Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput of waterbron in de tuin slaan of boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Waterput slaan of boren

Graag laten we in Bennebroek voor tuinberegening een waterbron slaan in de achtertuin. Pomp en aansluitingen zullen we zelf in voorzien. We willen een bronpomp in de waterbron gaan plaatsen. Kenmerken: - bereikbaar via stenen oprit en stenen terras met maximale breedte doorgang 80 cm - diameter pijp 110 mm - capaciteit 3 m3/uur - obv dinoloket verwachten we grondwater op 2-3 m en (fijne) zandgrond tot 20 m

Waterput in de achtertuin slaan

Graag zou ik een waterbron laten boren voor het realiseren van tuinberegening. Ik sluit hierop een Gardena sprinkler systeem met 4 sproeiers aan. De tuin is 14 meter bij 23 meter groot, echter hoeft maar beperkt besproeid te worden. 1 stuk van 14 bij 10 meter en drie kleinere stukken van 5 meter in diameter. De buurman heeft recentelijk een waterput geslagen, hij meldde 5,5 meter diep te moeten voor grondwater. Vraag: prijsinformatie van de boring en geschat ijzer/zoutgehalte + advies over te gebruiken duurzame pomp

Waterput slaan voor een tuin

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterbron voor het sproeien van de tuin. De locatie waar de bron moet komen is goed bereikbaar. Plaats Drouwenerveen.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

wij willen graag een waterpunt van grondwater in onze tuin. de tuin is 150 meter bij 6 meter.

Waterbron in de tuin

Ik ben op zoek naar iemand die een waterput kan slaan bij ons in de tuin. Graag een vrijblijvende offerte. Ik wil ook graag de wc erop aansluiten. Oppervlakte is 144 m2, plek is niet heel goed bereikbaar voor grote machines.

Waterbron boren

Wij willen een waterput laten boren voor een beregening systeem, en voor het vullen van de vijver. De de tuin is ca.4500 mtr2. en goed bereikbaar locatie buitengebied Strijen Sas.

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Ik zou graag een waterbron hebben voor het beregenen van mijn gras/tuin, circa 700m2. Locatie is goed bereikbaar voor eventuele machines.

Waterbron of waterput laten slaan voor beregening

Waterbron met debiet 4 m3/uur, in de tuin, te bereiken met (vracht)wagen. Totale oppervlakte is 1500 m2

Waterput met pomp in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin kunnen besproeien. hiervoor wil ik een waterbron laten aanleggen. De tuin is 450 m2 groot. De waterput graag inclusief pomp.

Waterput slaan in achtertuin

Wij willen graag een waterbron voor het besproeien van onze tuin +/- 1200 m2. Graag een passende offerte.