Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwevende vlonder steiger aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwevende vlonder steiger aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwevende vlonder steiger aanleggen

Zwevende vlonder / steiger aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning in Almere aan het water kunnen we een meerwerkoptie mee laten nemen voor een vlinder van 3 bij 3 waarbij 1 metee over het water hangt. Op de foto zien we geen palen in het water. Lijkt zwevend te zijn. We willen weten of de meerwerkoptie redelijk in prijs is of dat het vele malen goedkoper kan.

Aanleggen zwevende vlonder/steiger

Aanleggen van een zwevende vlonder/steiger van hardhout, breedte ca 5m en lang 3 meter waarvan 1 meter boven water. Er komen dus 2 palen in het water. Op elke hoek een ijzeren vlechtplaat van 1x1m.

Tuin grenst aan een sloot. Breedte van ...

Tuin grenst aan een sloot. Breedte van de tuin betreft ongeveer 9 meter. Het taluut naar de sloot wil ik deels voorzien van een zogenaamde zwevende vlonder. In het midden van deze vlonder wil ik over een breedte van ongeveer 2 meter een verlaging, bijv. dmv treden, naar de sloot. Dit wil ik laten eindigen op ongv. een halve meter boven het water. Verder wil ik een laag van ongeveer 20 cm grond uit zowel de voor- als achtertuin laten verwijderen en afvoeren. Mijn buurman heeft eveneens interresse in het laten plaatsen van een vlonder. De opdracht zal dus mogelijk voor 2 tuinen betreffen.