Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput laten slaan voor beregening? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput laten slaan voor beregening. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput laten slaan voor beregening

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen voor het beregenen van onze tuin (700 m2) en later eventueel het vullen van een zwembad, een waterput laten slaan of boren. De achtertuin is goed toegankelijk.

Waterput slaan voor tuinberegening

Waterput slaan voor tuinberegening inn onze tuin van 800 m2. Doel is om de tuin te besproeien. Machines kunnen goed de locatie bereiken. Waterverbruik en hoeveel bar dat geleverd moet worden is nog onduidelijk. Ik verneem graag de kosten hiervan.

Waterput slaan in een particuliere tuin

We willen graag een eigen waterput in onze achtertuin van 400m2. Met een kleine graafmachine is deze klus goed te doen. In de nabije omgeving is er roestwater. Hoe weten we vooraf dat we helder water hebben in de waterput.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput in de tuin (550 m2) om te gebruiken voor het beregenen van mijn tuin. Het gaat om het boren van de put inclusief plaatsen pomp. De tuin is toegankelijk voor een graafmachine.

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput in mijn tuin voor het besproeien. Tuin is ca 175m2 Pomp graag optioneel aanbieden. Graag ook advies over (On)mogelijkheden.

Waterput slaan en aanleggen pomp

Waterput laten boren en aansluiten pomp om grondwater te gebruiken voor de tuin. Eventueel ook aanleggen besproeiingssysteem. Graag alleen contact via mail.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik ben opzoek naar iemand die voor ons een waterput kan aanleggen in de achtertuin. Het is op duingrond. De buren hebben een dergelijke bron geslagen op 3 meter diep.

Waterput of bron slaan in achtertuin

Ik overweeg om een waterput te laten slaan in onze achtertuin voor het beregenen van deze tuin. Het betreft een "standaard" stadstuin, ongeveer 80 m2. Graag zou ik willen weten wat de (on)mogelijkheden zijn. Wat voor opties zijn er qua pompen? zowel hand als elektrisch. Is dit later makkelijk te veranderen? Met wat voor kosten dienen we rekening te houden en zijn er andere eisen (vergunningen?) waar we rekening mee moeten houden? Bij het slaan van de put; hoeveel ruimte is er nodig, wat is het eventuele afval / overlast?

Waterput slaan in de achtertuin

Willen graag bron laten slaan in achtertuin, hebben een tuin van +/- 150 m3. Gebruik sproeien als eerste doeleinde. Wel compleet, werkend met pomp.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan ten behoeve van beregening voortuin en patio. De oppervlakte is 100 m2.