Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan in de tuin

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een irrigatieput laten slaan voor mijn gazon en planten. Put moet tussen de 12 en 20 meter diep zijn. Grondsoort is zand (Drunen, Noord Brabant). Eventueel met leveren van pomp.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan met de bijbehorende pomp en installatie. De waterbron zal achter de woning geplaatst moeten worden en de elektra kabel is al aanwezig.

Waterput slaan in de tuin

Wij willen een nieuwe waterput laten slaan in onze tuin (ong. 400 m2 groot). Er zit al een oude stalen buis (anderhalf duims), waar een (goede) pomp op is aangesloten, maar dat functioneert nu niet meer. Er is vervolgens een plastic buis in de stalen buis geschoven, ongeveer 7 meter diep. Grondwater begint op 3 meter diep. Maar de aanvoer van grondwater is onvoldoende, daarom willen wij een nieuwe put slaan. De afvoer van het afval moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Waterput slaan

Onze achtertuin gaan we renoveren in stappen. Eerst wordt een nieuwe schuur gebouwd en willen we met de bouw van de schuur ook een waterbron laten slaan. Graag meer informatie over kosten en mogelijkheden.

Waterput slaan voor tuinberegening

Voor beregening tuin waterput slaan. Water staat zo'2 a 3 meter diep denk ik. Wij zullen later met een pomp en slang het water omhoog willen pompen. Achtertuin is bereikbaar. Zonder afvoeren

Waterput in de tuin laten slaan

Wij zijn een bedrijf welke geïnteresseerd is een eigen waterbron te slaan bij ons in Delft. Wij hebben geen idee hoe diep het grondwater is maar vermoed dat het niet diep is.

Waterput slaan

Ik wil in mijn achtertuin een waterput laten slaan.

Waterput slaan

Voor onze grote tuin zouden we graag een authentieke waterput met zwengelpomp of met emmer willen laten maken. Wat kost zoiets? Tuin is goed bereikbaar. Ik weet niet hoe hoog het water hier staat.

Waterput slaan of spuiten

Ten behoeve van beregening en aansluiten van een zwengelpomp, wil ik een bron laten slaan/spuiten. Voorkeur gaat uit naar pulsen. De locatie is goed bereikbaar.

Waterput slaan voor beregening tuin

Mijn tuin van ongeveer 350 m2 wil ik graag beregenen met grondwater. Graag een offerte voor het slaan van een waterput. Het zal ongeveer 10 meter diep moeten. De tuin is goed te bereiken, afhankelijk van de grootte van de machines. Er wordt eind van deze maand bekeken waar en of er wateraders lopen. In overleg moet er ook een pomp geleverd worden.