Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in tuin slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in tuin slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in tuin slaan

Waterbron slaan in de tuin

Ik heb een tuin van ca. 2000 qm en wil hiervoor een waterbron met pomp laten boren. Hierop wil ik een Gardena sprinklersysteem aansluiten voor het gazon en de perken. Ik ga ervan uit dat de bron ca. 20-30m diep moet worden. Wat zijn de kosten per meter boren en wat moet de pomp kosten?

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wil een puntstuk in de ommuurde tuin laten slaan voor beregening. De tuin is 100 m2. Qua pomp bespreek ik graag de mogelijkheden met de specialist.

Waterput in de achtertuin slaan

Graag zou ik een waterbron laten boren voor het realiseren van tuinberegening. Ik sluit hierop een Gardena sprinkler systeem met 4 sproeiers aan. De tuin is 14 meter bij 23 meter groot, echter hoeft maar beperkt besproeid te worden. 1 stuk van 14 bij 10 meter en drie kleinere stukken van 5 meter in diameter. De buurman heeft recentelijk een waterput geslagen, hij meldde 5,5 meter diep te moeten voor grondwater. Vraag: prijsinformatie van de boring en geschat ijzer/zoutgehalte + advies over te gebruiken duurzame pomp

Waterput slaan voor een tuin

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterbron voor het sproeien van de tuin. De locatie waar de bron moet komen is goed bereikbaar. Plaats Drouwenerveen.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

wij willen graag een waterpunt van grondwater in onze tuin. de tuin is 150 meter bij 6 meter.

Waterbron slaan

oppervlakte van de tuin ca. 2000 m2 in bosrijk gebied, 40mx50m, flink grasveld met bomen en bloemperken langs de randen en een moestuin van ca 100m2. Met name dus water om de tuin te besproeien, water mag niet te veel ijzer bevatten.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Graag een offerte voor het alleen slaan van een puntstuk met grondbuis.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Is voor beregening van de achtertuin. Deze is via een ingang aan de straat bereikbaar echter de doorgang is 80cm.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin. Zelf weet ik niet hoe diep het grondwater ligt. Het te beregenen oppervlakte is ongeveer 100m2, deze is goed bereikbaar.

Waterbron slaan in de tuin

Slaan van een puntstuk voor beregening moestuin. Bron moet schoon water leveren voor tuin. Levering met pomp.