Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan of spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan of spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan of spuiten

Waterput slaan

tuinoppervlakte 1000m

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag de optie bekijken of ik beter af ben met een waterput. We hebben een tuin van +/- 1300m2. Met de druk van WML kom ik niet verder dan een sproeier die ik kan aansluiten. Ik zou graag willen onderzoeken om een put te laten slaan waarop ik een ringleiding kan aansluiten met meerdere sproeikoppen.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput slaan in de tuin. Inclusief alle materialen, aansluiten etc.. Dus helemaal gebruiksklaar opleveren. Tuin is 500m² groot en ligt rondom huis.

Waterput slaan in tuin

Ik zoek iemand die een waterput / bron kan maken in onze tuin. We willen deze bron gebruiken voor het beregenen van de tuin en het vullen van een zwembadje.

Waterput slaan

Ik wil graag in een gezamenlijke tuin (1000-1500 m2) een waterput slaan voor het besproeien van planten en gras

Puls slaan voor grondwater voor tuin irrigatie

Graag wil ik een waterput laten slaan in mijn tuin voor tuin irrigatie Kunt u mij laten weten wat dat kost en of u dat ook in Wageningen doet? Graag offerte voor aanleg inclusief benodigde materialen / pomp

Waterput slaan in tuin

Als buren willen wij graag een waterpunt laten slaan in een van onze tuinen. De tuin is makkelijk toegankelijk en we zorgen zelf voor het aanleggen van de waterpunt naar de tuinen. Totaal ca 1500 m2 tuin(en). Als er vragen zijn graag via mail ivm eventueel overleg met de buren.

Waterput slaan in particuliere tuin

Ik wil graag een grondwaterput ten behoeve van het beregenen van mijn tuin. Het gedeelte van de voor/achtertuin dat besproeid moet worden is ongeveer 200m2. Graag inclusief het plaatsen van een pomp die ik kan in programmeren, zodat de bewatering ook kan plaatsvinden als ik er niet ben. Ik weet niet of het nodig is, maar ook eventueel een ontijzeringsinstallatie.

Wij willen een waterput laten slaan

Wij zouden net an onze buurman graag een waterput in onze tuin laten slaan Bij onze buurman gaat hij ca 20 mrt de grond in

Waterput in de tuin laten slaan

Voor mijn tuin in Almelo zou ik graag grondwater gebruiken. Mijn kavel is 700 m2. Graag ontvang ik een offerte voor: Het boren van de put optie: de installatie van het verwijderen van ijzer in het grondwater.