Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een waterput realiseren in een tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een waterput realiseren in een tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een waterput realiseren in een tuin

Een waterput realiseren in een tuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een waterbron kan realiseren. De bron zou de tuin (1000 m2 waarvan 300 m2 tuingrond) kunnen voorzien van water. Daarnaast zou ik willen weten of deze bron ook dusdanig gemaakt kan worden dat de bron onze woning van drinkwater kan voorzien. De waterput moet dus waarschijnlijk ook inclusief pomp gemaakt worden.

Waterput slaan en irrigatiesysteem aanleggen

Ik zoek een hovenier die een automatisch irrigatiesysteem voor de tuin rondom onze woning kan realiseren. De tuin is ongeveer 400 m2 (19 bij 30 meter min bouwoppervlakte van de woning) laten maken. Hiervoor moet er waarschijnlijk ook een waterput geslagen worden inclusief pomp.

Een waterput met bijhorende pomp realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een waterput kan slaan in mijn achtertuin. Daarnaast moet er ook een bijhorende pomp bij geleverd en geïnstalleerd worden. De pomp/put moet een tuin van 2000 m2 en een vijver van 50 m3 kunnen voorzien van water. De put moet waarschijnlijk 10 meter diep worden.

Een waterput slaan in de tuin

Ik zoek een hovenier die een waterput inclusief beregeningspomp kan realiseren in mijn achtertuin. De pomp/put moet een tuin van 300 m2 kunnen voorzien van water.

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Graag wil ik een waterput laten slaan en ook de pomp laten aansluiten. Er is een poort van ongeveer 1 meter breed. De te besproeien oppervlakte is ongeveer 700 m2.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Ik zoek een hovenier die een put kan realiseren in mijn achtertuin. Wij willen een waterbron in onze tuin (+-1000 m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het gaat om het boren/pulsen inclusief afvoer van eventueel rommel. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is.