Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron slaan voor tuinberegening? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron slaan voor tuinberegening. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron slaan voor tuinberegening

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ik heb een huis met tuin waarin ik een puls wil hebben. Bij de buurman zit de puls op 11 meter. Het grondwater zit niet zo diep, maar de waterkwaliteit is erg slecht. veel ijzer. Op 11 meter is de kwaliteit redelijk.

Waterbron slaan in de tuin

Ik zoek een installateur voor het realiseren van een waterbron in mijn tuin, het terrein is makkelijk toegankelijk. ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Waterbron boren en zwengelpomp plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een waterbron en het daarop plaatsen van een gietijzeren zwengelpomp voor een volkstuinterrein. Het gaat om veengrond met een kleilaag en het grondwaterpeil is vrij hoog. Afhankelijk van de prijs kan het om meerdere pompen gaan.

Waterput slaan in de achtertuin en voortuin

Ik heb reeds een waterbron in de achtertuin. Deze moet verplaats worden en ik wil een extra put in de voortuin. Het water zit op ca 5 meter. Het is pure zandgrond. Doel is beregenen van tuin.

Waterbron slaan voor tuinbewatering

Wij hebben een perceel van 1100m2 waarvan de helft tuin (voor en achter). Wij willen graag een puntstuk laten slaan (als het water tenminste ijzerhard is). Daarna moeten we nog een pomp, slangen en sproeiers aanschaffen.

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan in onze tuin van ongeveer 1750 m2 in Doorn, ev met installatie van pomp voor beregening. Goed bereikbaar.

Waterbron slaan

In de achtertuin bij onze 2 onder 1 kap woning willen wij graag een waterbron laten slaan.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Voor mijn particuliere tuin van ca 280m2 wil ik graag weten wat het slaan van een waterput en installeren van een pomp kost. Helaas moet deze met de hand worden geslagen. Met machine is niet haalbaar ivm overkapping. Waterverbruik is gemiddeld 100 kuub per jaar. Doel is voor het besproeien van de tuin.

Bron voor grondwater slaan en pomp aansluiten

Ik wil graag een waterbron laten slaan en een pomp hiervoor aansluiten. Betreft een toekomstige achtertuin met zo'n 1800 hectare. Ik weet niet of hiervoor een vergunning nodig is. Ik laat mij graag adviseren.