Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron boren in tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron boren in tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron boren in tuin

Waterput boren in de achtertuin

Wij hebben een grote tuin inclusief natuurlijke vijver. Wij willen graag een waterbron laten boren voor het besproeien van de tuin en vullen van de vijver. De tuin is 3000 m2. Deze is goed te bereikbaar. Graag zou ik ook de waterpomp via de vakman willen aanschaffen.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren inclusief pomp en installatie

Ik wil graag in mijn tuin (310m2) een waterput laten boren en een beregeningssysteem laten installeren. Gaat om bewatering van gras (gazon) en beplanting. Tuin is goed bereikbaar. Locatie Bosweg in Noordwijk aan Zee.

Waterbron slaan in de tuin

ik ben al begonnen met boren, kom niet verder, zit nu al op 3 meter diep, wat ik wil: een buis 110 mm voor beregenen van tuin diepte ? ws een 6 a 7 meter voldoende.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterbron laten boren. Ik woon in een vrijstaand huis De tuin is goed te bereiken Ik weet niet hoe diep het grondwater zit . Offerte graag via mail.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik zou graag willen weten wat het ons gaat kosten om een waterbron te laten slaan. We hebben een oppervlakte van 170 m2 gras rondom het huis en dit is bijna niet te doen met kraanwater. Dan hebben we het nog niet over alle planten in de tuin.

boren waterbron op volkstuin in Zetten

Ik wil graag voor mijn volkstuin een bron laten slaan. Het helder water zit bij een collega tuinder op 9 meter diepte. Er moet in klei geboord worden. Het is bedoeld voor het besproeien van de tuin. De tuin is 300 m2. Het is mogelijk dat ook ander tuinders interesse hebben. Graag een prijsopgave voor mij alleen maar graag ook offreren stel dat meerdere tuinders willen meedoen wat dan de kosten zijn. Daarnaast is de tuin goed te bereiken via een pad.

Waterbron of waterput laten slaan

voor onze tuin ca 75M2 wil ik een waterput laten boren. De tuin is slecht bereikbaar, maar met een lange slang ca 15m moet het vanaf onze oprit lukken. Het leveren van de pomp bespreek ik met de specialist.

Puntstuk/bron slaan/pulsen tuin

Ik wil een waterbron laten boren in de tuin. Het gaat om 30 m2. De tuin is makkelijk te bereiken.

Waterbron boren

Het is voor een waterbron, mijn totale oppervlakte van weide en tuin zal ongeveer 6000 vierkante meter zijn. Woon op de hondsrug dus zal een diepe put moeten worden.

Waterbron slaan pulsen of boren in mijn achtertuin

Voor de beregening van mijn achter- en voortuin, totaal ruim 300m2 Bron, incl. eventueel pomp, aanzuigslang, waterslot en sproeiers enz.