Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwarte grond afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwarte grond afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwarte grond afvoeren

Kunstgras leggen in tuin

Mijn tuin uitgraven en de zwarte grond afvoeren, zand leveren, leggen en egaliseren en 35 vierkante meter kunstgras leveren en leggen. Tuin is goed bereikbaar.

Grond afvoeren

Graag zou ik zwarte grond (tuin) willen laten afgraven en willen laten afvoeren. Het gaat om 1 tot 1,5 kuub.

Tuin afgraven en vullen met zwart aarde

Tuin 20 cm onder het maaiveld afgraven en modder afvoeren. Daarna de gecreëerde kuil afvullen met zwarte aarde. Tuin ongeveer 25 m2. De strook naast de oprit van ongeveer 5 m2 moet opgevuld worden met ivm verbreden van de oprit met een meter breed vanaf de woning tot de stoep, dus er moet voor ongeveer 20 m2 zwarte grond in. De heg die op de foto staat is dan al verwijderd.

Zwarte grond afgraven en afvoeren zand storten

Ik wil mijn zijtuin laten renoveren. De tuin is 12 bij 5 meter groot. Er moet zo'n 10-12 kuub worden afgegraven aan schone grond en daarna zand worden terug gestort bij een deel van 4 x 3 meter om te bestraten. Een deel van de grond dat wordt afgegraven moet gebeuren voor de trampoline dus daar mag op een specifieke plek een gat komen om de trampoline in te graven. Het is vrij lastig naast het huis te komen. Er kan een container voor het huis worden geplaatst, en een kraantje kan er wel achter komen maar het is niet heel eenvoudig elke keer langs het huis naar voren te rijden.

Tuin afgraven en ophogen met zwarte grond

In de tuin ligt een mix van klei en geel zand en veel onkruid erop. Er dient ongeveer 15 cm afgegraven en afgevoerd te worden. Daarna moet er zwarte grond terug gestort worden. De oppervlakte is 180 m2 en goed bereikbaar.

Kunstgras aanleggen bij stacaravan

Wij willen graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het aanleggen van kunstgras bij onze stacaravan. Het gaat om ongeveer 70 m2. Er is nu zwarte grond en gras aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en de ondergrond klaar gemaakt voor het plaatsen van het kunstgras.

Zwarte grond afgraven

De vijver is eind vorig jaar vol gestort met zwart zand. Echter er ligt nu teveel zwart zand en dat willen wij eruit. Afmeting is 2 bij 3 meter. Werkzaamheden zijn uitgraven van de vijver, zand afvoeren, egaliseren en vervolgens wit zand storten. Tuin is middels een kruiwagen toegankelijk.

Tuin afgraven en zand afvoeren

Wij hebben tegels en willen een deel weghalen om gras/beplanting aan te leggen. Het witte zand afgraven en afvoeren. Zwarte grond erin. Ongeveer 30-35 m2. De achtertuin heeft een achterom met een deur van 1,30 meter breed.

Gedeelte zand uit voortuin halen en bemeste tuingrond erin

Voortuin was in z'n geheel bestraat. Bestrating is verwijderd, graag bestratingszand gedeeltelijk afgraven en opvullen met zwarte gemeste grond. Lengte voortuin is 11 meter lang en 3 meter breed.

Nieuwbouw tuin uitgraven en wit zand storten

Het betreft het afgraven en het storten van wit zand en/of zwarte grond bij in totaal 7 tuinen. Totaal is 104 m2 uitgraven. Wit zand storten is 61 m3 en aarde 44 m3. In de bijlage een overzicht per tuin. Graag ontvang ik tevens een offerte per tuin (en niet een offerte voor alle 7 tuinen in totaal).