Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput slaan en leveren aansluiten pomp? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput slaan en leveren aansluiten pomp. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput slaan en leveren aansluiten pomp

Waterput boren of pulzen

Ik zoek een hovenier voor het slaan van een put in een dorpstuin. In deze tuin beschikken we niet over water. We willen graag beschikken over een waterput. De pomp zelf hebben we reeds een aantal jaren geleden aangeschaft de rest niet. Als we water geven dan hebben we zo'n 2 tot 300 liter water nodig. De aan te leggen pomp moet dat wel in 1 tot 2 uur kunnen leveren. De tuin is ongeveer 2000 m2 groot. De tuin is bereikbaar via paadjes.

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan/boren op een volkstuin complex. De tui is ongeveer +/- 500 m2. De locatie is goed bereikbaar om deze klus uit te voeren.

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zoek een hovenier die een put in mijn achtertuin kan slaan. De put moet voor beregening van de tuin zorgen. De tuin is ongeveer 400 m2 groot. Het grondwater zit op een diepte van 8 meter (geschat). Of er naast de put ook een pomp geïnstalleerd moet worden bespreek ik graag met de vakman. De tuin is redelijk bereikbaar.

Waterput boren in de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een waterpunt in de tuin voor beregening van het gras en de moestuin/fruit tuin. De tuin is ongeveer 850 m2 groot en goed bereikbaar.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Waterbron laten slaan / pulsen voor besproeien van de tuin. Beregening met losse slangen en ook prijsopgaaf van pomp en alle aansluitingen. Sproeier zou een bereik moeten hebben van circa 10-20 meter. Bron zal ca. 12. - 15 meter diep moeen.

Waterput laten slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van een tuin van 300 m2. Graag een offerte.

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 1 tot 3 waterputten in mijn tuin ten behoeve van de beregening. Graag inclusief alle kosten van 0 tot werkend. Onze tuin is goed bereikbaar. De tuin is zo'n 17.500 m2 groot.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. De tuin is 2000 m2.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput laten slaan en een pomp aanleggen in een particuliere tuin ten behoeve van bewatering tuinplanten en bomen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 800 m2. De doorgang tot de tuin heeft een doorsnede van maximaal 2 meter.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron/-put laten slaan en nieuwe graszoden. De tuin is 260 m2.