Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de tuin maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de tuin maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de tuin maken

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput in de tuin laten maken. De tuin is 100 m2 en de installatie is voor besproeiing. Er is een tuinpoort aanwezig van 1 meter breed. Hoe diep de pomp moet weet ik helaas niet, ik heb het proberen uit te zoeken maar ik wordt er niet wijs uit.

Waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput laten slaan/boren in mijn tuin van 800 m2. Is omsloten door een schutting maar heb een doorgang van ± 1.80 meter breed.

Waterbron in de tuin maken

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron realiseren. De bron is bedoeld om vooral in de drogere periodes de tuin te kunnen besproeien. De tuin is ongeveer 500 m2. In de tuin is elektra aanwezig. Dus een pomp kan daarop aangesloten.

Puntstuk slaan in tuin

Ik wil een waterbron laten maken in mijn tuin. Tuin is ongeveer 300 m2, bereikbaar via achterom (breedte 1 meter). Water zit waarschijnlijk vrij diep. Offerte inclusief (stille) pomp.

Vraag aangaande waterbron

Ik heb een vraag betreffende een waterbron. Enkele jaren geleden heb ik een chalet gekocht in Lochem, waar in de tuin ook een waterbron aanwezig bleek te zijn. Echter van deze bron heb ik nooit gebruik (staat denk ik droog, al die jaren al). Nu wil ik toch gaan zien of ik van deze bron gebruik kan gaan maken. Mijn vragen luiden derhalve: is het nog mogelijk, gebruik te gaan maken van de bron? Of dient hiervoor opnieuw geboord te worden? Of is hier een handigheidje voor nodig om deze opnieuw aan de praat te krijgen?

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil graag een puntstuk met pomp. Totaal grondoppervlak 2500 m2 graag offerte. Er ligt momenteel zand en grindgrond, dit zou het wat moeilijker kunnen maken ivm bereikbaarheid.

Waterput of waterbron in de tuin maken

ik wil de tuin besproeien met water uit de waterbron. De tuin is via een poort achter het huis goed bereikbaar. Het huis staat op een grond van ongeveer 650 m 2. Het liefst bespreek ik de opties ook even met een vakman.

Waterbron in de tuin maken

We zijn op zoek naar iemand die een waterput kan slaan in Eindhoven. De put is de bron voor beregening van de tuin. De tuin is bereikbaar via aan gang, de poorten zijn ongeveer 1 meter breed. De oppervlakte van de te beregenen gazon is 250 m2.

Waterput bron slaan

Graag willen we een offerte laten maken voor het aanleggen van een waterbron/put inclusief pomp. In eerste instantie voor het besproeien van de tuin van ongeveer 1700 m2. Het is, denk ik, kleigrond en makkelijk met een machine te bereiken.

Waterbron slaan + pomp

Graag een offerte voor het maken van een waterbron + pomp en koppelingen zodat ik direct een slang kan aankoppelen tuin is ongeveer 600 m2.