoren. De bodem bestaat uit klei op veen met diepere en ondiepere zandopduikingen. Het is van belang dat de waterbron ijzervrij is. Onze woonsituatie is 2 onder een kap en de tuinen grenzen derhalve voor en achter aan elkaar. De tuin is ongeveer 250 m2
maandag 29 juli 2019

Bron laten slaan in de tuin

Bron slaan in achtertuin, het gaat om een tuin van ongeveer 10 x 7 meter. De tuin is goed bereikbaar via het huis en achterom.
maandag 29 juli 2019

Bron slaan of boren voor 2 of meerdere waterbronnen

Wij zijn op zoek naar iemand die 2 bronnen kan slaan of boren dieper dan 10 meter en wat het kost, er is interesse bij meerdere buren. Als er een vakman is die dit voor mij kan inventariseren kan ik dit voorleggen bij mijn buren.
zondag 28 juli 2019

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil graag een waterbron voor beregening van de sier- en moestuin 700 m2 . Locatie is makkelijk te bereiken, pomp heb ik zelf al.

Partners

Partners van Casius