Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan in de tuin

Waterput slaan of spuiten

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput. Voor het besproeien van de tuin.

Waterput slaan in de tuin

Mijn grondoppervlak is ongeveer 700 m2. Daarop staat een woning en een berging. De drupinstallatie is aangelegd maar er moet nog een put komen omdat de druk van de waterleiding niet hoog genoeg is. Het gaat dus om een put slaan en een pomp plaatsen. Goed toegankelijk allemaal.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn achtertuin. Het betreft een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is. De put moet 10 meter diep worden.

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput in de tuin laten slaan. De tuin is 15 x 15 meter. Het ontwerp is nog niet gemaakt, maar het zal vooral gras zijn, en een border. De tuin heeft een achterom.

Waterput slaan voor diverse doeleinden

Waterput in de tuin slaan om de tuin te besproeien. Graag schoon water uit de put. De tuin heeft een achterom. Er kan een auto door.

Waterput in de tuin slaan voor een beregening

Ik wil een waterput ten einde onze paardenbak en weiland, tezamen 1600 m2 groot te besproeien. De tuin is zeer goed bereikbaar. De put dient waarschijnlijk 25 meter diep te worden.

Waterput slaan voor een beregeningssysteem

Wij willen graag een waterput in de tuin laten slaan. Het beregeningssysteem van de tuin is al aanwezig, maar aangesloten op de waterleiding. Oppervlakte perceel betreft 2200 m2, inclusief huis. Het water zal ook gebruikt worden voor een zwembad, jacuzzi en bijvullen van de aanwezige vijver. De tuin is goed bereikbaar voor het grotere geschut. Er moet ook een pomp op worden aangesloten.

Waterput laten slaan in de achtertuin

Waterput slaan in de achtertuin: Ik wil graag een waterput, inclusief een pompje, laten slaan in mijn achtertuin. De diepte wordt ongeveer 5- 10 meter. De diameter wil ik graag in overleg met de vakman bepalen. Het water wordt gebruikt voor sproeien van de tuin.

Waterput slaan voor bewatering tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in de grond. Diepte rond de 15 meter.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil op korte termijn een waterpunt laten slaan in mijn tuin. Ik zoek iemand die dat op een eenvoudige goedkope manier kan doen. De pomp schaf ik zelf aan. De tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius