Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een waterput realiseren in een tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een waterput realiseren in een tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een waterput realiseren in een tuin

Waterput slaan in de voortuin

Ik heb een tuintje van ongeveer 70 m2 maar wel erg droog en zanderig. Zou graag een bron willen om daarmee mijn tuin te kunnen bewateren. Ik zou graag een prijsindicatie willen ontvangen om dit te realiseren compleet met pom(je) Alles in overleg / samenspraak. Vanaf de openbare weg simpel te bereiken en heb een eigen oprit.

Waterput in de achtertuin slaan

Graag zou ik een waterbron laten boren voor het realiseren van tuinberegening. Ik sluit hierop een Gardena sprinkler systeem met 4 sproeiers aan. De tuin is 14 meter bij 23 meter groot, echter hoeft maar beperkt besproeid te worden. 1 stuk van 14 bij 10 meter en drie kleinere stukken van 5 meter in diameter. De buurman heeft recentelijk een waterput geslagen, hij meldde 5,5 meter diep te moeten voor grondwater. Vraag: prijsinformatie van de boring en geschat ijzer/zoutgehalte + advies over te gebruiken duurzame pomp

Ik wil een waterput in de tuin

Ik wil een waterput in mijn tuin realiseren voor de beregening van de tuin. Ik weet niet hoe diep het grondwater ligt, maar de tuin ligt direct naast een kanaal.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Ik zoek een specialist die een waterput kan realiseren in mijn tuin. De tuin is 1200m2 en wil deze sproeien met een bron uit de grond. Wie de pomp levert en installeert bespreek ik graag met de specialist. De tuin is erg goed bereikbaar.

Waterput slaan voor particulier gebruik

Waterput realiseren op diepte van drinkwaterkwaliteit. Doel: drinkwater, besproeiing van weide en het op peil houden van een paardenvijver van 15x15m. Graag gespecificeerde prijsopgave voor werkzaamheden en benodigde materialen (buis, filter etc.) Pomp kunnen wij zelf regelen. Grond: zandkop Terrein is toegankelijk voor Materieel.

Een waterput met sproeisysteem realiseren

Ik wil op de plek van een bestaande well, een buis laten plaatsen, bij voorkeur 125mm. Benodigde diepte onbekend, maar water voorziening is er zeker. Gaarne prijsopgave voor boren, en plaatsen bronpomp. Aanvullend eventueel benodige slangen en klepsproeiers. De pomp/sproeiers moeten een paarden bak van 800 m2 kunnen voorzien van water.

Een waterbron realiseren bij een duinwoning

Ik zoek een installateur die een waterput kan boren in mijn tuin. Het betreft een duinwoning. Er moet dus diep geboord worden om bij het grondwaterpijl te komen. Ik zoek een specialist die een put voor mij kan boren. De pomp et cetera regel ik zelf.

Waterput slaan voor tuin

Kunt u mij een offerte doen voor her realiseren van een grondwater systeem?  Dus boren van een waterbron en zo mogelijk ook een pomp? De tuin is 2500 m2 en is makkelijk te bereiken. Ik hoor graag van u.

Waterput realiseren in een tuin

Ik zoek een installateur die een waterput kan realiseren in mijn achtertuin. De put is ter beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 120 m2. Volgens de buren zou er op ongeveer 12 meter diepte een waterplaat zijn. Toegang tot de achtertuin is via garage en deur. Ik bespreek graag met de vakman welke verschillende mogelijkheden ik heb.

Waterput slaan in de achtertuin

We willen alleen een waterbron realiseren voor privé gebruik in onze achtertuin van 300 m2. De totale kavel is 500 m2. Er is geen achterom maar een opening van max 90 cm is er wel. De offerte mag compleet met materiaal worden opgemaakt.