Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput boren particulier? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput boren particulier. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput boren particulier

Waterput laten slaan of boren

Ik wil graag de optie bekijken of ik beter af ben met een waterput. We hebben een tuin van +/- 1300m2. Met de druk van WML kom ik niet verder dan een sproeier die ik kan aansluiten. Ik zou graag willen onderzoeken om een put te laten slaan waarop ik een ringleiding kan aansluiten met meerdere sproeikoppen.

Waterput boren in achtertuin

Voor de beregening van mijn recent aangelegde tuin wil ik een waterput laten boren of pulsen. Er hoeft verder geen beregeningsinstallatie aangelegd te worden.

Waterput in de tuin laten slaan

Voor mijn tuin in Almelo zou ik graag grondwater gebruiken. Mijn kavel is 700 m2. Graag ontvang ik een offerte voor: Het boren van de put optie: de installatie van het verwijderen van ijzer in het grondwater.

Waterput boren in de tuin

ik wil een waterput laten boren (spuiten). Ook onze over buurman wil dit. Graag ontvangen wij een offerte voor advies en het evt boren (spuiten) van 2 putten (onze tuin + tuin van buurman)

Waterbron boren

Wij willen een waterput laten boren voor een beregening systeem, en voor het vullen van de vijver. De de tuin is ca.4500 mtr2. en goed bereikbaar locatie buitengebied Strijen Sas.

Waterbron slaan of boren voor beregening

Graag zouden wij een waterput laten boren. Het is niet mogelijk met grote machines /wagens bij de mogelijke locatie te komen.

Waterput boren of pulsen

Ik zou graag een water bron willen laten slaan of pulzen, dit ten behoeve van het bewateren van mijn voortuin. Het is zo ontzettend droog dat het gesleep met een slang vervelend word. Heb niet zo'n grote tuin ca 70 m2. Ik woon aan de kust en is een zanderige bodem en het water zit op circa 6 tot 8 meter.

Waterput boren in de achtertuin

Wij hebben een grote tuin inclusief natuurlijke vijver. Wij willen graag een waterbron laten boren voor het besproeien van de tuin en vullen van de vijver. De tuin is 3000 m2. Deze is goed te bereikbaar. Graag zou ik ook de waterpomp via de vakman willen aanschaffen.

Waterput boren of pulzen

Ik wil bij mijn woning een waterput laten aanleggen vooral om het gazon en planten op mijn perceel (perceelgrootte totaal 1750 m2). Uitgangspunten: - diepte tot ca. 10 m. - zo dicht mogelijk bij garage plaatsen - werken met hydrofoorpomp - simpele installatie zonder toeters en bellen

Waterput boren of pulzen particulier

Wij willen graag een watervoorziening in onze tuin om het gras, de planten en de kas te bewateren en om de vijver bij te vullen. welke mogelijkheden zijn hiervoor en wat kost zoiets globaal inclusief pomp en installatie? De Grondsoort is zand. De plaats van de put of bron is goed bereikbaar.