Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de tuin maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de tuin maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de tuin maken

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij zijn woonachtig in Kampen, en bezitten een redelijk grote tuin voor nieuwbouw begrippen (circa 300 m2). Kunt u ons ook adviseren of het voor ons aantrekkelijk is om zelf een bron te hebben, nu sproeien wij veelvuldig met leidingwater. Onze tuin heeft een oude beregeningsinstallatie, misschien kan daar op worden aangesloten?

Waterbron boren

Waterbron boren voor drinkwater en beregenen tuin. Ik heb geen idee hoe diep het water ligt. U kan het erf goed bereiken, er is een poort waar een auto door past.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij willen graag een puls voor de kinderen om te spelen en tuin besproeien. Deze hoeft alleen een handmatige pomp.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil (koud) grondwater oppompen , en via een radiator het huis gaan koelen , en zo het grondwater weer terug in de grond laten. Ik zou dus graag een prijs zien van het plaatsen van de pomp , het boren van de put ( 3 meter ? ) de rest doe ik zelf.

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Ik wil onze tuin beregenen met grondwater en een put laten boren compleet met pomp en wat er verder nodig is.

Waterbron aanleggen achtertuin

Ik wil grondwater op kunnen pompen voor het bewateren van tuin. Gaarne offerte incl. pomp.

Waterput slaan in de achtertuin

Waterput slaan in de achtertuin Ik wil graag een waterbron voor mijn tuin laten aanleggen. Mijn tuin is 200 m2. Ik heb geen idee van de diepte van het grondwater. Ik wil hem graag hebben in de achtertuin bij de garage ivm stroom voorziening. De tuin is via de poort te bereiken deze deur is ongeveer 1 meter breed. Ook wil ik graag in de offerte het plaatsen en leveren van een pomp.

Waterbron slaan

Ik wil een bron slaan voor de beregening van mij tuin. De diepte van de bron moet waarschijnlijk tussen de 30 en 40 meter zijn.

Waterbron pulsen

Voor onze tuin wil ik graag een eigen waterbron. Deze bron handmatig pulsen. Diepte tussen 7 en 10 meter.

Waterbron slaan

Voor het sproeien van mijn tuin +/- 100 m2 zou ik graag een waterbron willen gebruiken. Kunt u deze voor mij plaatsen? Ik hoor het graag.