Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterput boren in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterput boren in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterput boren in de achtertuin

Waterput boren of pulzen

Ik heb een waterpunt waar niks meer uit komt. Deze zit bij mij in de kelder. Wat zou het kosten om een nieuwe aan te leggen? Het moet niet dieper dan 10 meter worden. De kelder is 100 m2.

Waterput slaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 1 tot 3 waterputten in mijn tuin ten behoeve van de beregening. Graag inclusief alle kosten van 0 tot werkend. Onze tuin is goed bereikbaar. De tuin is zo'n 17.500 m2 groot.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten boren voor het beregenen van de tuin. De tuin is 2000 m2.

Waterput boren in tuin

Ik zou graag een waterput met pomp willen laten boren in de tuin tbv beregening moestuin. De klus kan makkelijk geschieden met divers materiaal. Moestuin is ongeveer 25 m2 en de tuin ruim 1000 m2. Graag prijs inclusief buis en pomp.

Waterput boren in de achtertuin

We willen graag een bron laten boren in onze achtertuin voor de speelvijver en het in droge tijden besproeien van de tuin, ongeveer 350 m2. We gebruiken nu al de regenopvang van het dak.

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil een waterput laten boren aan de zijkant van het woonhuis, makkelijk bereikbaar, voor pomp aansluiting tbv sproeien tuin. De oppervlakte van de tuin is 535 m2.

Waterbron slaan of boren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van een waterput in mijn tuin tbv beregening. Ik ontvang de offerte graag inclusief afvoer van rommel. Onze tuin is goed bereikbaar. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is. De tuin is zo'n 700 m2 groot.

Waterput in de wei van 1,08 hectare

Ik ben opzoek naar iemand die een waterput kan slaan cq boren voor onze wei van 1,08 hectare groot. Graag een offerte.

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Ik zoek een hovenier die een put kan realiseren in mijn achtertuin. Wij willen een waterbron in onze tuin (+-1000 m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het gaat om het boren/pulsen inclusief afvoer van eventueel rommel. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen voor het beregenen van onze tuin (700 m2) en later eventueel het vullen van een zwembad, een waterput laten slaan of boren. De achtertuin is goed toegankelijk.