Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilgen knotten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: wilgen knotten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: wilgen knotten

Wilgen laten knotten

Ik heb 5 wilgen die na 7 jaar hoognodig geknot moeten worden. Ik heb een foto bijgevoegd.

Grote wilgen knotten

Twee grote wilgen van ongeveer 35 jaar oud staan scheef en dreigen ' top zwaar ' te worden zo aan de grond te zien. De bomen hangen schuin boven het water en ik wil graag een prijsopgave van u ontvangen voor het knotten van deze wilgen.

Wilgen laten knotten

Graag wil ik mijn wilgen in mijn achtertuin laten knotten. Het zijn stevige jongens met takken van wel 7 meter. En dik.

Wilgen laten knotten

Aan het einde van een weiland hebben wij een rij van pakweg 20 wilgen die al jaren niet geknot zijn, de hoogte is dan ook enorm, 10 tot 15 meter? Op een gedeelte onder de bomen staan verwilderde bramenstruiken. Graag ontvang ik een offerte voor het knotten van de wilgen.

Wilgen knotten en een Wingerd snoeien

Knotten 3 wilgen, snoeien boom en een Wingerd snoeien. En het afvoeren van de takken.

Wilgen knotten

2 wilgen van ongeveer 10 meter moeten onderhouden worden, of wel ze moeten geknot worden zodat wij onderhoud zelf weer kunnen doen. 4 hele zware takken afzagen. Mininimale diameter 30 tot 50 cm dikke takken.

15 stuks wilgen knotten, en van de ...

15 stuks wilgen knotten, en van de takken (nu twee jaar oud) over een lengte van 15 meter een afrastering maken aan de slootzijde. Afrastering door om en om palen in de grond te slaan, en de geknotte takken daartussen te stapelen.