Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woekerende bamboe begrenzen of verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woekerende bamboe begrenzen of verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woekerende bamboe begrenzen of verwijderen

Woekerende bamboe (wortels) verwijderen

Wij hadden een bamboe haag in de achtertuin, ca 5 meter breed en 1 meter diep. De stelen hebben wij inmiddels zo goed en zo kwaad verwijderd maar de wortels is een heel ander verhaal. Dit moet ook verwijderd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Woekerende bamboe met wortel en al verwijderen

Wij hebben ongeveer 2 m2 bamboe in onze achtertuin, deze willen wij graag geheel laten verwijderen. Zodat de bamboe echt goed weg is en niet meer terug komt.

Aanleg van tuin

## Briefing tuin Wij zouden graag onze tuin (6x6 meter) laten aanleggen met de volgende onderdelen: * Terras met houten vlonders (6x3 meter) * Kunstgras (ong 4,5x3 meter) * 2x verhoogde borders aan weerzijden van het kunstgras (ong 0,60x3 meter) * (Sfeer)verlichting Zie de bijgevoegde afbeelding voor een algehele indruk. ## Terras Het terras willen wij graag van Padouk hardhouten vlonders: https://gadero.nl/padouk-terrasplanken/ Het liefst met blinde bevestiging. Is het aan te raden de vlonder (iets) hoger dan het gras aan te leggen? ## Kunstgras Wij zullen het kunstgras o.a. gebruiken om op te spelen. Deze willen wij graag: - zo realistisch mogelijk - goeie afvoer van water Zie hieronder een voorbeeld: https://www.tuinenkunstgras.nl/kendi-45mm ## Beplanting Aan de zijkanten van de tuin willen wij graag (hoge) borders met beplanting erin. Eventueel met hoogteverschil om het wat interessanter te maken. Het liefst zoveel mogelijk groenblijvende planten gebruiken die ook de winter kunnen overleven. Een aantal planten die wij mooi vinden: - kruiden (bv laurier, rozemarijn) - grote winterharde palm (evt in pot) - siergrassen (witte en roze pampasgras) - Penisetum alopecuroides hameln (+ rubrum) - vetplanten - magnoliastruik - vlinderstruiken - japanse esdoorn - niet woekerende bamboe Voorbeelden van borders die wij mooi vinden: ## Verlichting In de tuin is 1 aansluiting met 2 stopcontacten aanwezig. Hierop zou verlichting voor de tuin van afgeleid kunnen worden of op worden aangesloten. Graag willen wij sfeerverlichting in de tuin voor de schemer/avond. Wellicht op latere termijn: Terrasoverkapping (semi-lichtdoorlatend) met onder-zonnewering.

Snoeiwerk en woekerende bamboe afvoeren

Tuin van ca. 7x7 (incl.schuur) wil ik renoveren. Dat wil ik in principe zelf doen. Daarvoor moeten klimop en trompetbloem flink gesnoeid worden en woekerende bamboe geruimd en afgevoerd. Dat kan ik (fysiek) niet zelf. Ik zou graag een offerte ontvangen

Woekerende bamboe begrenzen of verwijderen

In onze achtertuin, 8 x 6 meter, woekert de bamboe. Hij loopt door onze tuin en is nu ook in de tuin van de buren actief. De bamboe is 23 jaar geleden geplant en heeft flinke rhizomen. De bamboe groeit over de gehele breedte van 6 meter. Ik heb al veel scheuten met bijbehorende rhizomen verwijderd, maar er zitten mogelijk nog wortels onder 1 of 2 kleine terrassen. Bij de buren is de bamboe ongeveer een 1/2 meter opgerukt, onder de schutting door. Deze moet ook aangepakt worden. Het liefst behoud ik de bamboe, vanwege het uitzicht. Mocht het niet anders kunnen dan moet de bamboe verwijderd worden. Er is een mogelijkheid om de machines via de zijpoort, 90 cm breed, naar de tuin te brengen.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Graag wil ik bamboe uit mijn tuintje laten verwijderen. Daarna wellicht nieuwe, niet-woekerende bamboe erin en de border opnieuw met oude en nieuwe planten laten inrichten. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen. De bamboe bevind zich in de voortuin, makkelijk bereikbaar. Het gaat om ongeveer 1m2 wat verwijderd moet worden.

