Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan in de tuin

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

We willen een waterput slaan om onze akker te voorzien van water. Eventueel willen we het ook gebruiken om het gras te sproeien en de vijver op peil te houden bij droogte. Installeren jullie ook sproei installatie's? Hier zouden we namelijk ook meer informatie over willen hebben. We vroegen ons af wat er bij jullie mogelijk is. Neem aan dat u nog wel de nodige vragen heeft, deze beantwoord ik graag. Ik hoor graag van u.

Waterput in de tuin laten slaan

Wij willen graag een waterput in de tuin laten slaan. Deze is redelijk makkelijk bereikbaar voor de apparatuur. Aangezien we vlakbij de Ijssel wonen lijkt me dat het op zo'n 8 meter diep moet. De prijs graag inclusief filterbuis e.d.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen een waterput laten slaan voor het besproeien van onze tuin. Tevens zijn we op zoek naar een bijbehorende pomp (elektrisch/ stopcontact ). Wat zijn hiervan ongeveer de kosten?

Waterput slaan

Ik wil graag een grondwaterput in mijn achtertuin laten slaan. Een pomp heb ik al en kan ik zelf installeren.

Waterbron of waterput laten slaan

Eigenwaterbron, Ik heb een vraag over 'Waterbron nodig? Grondwater, bron, puls, puntstuk, pomp'. Wij hebben 30 jaar geleden zelf een brongeslagen, maar het water stinkt altijd zit vol met kalk en er komt zand mee naar boven, het pulsen ging toen verkeert de pijp kwam om hoog en zit niet diep genoeg Wat zijn de kosten Graag bericht Met vriendelijke groet,

Waterput in de tuin slaan

Voor de beregening van de tuin willen we een grondwaterput laten slaan en bijbehorende pomp installeren. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit. De achtertuin is goed bereikbaar vanaf de weg en kan via een brede poort worden benaderd. Graag prijsopgaven voor bovengenoemde werkzaamheden en materialen. De tuin is 500 m2.

Waterput slaan en beregening aanleggen

Wij zijn in december 2017 in een woning getrokken met bijna 1600 m2 grond, waarvan bijna 1100 m2 bos. Wij willen om dit mooie perceel te besproeien graag een waterput aan laten leggen maar het probleem is dat we maar een beperkte doorgang hebben naar de achtertuin. Maximaal 1 meter voorlopig. Omdat de putboorders hier in de buurt geen put kunnen aanlegen ( te groot materieel), zoek ik iemand ( met kleiner materieel) van wat verder weg die het wel lukt. De meeste buren hier zitten met hun putten tussen de 25 en 33 meter. Graag hoor ik van u of u ons kunt helpen en wat de kosten zijn. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag een waterput laten boren of slaan om de tuin te besproeien. De tuin is 2400 m2. Ik weet niet hoe diep het grondwater is. De tuin is goed te bereiken.

Waterput bij een speeltuin laten slaan

Wij runnen een speeltuin maar het gras is slecht. Nu willen we meer en vaker water gaan geven en willen dit doen vanaf een waterbron. Gaarne offerte hiervoor.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor een speeltuin in eindhoven