Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de tuin maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de tuin maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de tuin maken

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.

Waterbron in de tuin maken

waterput voor beregening tuin in eindhoven met pomp

Waterbron slaan

Ik wil in mijn achtertuin een water bron voor de beregening van mijn tuin. Ik heb een tuin van 15 bij 20 m ongeveer. In de buurt hebben meer mensen een bron laten maken via een spuittechniek, dit zou ik ook graag laten doen. Slangen kan ik zelf aansluiten. Van mijn buurman heb ik gehoord dat het grondwater op 15 m zit, maar hij heeft het al een tijd geleden laten doen dus ik weet niet of dit nog steeds zo is. Ik heb niets over een vergunning gehoord. Graag heb ik iemand langs waarmee ik de situatie kan bekijken en bepalen wat een handige plek is om de pomp te plaatsen. Wat zijn de kosten om een bron te maken inclusief aanleg pomp?

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij zouden graag een puntstuk willen laten slaan voor het sproeien van onze tuin. We willen samen met de buren hiervan gebruik gaan maken en het gaat dan om een oppervlakte van ongeveer 700 tot 800 vierkante meters.

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een put slaan om mijn tuin van grondwater te voorzien graag ook de pomp hiervoor en aansluiten 1100 m2

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin inclusief plaatsing waterput

Puntstuk slaan om tuin beregening op aan te sluiten, aansluit klaar maken, inclusief pomp. Wij hebben een grote tuin, daar kunnen we de beste plek uitzoeken waar de pomp moet komen. Het gaat om een grote voortuin en een redelijk grote zijtuin, in totaal gaat het om ongeveer 200 m2. De zijtuin is te bereiken via een poort en wij hebben een grote oprit.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Wij willen een waterbron maken om beregeningsinstallatie voor grasveld op aan te sluiten en om water te kunnen nemen op tuinslang om tuinplanten te sproeien

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Wij zouden graag een put in de tuin laten maken voor het beregenen van de tuin (800 m2) en het vullen van het zwembad (28 m3). Het gaat alleen om de put. De beregeningsinstallatie leggen we zelf aan. Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput in de tuin laten maken. De tuin is 100 m2 en de installatie is voor besproeiing. Er is een tuinpoort aanwezig van 1 meter breed. Hoe diep de pomp moet weet ik helaas niet, ik heb het proberen uit te zoeken maar ik wordt er niet wijs uit.

Waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput laten slaan/boren in mijn tuin van 800 m2. Is omsloten door een schutting maar heb een doorgang van ± 1.80 meter breed.