Woekerende bamboe verwijderen

Ik zou graag een offerte van u ontvangen voor het verwijderen van woekerende bamboe uit een kleine stadstuin in Amsterdam. Een deel van de bamboe zou ik graag behouden (hij is prachtig) maar dan wel met een wortelbegrenzing eromheen. De bamboe groeit op een stuk van ongeveer 2 bij 2 meter. Ik heb geen achterom wat het werk denk ik moeilijker maakt. Graag hoor ik ook van u of u ervaring heeft met dit soort bamboe verwijder-klussen, midden in de stad waarbij gebruik van machines niet gemakkelijk mogelijk is. Ik denk dat het werk op het volgende neerkomt: - [ ] Bamboewortels verwijderen die door de tuin zijn heengegroeid (sommige wortels tot 3 a 4 meter verderop) - [ ] Te behouden bamboe bijsnoeien - [ ] Wortelbegrenzer aanbrengen (vierkant van ongeveer 2 bij 2 meter) rondom te behouden bamboe - [ ] Eventueel los te halen tegels, voor het verwijderen van de wortels, weer terugleggen (ik gok dat dit nodig is voor 1 a 2 m2) - [ ] Afvoer van het tuinafval Let op: het gaat om een krap Amsterdams achtertuintje van ongeveer 50 m2 zonder achterom. Dus alle aanvoer en afvoer moet door het appartement heen. Daarnaast woon ik aan een drukke doorgaande weg met weinig parkeermogelijkheid. Ik sta open voor suggesties, mocht bijvoorbeeld blijken dat het behouden van een deel van de bamboe niet slim is. Begrenzen aan de schutting is sowieso nodig want de bamboe groeit ook bij de buren in de tuin. Daarnaast hoop ik dat de bestaande beplanting een beetje behouden kan blijven. Mocht u meer informatie of foto's van mij nodig hebben, laat het vooral weten. Ik zou graag de klus in januari uit laten voeren omdat alle beplanting nu nog kaal of net gesnoeid is.

Woekerende bamboe en wortels verwijderen

Bamboe definitief verwijderen met stronkenfrees

Woekerende bamboe verwijderen

Ik wil bamboe uit mijn tuin laten verwijderen. De tuin is 5,5m breed en 3,5m diep. De bamboe is al vrij gegraven voor een groot deel, alleen is het te hard om te verwijderen met de hand. De doorgang naar de tuin is 75cm breed en er is geen achterom.

Bamboe uit de tuin verwijderen

Ik heb in mijn achtertuin woekerende bamboe staan. Die wil ik allemaal laten verwijderen en laten afvoeren. Het gaat om een oppervlakte in de vorm van een driehoek met lange zijde 5 meter en de twee korte zijden elk van 3,50 meter. De hoogte van de bamboe is maximaal 3 meter. De helft van dit oppervlak heb ik al gesnoeid en de bamboe afgevoerd. Nu de andere helft nog. Ik vermoed dat de wortelstokken tot een meter ondergronds verder woekeren maar de bamboe komt ook op andere (onverwachte) plekken weer omhoog zetten. Er is een toegangspoort van maximaal 70 cm breed en een toeleidende pad van ongeveer 10 meter lang en 70 cm breed tot aan de bamboe. Is het met een minigraafmachine met de kleinste breedtemaat totale cleaning mogelijk? Hoelang schat u in dat de klus duurt? En wat zijn gedetailleerd de kosten alles inclusief? Ik ontvang graag een offerte van u.