Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zijmuur van de poortdeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zijmuur van de poortdeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zijmuur van de poortdeur vervangen

Zijmuur van de poortdeur vervangen

Vorig jaar is een poort geplaatst. Door invloed van het weer is deze gaan klemmen en is het muurtje aan de rechterkant (tegen het huis) bijna los komen te staan. Ik wil dit muurtje laten vervangen door het liefst iets van een spijlen hekwerk, zodat mijn kat er nog wel doorheen kan, maar mijn hond niet. De poort moet ook weer goed aansluiten op het nieuwe stukje. Liefst toch ijzer, anders krijg ik door werking van het hout denk ik weer dezelfde problemen met klemmen. Gaat om een stukje van 40 cm breed bij 1,90 m hoog. Ik laat mij graag adviseren door de vakman over de mogelijkheden.