Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwarte grond afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwarte grond afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwarte grond afvoeren

Zwarte grond afvoeren

1 m3 zwarte grond afvoeren

Zwarte grond weggraven en opvullen met wit zand

Ik wil dat de achtertuin en zijkant van de woning opgegraven en opgevuld worden met wit zand. De zijkant van de woning is 1,5 meter breed. De totale oppervlakte is 81 m2.

Zwarte grond afgraven en afvoeren

Voor het plaatsen van een trampoline van 3 bij 2 meter moet er zwarte grond worden afgegraven (ongeveer 1,5 m3) en afgevoerd. De afstand tussen de afgraaf plek en de plek waar het in een aanhangwagen kan worden gestort bedraagt 40 meter.

Kunstgras aanleggen

Voor nieuw bouw woning circa 17,5 m2 (2.4 x 7,2 m) aanleggen kunstgras op deels zwarte grond

Zwarte grond uithalen en afvoeren

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van 4 m3 (30 m2 a 20 cm diep) tuinaarde laten uithalen en afvoeren. Het gaan om een zijtuin die oprit gaan worden.

Schone zwarte grond afgraven

Er moet 6m3 schone zwarte grond afgegraven worden incl afvoer hier van . Ivm aanbouw

Tuin afgraven, aarde storten en tegels schoonspuiten/recht leggen

Mijn tuin is nu overwoekerd met wildgras en onkruid (geen uit de klauwen gelopen gazon). Ik wil hier graag vaste planten laten planten, maar daarvoor moet er eerst wat afgegraven worden en nieuwe aarde voor in de plaats komen. Hoeveel afgegraven moet worden is lastig in te schatten, maar de bovenste laag grond is keihard dus zou een kleine graafmachine handig zijn. De huidige tegels zijn vuil en liggen deels scheef door verzakking. Tussen de voegen zitten grasknollen en distels. De tegels wil ik laten schoonmaken en recht laten leggen, waarbij ook het gras tussen de voegen wordt verwijderd. Op sommige plaatsen zijn de tegels verzakt, waardoor enig zand nodig is. Verder is er nog ongeveer 20 meter opsluitband nodig. Tenslotte wil ik een deel van de tegels (ongeveer 250 x 300 cm) laten verplaatsen naar het midden van de tuin, om daar een terras te creëren. Het gat dat daardoor wordt gecreëerd graag opvullen met graszoden (zie foto). Het afvoeren en aanvoeren van aarde is lastig via de achterkant van de tuin te doen omdat je daar volgens mij niet goed met een container(wagen) kunt komen. Misschien kan dit wel, maar dat laat ik graag ter beoordeling over aan de vakman. Het totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 60 m², tegels / grond ratio is ongeveer gelijk. Samengevat: - bovenste laag grond van 30 m² afgraven - aanvullen met zwarte grond - egaliseren - tegels schoonspuiten en gras / onkruid verwijderen onder tegels - tegels opnieuw leggen met opsluitband - vierkante groep van tegels (250 x 300 cm) verplaatsen naar het midden van de tuin - graszoden plaatsen van 250 x 300 cm. Dit zijn geschatte maten, het secure meetwerk laat ik graag over aan de vakman.

Graszonden leggen en tuin afgraven

Er dienen op een oppervlak van 250 m2 nieuwe graszoden gelegd te worden, inclusief vervanging zwarte grond (tuinaarde) en egalisering en afgraven huidige beplanting (struiken etc.). Gaarne uw prijs inclusief afvoer groenafval en eenmalig bemesting.

Kunstgras leggen

Graag wil ik kunstgras leggen in de ruimte van de zwarte grond op de foto, 7m2. Nou ben ik benieuwd wat de totale kosten zijn voor het aanleggen van het kunstgras en of het loont om het wellicht zelf te gaan doen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Grond ophalen

Zwarte grond (aarde) over van werken in de tuin. Zit nog in de bigbag 1m3 bij Jonk besteld in almere die het niet willen komen ophalen.