Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de tuin slaan met een puls? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de tuin slaan met een puls. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de tuin slaan met een puls

Waterbron in de tuin slaan met een puls

We hebben al een bron maar dat is roestwater, ik wil graag schoon water oppompen. Ik moet dus zeker weten dat het schoon water is. Het is voor beregend van de tuin.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Graag wil ik een waterbron om onze achtertuin (ca. 10 x 12 meter) met grondwater te kunnen besproeien. Offerte inclusief materialen voor bron, exclusief pomp. De heipalen van onze woning staan volgens mij op zo'n 12 meter diepte, dus daar zal zich een zandpakket bevinden. Daarboven is het grotendeels klei verwacht ik. Of de bron ook zo diep moet, kan ik niet beoordelen. De tuin is goed bereikbaar.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen graag een eigen puls voor het beregenen van de tuin (excl. bebouwing 450 m2) wij willen graag een vorstvrije opstelling met 3 kranen, waarvan 1 binnen. De pomp kan mogelijk in de enkelwandige schuur. De achtertuin is te bereiken over een pad van circa 1 meter breed dus niet met een auto.

Waterbron slaan met een puls

Ik heb een tuin van ca. 400m2 en wil daar graag een eigen put voor hebben om mij tuin te kunnen besproeien. Vraag hiervoor een offert. B.v.d. Johan ter Weeme

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Een waterbron in de tuin met een puls, tuin van 600 m2. Graag inclusief waterpomp en aanvoerslang

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Wij willen graag de tuin beregenen met grondwater. Volgens de buren zit het water op 6 meter. De tuin is al aangelegd. Graag info hoe dit in zijn werk gaat en kosten. Aanvang werkzaamheden op korte termijn

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ooit is er al een puls geslagen en gebruikt. Deze is echter verzand en werk al zeker 20 jaren niet meer. Ik heb wel een pomp maar zoek een bedrijf dat de huidige voorzieningen kan schoonspuiten zodat de puls weer kan worden gebruikt voor beregening van de tuin.

Waterbron slaan met een puls

Wij willen graag bronwater. We hebben zandgrond en er moet best diep geslagen worden, want het zand is op 5 'm nog droog. Zand met wat fijn grind. We hebben eerder een put laten slaan, maar dat is mislukt. vanaf 5 meter zit er oergrond, dus we kwamen niet verder. Er zal dan waarschijnlijk geboord moeten worden. Het is in de tuin met een oprit en goed toegankelijk. De waterpomp is niet nodig.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Wij willen een waterbron maken om beregeningsinstallatie voor grasveld op aan te sluiten en om water te kunnen nemen op tuinslang om tuinplanten te sproeien

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Wij zoeken iemand die in de maand november nog een pul voor ons kan slaan. Puur en alleen het slaan van de puls. Het is in een achtertuin, naast een schuur. Op heel korte termijn graag.