Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwembad uit de tuin verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwembad uit de tuin verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwembad uit de tuin verwijderen

Grond uitgraven en beton storten voor een zwembad

Wij willen in onze tuin een zwembad laten inbouwen van L=5m, B=3m, D=1.5m. Daarvoor moet grond worden uitgegraven en worden afgevoerd. Daarbij willen wij de betonbodem laten storten om het zwembad op te plaatsen.

Tuin egaliseren, schutting plaatsen en terras aanleggen

Ik wil de tuin graag geëgaliseerd hebben en een nieuwe schutting aan 2 zijdes geplaatst hebben. Ik weet niet om hoeveel meter het gaat van de schutting, de tuin is denk ik 70 m2. De schutting moet voor de haag van de buren geplaatst worden. We halen de tegels zelf weg. Verder wil ik een stukje met gras, waar de speeltoestellen van de kinderen op kunnen staan. Hoe groot dit moet worden weet ik nog niet. We hebben graszaden. En ook een plek waar we lekker kunnen zitten/bbq'en en in de zomer het zwembad kwijt kunnen. Hoe groot dit moet worden weet ik ook nog niet.

Zwembad uit de tuin verwijderen

In mijn nieuwe huis ligt een zwembad van 10 x 5 meter. Dat wil ik laten verwijderen en opvullen met aarde of laten ombouwen tot twee kleine vijvers (2 x 5) met daartussen een breed perk met bloemen of struiken.

Zwembad uit de tuin verwijderen

Wij hebben recentelijk een huis gekocht met zwembad in de tuin, dit zwembad willen wij graag verwijderen. Gaat om een zwembad van 850 x 450, gaat alleen om het verwijderen en het afvoeren. Hoeft niet te worden opgehoogd.

Waterput slaan of boren

Zou graag waterput willen om onze tuin +-700 vierkante meter met hoofdzakelijk gras te beregenen of af en toe het zwembad te vullen

Afgraven en gedeeltelijk afvoeren grond

Voor het bouwen van een toekomstig zwembad in een constructie, wil ik alvast een fundering maken. Hiervoor zou ik graag een vierkante afgraving van 4.10 m x 4.10 m, 1.40 m diep willen laten uitgraven. Een groot gedeelte van de grond zal gebruikt worden voor verhoogde boarders, maar een deel (zeg de helft) zal moeten worden afgevoerd. De tuin is vrij toegankelijk met een een graafmachine vanuit een parkeerplaats aansluitend aan de achtertuin. De afgraving zal komen tegen de achterkant vd tuin, waardoor de afstand van container en afgraving erg dicht bij elkaar staat. Graag mailen ipv bellen.

Zwembad uit de tuin verwijderen en gat opvullen

Ik wil graag het zwembad dat in onze tuin ligt laten verwijderen. Het zwembad is ongeveer 3,5 x 6,5 meter. Diepte ongeveer 1,5 meter. Ik denk dat het een polyester bak is. De tuin is moeilijk bereikbaar, er is enkel een hek van ongeveer 90 cm. Het zwembad zal waarschijnlijk in de tuin moeten worden afgebroken om uit de tuin te krijgen. Daarna wil ik het gat opgevuld krijgen met zand.

Gat voor een zwembad in de tuin graven

Ik zoek een hovenier die een gat van 3 meter bij 4 meter en 0,6 diep kan graven in de achtertuin. De achtertuin is bereikbaar via poort en brandgang. Naast het afgraven dient de aarde ook afgevoerd te worden.

Waterput slaan in particuliere tuin

De tuin met zwembad moet voorzien worden van een waterput. Onze tuin dat omringd is door omliggende huizen is niet bereikbaar voor groot materiaal. De doorgang naar de tuin ongeveer 1 meter breed. Het is 40 m2.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen voor het beregenen van onze tuin (700 m2) en later eventueel het vullen van een zwembad, een waterput laten slaan of boren. De achtertuin is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius