Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron slaan in de tuin. De totale oppervlakte is 1400 m2. Hoe diep de bron moet weet ik helaas niet. De kosten voor de pomp mogen ook vermeld worden op de offerte. Er is een tuinpoort van ongeveer 2,5 meter breed aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput in de tuin laten maken. De tuin is 100 m2 en de installatie is voor besproeiing. Er is een tuinpoort aanwezig van 1 meter breed. Hoe diep de pomp moet weet ik helaas niet, ik heb het proberen uit te zoeken maar ik wordt er niet wijs uit.

Waterbron in de tuin maken

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron realiseren. De bron is bedoeld om vooral in de drogere periodes de tuin te kunnen besproeien. De tuin is ongeveer 500 m2. In de tuin is elektra aanwezig. Dus een pomp kan daarop aangesloten.

Een waterput realiseren in een tuin

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een waterbron kan realiseren. De bron zou de tuin (1000 m2 waarvan 300 m2 tuingrond) kunnen voorzien van water. Daarnaast zou ik willen weten of deze bron ook dusdanig gemaakt kan worden dat de bron onze woning van drinkwater kan voorzien. De waterput moet dus waarschijnlijk ook inclusief pomp gemaakt worden.

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een waterbron laten maken in mijn tuin. Tuin is ongeveer 300 m2, bereikbaar via achterom (breedte 1 meter). Water zit waarschijnlijk vrij diep. Offerte inclusief (stille) pomp.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag ontvangen wij offerte voor het slaan van een waterput t.b.v. het sproeien van onze tuin van 600 m2. Inclusief pomp.

Waterbron slaan of pulsen

Ik wil een waterbron voor het beregenen van mijn tuin (500 m2). Tuin is reeds aangelegd dus er moet schoon gewerkt en opgeruimd worden, grond uit de put afvoeren. Mogelijk probleem is dat de tuin enkel te bereiken is door een deur (85 cm) of via een bredere poort (110 cm) maar dan moet je over een hek van 110 cm hoog. Van mensen uit de buurt (straal 2 km) hebben een prima werkende put op ongeveer 8 meter diep. Ik heb nog geen vergunning, weet niet of dit nodig is. Verwacht het eerlijk gezegd niet. Ik heb ook interesse in levering en aansluiten van een pomp maar dit hoeft niet per se door dezelfde partij.

Gemeenschappelijke waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen een gemeenschappelijke waterpuls laten slaat ten behoeve van de tuin. Inclusief pomp en toebehoren. De bodem bestaat uit klei op veen met diepere en ondiepere zandopduikingen. Het is van belang dat de waterbron ijzervrij is. Onze woonsituatie is 2 onder een kap en de tuinen grenzen derhalve voor en achter aan elkaar. De tuin is ongeveer 250 m2

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Wij willen een waterbron laten slaan zonder pomp of met pomp In onze tuin. 1000 m2

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil graag een waterbron voor beregening van de sier- en moestuin 700 m2 . Locatie is makkelijk te bereiken, pomp heb ik zelf al.