Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan in de tuin

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput maken in de tuin om met grondwater de tuin te kunnen besproeien en bijvoorbeeld de auto te wassen. Graag ontvang ik een offerte wat het kost. Het perceel (totaal 635 m2) is gelegen in Bunnik, redelijk dicht bij de Krommerijn. De bovenste laag grond is vooral kleigrond (en al best vochtig). Dank voor uw bericht.

Waterbron / waterput slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan op stuk wei dat we huren, de waterbron zou zijn voor water voor een paard. Geen idee hoe diep de waterbron moet komen. Er is overigens stroom aanwezig. En het terrein is goed bereikbaar.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een tuin van circa 33 meter lang en 12 meter breed en wil achterin een grondwater bron geslagen hebben om daar een pomp en 4 "beregenings sproeiers" aan te koppelen. Mijn 2 buren beschikken reeds over een grondwater bron, dus de mogelijkheid er toe is aanwezig. Ik zou hier graag een offerte voor ontvangen.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een irrigatieput laten slaan voor mijn gazon en planten. Put moet tussen de 12 en 20 meter diep zijn. Grondsoort is zand (Drunen, Noord Brabant). Eventueel met leveren van pomp.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan met de bijbehorende pomp en installatie. De waterbron zal achter de woning geplaatst moeten worden en de elektra kabel is al aanwezig.

Waterput slaan in de tuin

Wij willen een nieuwe waterput laten slaan in onze tuin (ong. 400 m2 groot). Er zit al een oude stalen buis (anderhalf duims), waar een (goede) pomp op is aangesloten, maar dat functioneert nu niet meer. Er is vervolgens een plastic buis in de stalen buis geschoven, ongeveer 7 meter diep. Grondwater begint op 3 meter diep. Maar de aanvoer van grondwater is onvoldoende, daarom willen wij een nieuwe put slaan. De afvoer van het afval moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Waterput slaan

Onze achtertuin gaan we renoveren in stappen. Eerst wordt een nieuwe schuur gebouwd en willen we met de bouw van de schuur ook een waterbron laten slaan. Graag meer informatie over kosten en mogelijkheden.

Waterput slaan voor tuinberegening

Voor beregening tuin waterput slaan. Water staat zo'2 a 3 meter diep denk ik. Wij zullen later met een pomp en slang het water omhoog willen pompen. Achtertuin is bereikbaar. Zonder afvoeren

Waterput in de tuin laten slaan

Wij zijn een bedrijf welke geïnteresseerd is een eigen waterbron te slaan bij ons in Delft. Wij hebben geen idee hoe diep het grondwater is maar vermoed dat het niet diep is.

Waterput slaan

Ik wil in mijn achtertuin een waterput laten slaan.