Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron of put in de tuin slaan of boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron of put in de tuin slaan of boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron of put in de tuin slaan of boren

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een put in mijn achtertuin Laten slaan. Heb eventueel ook twee buren die het gelijktijdig willen. Kan geen grote vrachtwagen bij ons komen. Eventueel ook pomp leveren en aansluiten. Dit is puur ter bereging à 1200 m2 tuin.

Waterbron slaan

Ik wil graag een grondwaterbron slaan voor het bijvullen van de vijver en evt. Besproeien van de tuin. Een put die ca. 3-4m3 per uur levert is al voldoende. De put moet worden geslagen in de achtertuin, zwaar materieel kan hier niet bij.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een put in mijn tuin laten slaan voor beregening van de tuin. Inclusie feen levering van een (ondergrondse) waterpomp. Kleine graafmaschine mogelijk.

Waterbron slaan met een puls

Ik heb een tuin van ca. 400m2 en wil daar graag een eigen put voor hebben om mij tuin te kunnen besproeien. Vraag hiervoor een offert. B.v.d. Johan ter Weeme

Waterbron slaan of pulsen

Ik wil een put slaan in onze particuliere tuin van ongeveer 800 m2. Ik durf niet zeker te zeggen hoe diep het grondwater zit, ik schat 25 meter. Graag apart op de offerte te waterpomp vermelden. We hebben een achterom.

Waterbron boren

Het is voor een waterbron, mijn totale oppervlakte van weide en tuin zal ongeveer 6000 vierkante meter zijn. Woon op de hondsrug dus zal een diepe put moeten worden.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil naast een bestaande buis een nieuwe put met een grotere buisdiameter ( circa 50 mm) laten slaan. Diepte circa 12 mtr. De tuin 800 m2.

Waterbron slaan

Ik wil een waterput aanleggen voor tuin beregening. Perceel is goed bereikbaar, vrachtwagen kan voren staan. Het gaat om 700 m2, mogelijk dat er nog 1000 m2 bijkomt. De pomp zou ook geregeld moeten worden. In het stuk van 700 m2, heb ik al een beregeningssysteem aangelegd. De put en pomp moeten alleen nog.

Een waterbron realiseren bij een duinwoning

Ik zoek een installateur die een waterput kan boren in mijn tuin. Het betreft een duinwoning. Er moet dus diep geboord worden om bij het grondwaterpijl te komen. Ik zoek een specialist die een put voor mij kan boren. De pomp et cetera regel ik zelf.