Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron of waterput laten slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron of waterput laten slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron of waterput laten slaan

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil mijn tuin beregenen met grondwater

Waterbron in de tuin slaan

Wij hebben niet echt een eigen tuin, maar verzorgen een groot stuk gemeentegroen naast ons huis. Ik zoek een partij die een eenvoudige waterput met een pomp en één of twee sproeiers kan installeren. Het perceel dat we onderhouden is 7 x 30 meter en goed bereikbaar.

Waterbron slaan, pulsen of boren

20 jaar geleden heb ik in mijn achtertuin een waterput laten slaan, die tot voor enkele jaren uitstekend heeft gefunctioneerd. Goede kwaliteit water in voldoende mate, vanuit een diepte van circa 9-10 meter. Sinds 3 jaar kan ik deze put niet meer gebruiken omdat de watertoevoer onvoldoende is. Ik vermoed dat de gaatjes in de filterpijp gedeeltelijk zijn dicht geslibt. Er staat weliswaar zeker 4 meter water in de pijp, maar zodra ik een pomp aansluit komt er na 1 minuut al niets meer uit. Is dit op te lossen? Als dit niet kan, zou het dan mogelijk zijn om vlak naast deze oude put een nieuwe te slaan/pulsen/boren? Omdat het werk in een bestaande tuin moet plaatsvinden is er geen ruimte om met grotere machines te werken en zal het veelal op handwerk aankomen.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Wij willen mogelijk graag een waterput laten slaan/boren voor het (bij) vullen van de paddenpoel en bewateren van de tuin. Wij zijn benieuwd wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Om de tuin te bereiken moet door een stuk weiland heen gegaan worden. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Betreft een bron om circa 400 m2 tuin mee te kunnen besproeien. Heb geen idee hoe diep het grondwater zit. Achtertuin is bereikbaar maar niet met zwaar materiaal, er is een meter brede doorgang. Bron kan eventueel ook in de voortuin geslagen worden.

Waterbron of waterput laten slaan

Wil graag een offerte ontvangen om een waterbron, voor de beregening van de tuin, aan te leggen. Nu moet ik het steeds met een slang doen. De afmeting van de tuin is 6 x 5 meter.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten staan in de achtertuin. Voor het sproeien van de tuin (15 x 10 meter). In augustus/september wil ik graag starten met de klus.

Waterput slaan

Ik zou graag willen weten wat het kost om een waterbron te slaan om de tuin (300 m2) mee te besproeien?

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Voor de tuin bewatering wil ik graag een put laten slaan/boren en wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn. Tuin is 200m2, maar voor de sproeiers heb ik meer waterdruk nodig. De tuin is goed bereikbaar.