Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput in een wei aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput in een wei aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput in een wei aanleggen

Waterput in een wei aanleggen

Ik wil een waterput in de wei laten slaan. Ik zoek een specialist die dit voor mij kan aanleggen. De wei is zeer goed bereikbaar.

Waterput slaan

Op onze wei, willen we een waterput laten aanleggen. Er is 1 strook welke altijd vochtiger is dan de rest van de weide. Denk dat hier in de buurt een waterpunt moet lopen. Put willen we gebruiken voor weide te bewateren en paarden van water te voorzien. Totale oppervlakte is 4000 m2, plek is goed te bereiken voor eventuele kleine machines of een aanhanger.

Waterput slaan of boren voor grond 3000 m2

Ik heb een beregeningsinstallatie met aanzuigpomp. 8 meter diep. Ik heb een vijver van 13 x 14 meter, de tuin heeft een oppervlakte van 3000 m 2. De laatste weken geen water meer (of heel kort). 30 jaar geen probleem gehad. alles 1 jaar geleden vernieuwd. Denk dat ik nu ruim dieper moet en een bronpomp moet aanschaffen NB: heb er haast mee. a) voor grote vijver bijpompen, b) grote tuin sproeien. Put is in achtertuin , grenzend aan wei.

Waterput in de wei van 1,08 hectare

Ik ben opzoek naar iemand die een waterput kan slaan cq boren voor onze wei van 1,08 hectare groot. Graag een offerte.

Waterbron / waterput slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan op stuk wei dat we huren, de waterbron zou zijn voor water voor een paard. Geen idee hoe diep de waterbron moet komen. Er is overigens stroom aanwezig. En het terrein is goed bereikbaar.