Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron laten slaan of pulsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron laten slaan of pulsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron laten slaan of pulsen

Waterbron slaan in de tuin voor beregening

Voor mijn bestaande tuin ( circa 250m2- verdeeld over voorkant, zijkant en achterkant van mijn patio-bungalow) wil ik een eenvoudige put laten slaan, compleet met pomp & verdere benodigde toebehoren. Voornamelijk bedoeld om de tuin te besproeien. Water moet wel roestvrij zijn.

Waterbron slaan in de tuin voor beregening

Wij willen een waterbron in de achtertuin van ongeveer 5 meter diep. De put moet aan de zijkant van de woning en is goed bereikbaar per poort. Pomp is al in bezit.

Put slaan in de achtertuin

In mijn achtertuin is een beregeningsinstallatie aanwezig waarvan de Bronpomp (onderwaterpomp) niet meer werkt. De pompmotor is waarschijnlijk doorgebrand. Ik zoek iemand voor het pulsen van een nieuwe waterbron en leveren en aansluiten van een Bronpomp. Het grondwater zit op een diepte van ongeveer 10 à 15 meter. Gewenste pompcapaciteit ca 3 à 4 m3 per uur. Zelf kan ik de bron niet vinden.Het betreft een vrijstaande woning welk per achterom bereikbaar is.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een bron laten slaan met pomp om de tuin te kunnen besproeien. Perceel is ongeveer 1400 m2 en is goed toegankelijk met apparatuur.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil voor in de achtertuin een waterbron met pomp. Ik denk dat die niet dieper hoeft dan 2,5 meter.

Waterbron slaan in de tuin voor beregening

Ik wil graag een put in mijn achtertuin laten slaan. Deze put moet geschikt zijn voor een bronpomp. Recent te horen gekregen dat het grondwater zich hier op een diepte van ongeveer 10 meter bevindt. Het betreft een vrijstaande bungalow waarvan de tuin goed bereikbaar is.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen graag een bron laten pulsen in onze tuin. Pomp hebben we al. Water staat op ongeveer 7 meter denken wij.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een grondwaterput in de tuin. Deze is echter de afgelopen jaren niet gebruikt. Ik heb er nu een nieuwe bronpomp ingehangen. De put is nu nog ongeveer 8 a 9 meter diep, maar was ooit dieper, volgens de huidige eigenaar. Na een poos pompen, 4 minuten, is de put nu leeg. Ik heb er wel een redelijke pomp ingehangen. Is het mogelijk de put schoon te maken en dat deze meer water gaat leveren. De oude pomp, hing er nog in, is vergelijkbaar en deed altijd goed dienst.

Waterbron in de achtertuin slaan

Wij willen in onze achtertuin een waterbron om van daaruit onze tuin water te geven. Locatie waar bron moet komen is niet te bereiken met groot materieel. Onze buren hebben ook een bron en die zit op 15 meter diepte, dat zou diep genoeg moeten zijn. Het leveren van een pomp is niet nodig, die hebben wij al.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een puntstuk laten slaan voor de beregening van de tuin. Ik heb het zelf geprobeerd met 11/4 buis met punstuk. 4 meter diep maar ik krijg er geen water uit. Kan deze getest worden of gelijk een nieuwe slaan en wat kost dit? Werkende hydrofoorpomp aanwezig.