Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwembad verwijderen en grond aanvullen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwembad verwijderen en grond aanvullen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwembad verwijderen en grond aanvullen

Zwembad uit tuin verwijderen en grond aanvullen

Ik heb een huis gekocht waar een zwembad in de tuin zit. Dit zwembad wil ik laten verwijderen en hiervoor zou ik graag een offerte willen ontvangen. Het zwembad is circa 9 x 4 meter. Het gat wat ontstaat zal moeten worden aangevuld met zand en of aarde. Ik kan helpen met het puin af te storten. Gaarne eerst indicatie van de prijs alvorens te bellen.

Zwembad verwijderen en grond aanvullen

Ik heb een koivijver opgemetseld met betonblokken. Deze moeten verwijderd worden, puin afgevoerd en het gat weer aangevuld. De wanden zijn ongeveer 15 m2. De tuin is bereikbaar via een brede brandgang met een deur in een gemetselde schutting. Container zal aan de straatkant moeten komen te staan, maar ik kan meehelpen puin sjouw, kruien en dergelijke. Afvoeren kan ik eventueel zelf doen.

Tuin renoveren

We willen onze tuin renoveren: grasveld groter maken, stronken verwijderen, gedeelte rond zwembad voorzien van nieuw hout of van tegels, dat door laten lopen naar links zodat daar een terrasje ontstaat. Tevens resterende terras aan voorzijde (na groter maken grasveld) voorzien van nieuwe tegels. En op de plaats waar nu nog 7 boompjes (coniferen? ) staan een moestuin aanleggen. De tuin is 400 m2 ongeveer.

Zwembad verwijderen

In verband met de mogelijke koop van een huis willen we graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een zwembad van ongeveer 15 bij 4 - het gaat om totale verwijdering en aanbrengen goede tuingrond.

Zwembad uit de tuin verwijderen en tuin opnieuw aanleggen

De tuin is 12 bij 16 meter (192 m2). Zwembad moet (gedeeltelijk) verwijderd worden. Er moet keurige schutting omheen. 3 leibomen. 2 Grote terrassen van grijze tegels 60 x 60 cm. Plataan in parasolvorm. Verder gazon. Langs de zijkanten lavendel afgewisseld met de sterke annebel. Voor ook annebellen en lavendel. Voor ook beukenhaag. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Zwembad uit de tuin verwijderen

Wij willen ons zwembad verwijderen omdat wij problemen hebben met het hoge grondwater. Het bad is ovaal 7. 50x3. 50x1. 20 meter dus ca. 28m3. Kan iemand dit dempen zonder onze tuin teveel schade toe te brengen? Afstand vanaf straat (stoeprand) is ongeveer 30-35 meter.

Onderhoud aan tuin en eventueel zwembad

Graag ontvang ik een offerte voor het onderhoud aan de tuin en zwembad. De werkzaamheden zijn als volgt: - Leibomen snoeien; - Meidoorn snoeien; - Buxushagen snoeien; - Onkruid verwijderen; - Vijver onderhoud; - Opzetzwembad die wij in de grond hebben laten zakken winterklaar maken. De diameter is 3.15 meter.

Zwembad uit de tuin verwijderen

In mijn tuin ligt een zwembad van 9 x 4 x 1,5 meter. Deze wil ik graag laten verwijderen en het gat laten vullen met zand en deel aarde voor een gazon.

Zwembad verwijderen en grond aanvullen

Ik sta op het punt een huis te kopen waar een zwembad in de tuin zit. Dit zwembad wil ik uiteindelijk laten verwijderen en hiervoor zou ik graag een offerte willen ontvangen. Het zwembad is circa 3 x 7 meter. Het gat wat ontstaat dient vervolgens vol te worden gegooid met zand en te worden voorzien van een speelgazon.

Zwembad verwijderen en vrijgekomen ruimte herinrichten

De plannen: bestaand l-vormig zwembad verwijderen. Hierna moet een herinrichting van dat deel van de tuin volgen. Ik denk aan enkele fruitboompjes als aansluiting op het gazon/gras. De struiken die om het zwembad staan moeten verwijderd worden en mogelijk elders geplaatst worden. De indeling hebben we het liefst ruimtelijk en passend in bestaande situatie van terras en decoratieve muur met buitenhaard. De tuin is goed bereikbaar met klein materieel. Graag even komen kijken en uw offerte uitbrengen.