Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron of put in de tuin slaan of boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron of put in de tuin slaan of boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron of put in de tuin slaan of boren

Waterbron of put in de tuin slaan of boren

Voor het beregenen van de tuin van ongeveer 3000 m2. Terrein is goed toegankelijk, ook met een (kleine) vrachtwagen. Diameter bron minimaal 10 cm, in verband met het in de toekomst plaatsen van een bronpomp.

Waterbron slaan of pulsen

Ik wil een waterbron voor het beregenen van mijn tuin (500 m2). Tuin is reeds aangelegd dus er moet schoon gewerkt en opgeruimd worden, grond uit de put afvoeren. Mogelijk probleem is dat de tuin enkel te bereiken is door een deur (85 cm) of via een bredere poort (110 cm) maar dan moet je over een hek van 110 cm hoog. Van mensen uit de buurt (straal 2 km) hebben een prima werkende put op ongeveer 8 meter diep. Ik heb nog geen vergunning, weet niet of dit nodig is. Verwacht het eerlijk gezegd niet. Ik heb ook interesse in levering en aansluiten van een pomp maar dit hoeft niet per se door dezelfde partij.

Waterbron slaan in een volkstuin

In mijn volkstuin in Almere wil ik graag een waterput geslagen hebben. Het moet een put zijn met een handpomp. Graag de kosten en tijdstip wanneer dit mogelijk is. Het gaat om een tuinoppervlakte van 180 m2 op het complex van de kleurtuin.

Waterbron in de tuin maken

We zijn op zoek naar iemand die een waterput kan slaan in Eindhoven. De put is de bron voor beregening van de tuin. De tuin is bereikbaar via aan gang, de poorten zijn ongeveer 1 meter breed. De oppervlakte van de te beregenen gazon is 250 m2.

Waterbron slaan of pulsen

In mijn tuin wil ik een put slaan voor een sproei-installatie. De oppervlakte van de tuin bedraagt ongeveer 900 m2 en er is goed bij te komen. Ik vraag mij af: -is het toegestaan op mijn adres? -wat is de prijs van het slaan van een waterput?

Waterbron slaan en een pomp hierop aansluiten

Ik wil een waterbron voor mijn vijver laten slaan. Inclusief pomp. De put/pomp kan in de voortuin, maar de achtertuin is waarschijnlijk logischer. Hier voor zoek ik iemand met ervaring met het slaan van een waterbron voor de vijver. Hoe diep de put moet is mij onbekend.

Bron laten slaan in de tuin

Ik zoek een hovenier die een waterbron kan slaan in mijn tuin. De tuin is 4000 m2. Het is niet duidelijk hoe diep de put geslagen moet worden.

Waterbron slaan en een daarbijhorende pomp installeren

Ik zoek een hovenier voor het realiseren van een waterbron/put voor het beregen van de tuin. De tuin is 70 m2 groot en zeer goed bereikbaar langs de woning heen. Naast het realiseren van de put moet er ook een pomp op worden aangesloten. Hoe diep het grondwater zit is niet bekend.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron/-put laten slaan en nieuwe graszoden. De tuin is 260 m2.

Waterbron slaan

Voor een tuin van +/- 500 m2 wil ik een grondwater put laten slaan. Graag ontvang ik hiervoor een complete vrijblijvende offerte.