Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron boren in tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron boren in tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron boren in tuin

Waterbron slaan in de tuin

Ik heb een tuin van ca. 2000 qm en wil hiervoor een waterbron met pomp laten boren. Hierop wil ik een Gardena sprinklersysteem aansluiten voor het gazon en de perken. Ik ga ervan uit dat de bron ca. 20-30m diep moet worden. Wat zijn de kosten per meter boren en wat moet de pomp kosten?

Waterput in de achtertuin slaan

Graag zou ik een waterbron laten boren voor het realiseren van tuinberegening. Ik sluit hierop een Gardena sprinkler systeem met 4 sproeiers aan. De tuin is 14 meter bij 23 meter groot, echter hoeft maar beperkt besproeid te worden. 1 stuk van 14 bij 10 meter en drie kleinere stukken van 5 meter in diameter. De buurman heeft recentelijk een waterput geslagen, hij meldde 5,5 meter diep te moeten voor grondwater. Vraag: prijsinformatie van de boring en geschat ijzer/zoutgehalte + advies over te gebruiken duurzame pomp

Waterbron boren maken

Wij willen in de toekomst onze tuin water besproeien met bronwater. Het water ligt tussen de 10 en 12 meter diep. Het te beregenen oppervlakte is ongeveer 100m2. Er is geen vergunning voor nodig.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

wij willen graag een waterpunt van grondwater in onze tuin. de tuin is 150 meter bij 6 meter.

Waterbron boren

Wij willen een waterput laten boren voor een beregening systeem, en voor het vullen van de vijver. De de tuin is ca.4500 mtr2. en goed bereikbaar locatie buitengebied Strijen Sas.

Waterbron in de achtertuin slaan

wij willen een waterbron in de tuin laten boren t.b.v. de tuin te sproeien,wat zijn de kosten hier van: het boren en de pomp?

Puntstuk slaan voor een waterbron

Puntstuk spuiten/boren in tuin.

Waterput boren in de achtertuin

Wij hebben een grote tuin inclusief natuurlijke vijver. Wij willen graag een waterbron laten boren voor het besproeien van de tuin en vullen van de vijver. De tuin is 3000 m2. Deze is goed te bereikbaar. Graag zou ik ook de waterpomp via de vakman willen aanschaffen.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren inclusief pomp en installatie

Ik wil graag in mijn tuin (310m2) een waterput laten boren en een beregeningssysteem laten installeren. Gaat om bewatering van gras (gazon) en beplanting. Tuin is goed bereikbaar. Locatie Bosweg in Noordwijk aan Zee.

Waterbron slaan in de tuin

ik ben al begonnen met boren, kom niet verder, zit nu al op 3 meter diep, wat ik wil: een buis 110 mm voor beregenen van tuin diepte ? ws een 6 a 7 meter voldoende.