Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwembad uit de tuin verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwembad uit de tuin verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwembad uit de tuin verwijderen

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een puntstuk laten slaan in mijn tuin om mijn zwembad van B2xL3xD1,80 te kunnen vullen.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een zwembad van 6 bij 4 breed, de diepte van het zwembad moet 1.5 meter zijn. Tegels heb ik zelf al.

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput slaan in Emst. Ongeveer 11 meter diep. Geschikt voor bewateren tuin, vullen zwembad.

Waterbron slaan voor tuinberegening en vullen zwembad

Ik wil een waterbron slaan voor water om de tuin te sproeien en tevens om zwembad te vullen.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Graven van een gat voor een zwembad, afmetingen 6x10x1,5 meter. Grond niet afvoeren maar gebruiken om achterste deel van de tuin op te hogen. Minigraver kan door de poot naar binnen.

Gat graven voor zwembad

Er moet een gat in de tuin gegraven worden voor een zwembad 7 x 3 x 1,50 Er moet 7,40 x 3,4x 1,65 afgegraven worden. Een mini graver kan door de poort. Grond voeren we zelf af. De poort is 1.25 breed. De grond hoeft niet afgevoerd te worden. Het is wel de bedoeling dat de bodem van het gat uiteindelijk glad wordt afgewerkt zodat de vloer erin gestort kan worden.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Ik zou een gat willen laten graven in mijn tuin van 660 cm bij 460 cm en 145 cm diep. Het terrein is met een minigraver te bereiken. De afvoer van de grond moet ook geregeld worden. Ik bespreek graag de beste werkwijze met de specialist.

Aarde met grind afgraven en afvoeren

We willen graag een gat voor een zwembad in de tuin laten graven 6 x 4.5 en 1.20 mtr diep waar ongeveer 26 kub zwarte grond, waar ook grind in zit, uit komt. Tevens het grind van twee grote borders laten afvoeren.

Waterput boren in de achtertuin

Waterput voor beregenen tuin 400 m2, vullen zwembad 6500 liter, en eventueel drinkwater. Ik ontvang graag een prijs incl. aftappunt. Zijn er verschillende soorten aftappunten/kranen ter beschikking? Ik hoor het graag.

Gat graven in de tuin voor een zwembad

Er dient in de tuin een gat gegraven te worden voor het plaatsen van een plunge pool. Afmeting is 300 cm x 250 cm. Vervolgens dient het zand ook afgevoerd te worden. Het oude gras verwijderen plus leggen van kunstgras. Ongeveer 30 m2.

Partners

Partners van Casius