Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan in de achtertuin

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen in de achtertuin een waterput laten slaan voor beregening van de tuin. Evt levering van de benodigde materialen

Waterput boren in de achtertuin

Wij zoeken iemand die zonder grote machines een grondwaterput kan boren/slaan. Er is enkel een steeg om achterom te komen in de tuin.

Waterput met pomp laten slaan

Wij willen een put laten slaan, zodat wij de tuin kunnen besproeien, incl pomp etc. Wij hebben een perceel van 970 m2.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil mijn tuin beregenen met grondwater

Waterput in de tuin laten slaan

Graag ontvang ik per mail een indicatie voor het slaan van een waterput inclusief pomp voor beregening tuin. Betreft vakantiewoning te Gasselte.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik zoek een partij die een waterput kan slaan in mijn achtertuin. Dit alles inclusief pomp en aansluiting et cetera. De tuin is goed bereikbaar behalve voor groot materiaal.

Waterput slaan voor tuinbesproeiing

Waterput slaan voor besproeiing van de tuin. Goed toegankelijke tuin.

Waterbron in de tuin slaan

Wij hebben niet echt een eigen tuin, maar verzorgen een groot stuk gemeentegroen naast ons huis. Ik zoek een partij die een eenvoudige waterput met een pomp en één of twee sproeiers kan installeren. Het perceel dat we onderhouden is 7 x 30 meter en goed bereikbaar.

Waterput slaan of spuiten

Oude Gelderse boerderij waarvan de originele put (handpomp) door onbruik dicht is komen te zitten. Wij zouden graag een nieuwe put laten slaan en waar mogelijk de oude herstellen. Meer meer informatie graag even contact via email.

Waterbron slaan, pulsen of boren

20 jaar geleden heb ik in mijn achtertuin een waterput laten slaan, die tot voor enkele jaren uitstekend heeft gefunctioneerd. Goede kwaliteit water in voldoende mate, vanuit een diepte van circa 9-10 meter. Sinds 3 jaar kan ik deze put niet meer gebruiken omdat de watertoevoer onvoldoende is. Ik vermoed dat de gaatjes in de filterpijp gedeeltelijk zijn dicht geslibt. Er staat weliswaar zeker 4 meter water in de pijp, maar zodra ik een pomp aansluit komt er na 1 minuut al niets meer uit. Is dit op te lossen? Als dit niet kan, zou het dan mogelijk zijn om vlak naast deze oude put een nieuwe te slaan/pulsen/boren? Omdat het werk in een bestaande tuin moet plaatsvinden is er geen ruimte om met grotere machines te werken en zal het veelal op handwerk aankomen.