Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan voor particulier gebruik? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan voor particulier gebruik. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil een waterbron laten slaan voor mijn tuinberegening , gaat om 400 a 500 m2 . Tuin is goed bereikbaar.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil in de tuin (3500 m2) een bron laten slaan. Graag een offerte , de vermoedelijke diepte is 30 meter. De offerte inclusief BTW en alle benodigde materialen. Ik hoor graag van u.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Wij zouden graag een put in de tuin laten maken voor het beregenen van de tuin (800 m2) en het vullen van het zwembad (28 m3). Het gaat alleen om de put. De beregeningsinstallatie leggen we zelf aan. Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil een waterput laten slaan om onze tuin (2500 m2) te kunnen beregenen en kleine pony's te kunnen laten drinken. Het gaat mij vooral om de put en basis aansluitingen voor het beregenen en water tappen. Geen volautomatisch beregeningssysteem. De locatie is goed toegankelijk.

Waterbron voor tuinberegening slaan

Wij zijn van plan zelf een beregeningsinstallatie in onze tuin aan te leggen. Uiteraard hebben wij dan eerst een waterput nodig. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Waterput laten slaan in de tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin t.b.v. beregening. Inclusief aanleg watertappunt en pomp. De tuin is ongeveer 200 m2 groot en de locatie is toegankelijk via een poort van 90 cm breed en 2 meter hoog.

Waterput slaan voor tuinberegening

Ivm het vernieuwen van onze tuin willen we een huidige waterput laten verplaatsen voor beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 400 m2. De locatie is niet goed toegankelijk voor grote hulpmiddelen.

Waterput slaan

Bij een basisschool moet een puls (bron) worden geslagen. De buis moet een grote diameter krijgen, zodat gemakkelijk water is op te pompen met een handpomp. De bron zelf moet ongeveer een halve m2 worden. Ik durf niet te zeggen hoe diep de put moet, ik denk ongeveer 1,5 tot 2 meter. De pomp hoeft niet geregeld te worden. Er is makkelijk bij te komen. In verband met andere werkzaamheden op het schoolplein willen we de werkzaamheden op korte termijn uitvoeren.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput slaan voor een tuin beregeningsinstallatie. Buizen liggen reeds in de grond. Pomp is ook aanwezig. Zoeken nog wel sproeiers en druppelslang. Tuin is 1000 m2.

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van mijn tuin (2500 m2). Ik wil hier graag een aantal sproeiers op aan sluiten. De tuin is goed bereikbaar.