Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de tuin slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de tuin slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ik heb een huis met tuin waarin ik een puls wil hebben. Bij de buurman zit de puls op 11 meter. Het grondwater zit niet zo diep, maar de waterkwaliteit is erg slecht. veel ijzer. Op 11 meter is de kwaliteit redelijk.

Waterbron slaan in de tuin

Ik zoek een installateur voor het realiseren van een waterbron in mijn tuin, het terrein is makkelijk toegankelijk. ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Waterput slaan in de achtertuin en voortuin

Ik heb reeds een waterbron in de achtertuin. Deze moet verplaats worden en ik wil een extra put in de voortuin. Het water zit op ca 5 meter. Het is pure zandgrond. Doel is beregenen van tuin.

Waterbron slaan voor tuinbewatering

Wij hebben een perceel van 1100m2 waarvan de helft tuin (voor en achter). Wij willen graag een puntstuk laten slaan (als het water tenminste ijzerhard is). Daarna moeten we nog een pomp, slangen en sproeiers aanschaffen.

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan in onze tuin van ongeveer 1750 m2 in Doorn, ev met installatie van pomp voor beregening. Goed bereikbaar.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Voor mijn particuliere tuin van ca 280m2 wil ik graag weten wat het slaan van een waterput en installeren van een pomp kost. Helaas moet deze met de hand worden geslagen. Met machine is niet haalbaar ivm overkapping. Waterverbruik is gemiddeld 100 kuub per jaar. Doel is voor het besproeien van de tuin.

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik werk zélf in de tuinberegening en nu zit ik in de omgeving Breda, maar ik heb een aanvraag gekregen in Roermond. Er moet maat 125 110 of maat 75 komen. Het liefst 125 als het kan. Mijn vraag is of u mij een offerte kan sturen wat het ongeveer gaat kosten.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

We hebben onze tuin gerenoveerd voor 3 jaren geleden. Nu willen we toch het liefst vóór de zomer een puntstuk laten slaan. De poort waar men door heen moet bedraagt zo'n 1 meter.

Bron slaan in grote tuin

Ik wil een waterbron laten slaan in de tuin om deze te besproeien. De tuin beslaat zo'n half voetbalveld.