Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de tuin slaan met een puls? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de tuin slaan met een puls. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de tuin slaan met een puls

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Waterbron in de tuin slaan tbv beregening. Het erf is ongeveer 500 m2.

Gemeenschappelijke waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen een gemeenschappelijke waterpuls laten slaat ten behoeve van de tuin. Inclusief pomp en toebehoren. De bodem bestaat uit klei op veen met diepere en ondiepere zandopduikingen. Het is van belang dat de waterbron ijzervrij is. Onze woonsituatie is 2 onder een kap en de tuinen grenzen derhalve voor en achter aan elkaar. De tuin is ongeveer 250 m2

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ik wil graag een waterbron in mijn tuin. Kunt u een offerte verzorgen voor het aanbrengen van een puls en de levering van een waterpomp. Het gaat om een tuin met een oppervlakte van ongeveer 2500 m2. De tuin is goed bereikbaar via de achterkant.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik zoek een hovenier die een waterbron inclusief puls kan slaan in mijn achtertuin. De bron moet waarschijnlijk 12 meter diep worden. Daarnaast bespreek ik graag met de vakman wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Graag een prijs voor het aanleggen van een puls mijn tuin. Prijs mag zonder pomp. Ik heb geen idee op welke diepte het water zit. Plaats is goed bereikbaar.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Graag zou ik van u een aanbieding ontvangen voor een puls (diameter) slaan in mijn tuin. Graag verneem ik ook hoe dicht dat jullie bij de puls moeten zijn met jullie equipment (tractor of dergelijke). Tuin is 300 m2 gras met wat bomen.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik heb een bron in de tuin maar er komt niet veel water uit als ik de pomp erop zet. Deze is 5 meter diep. Wat is de kans dat hij het weer gaat doen en wat kost eventueel het slaan van een nieuwe. De tuin is 1000 m2.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik wil graag met grondwater mijn tuin (6,5x15) sproeien. Het is een besloten tuin. Je kunt alleen vanaf de voorkant van het huis bij deze tuin komen. De tuin is dus niet toegankelijk met grafmachine of ander zwaar geschut. Ik verneem graag of er alsnog mogelijkheden zijn.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Momenteel heb ik een puls, maar blijkbaar is die niet diep genoeg om bij het grondwater te komen. Het zit nu 6 meter diep, en het moet 11 meter diep worden. Als dit niet mogelijk is, kan er een nieuwe puls geplaatst worden.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ik heb een huis met tuin waarin ik een puls wil hebben. Bij de buurman zit de puls op 11 meter. Het grondwater zit niet zo diep, maar de waterkwaliteit is erg slecht; veel ijzer. Op 11 meter is de kwaliteit redelijk.