Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de achtertuin slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de achtertuin slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de achtertuin slaan

Waterbron of waterput laten slaan

In mijn achtertuin wil ik een waterbron laten maken inclusief pomp voor goede beregening. Er zit hier bij 8-9 meter roest in het water, maar ik wil graag helder grondwater, dus waarschijnlijk moet er iets dieper geboord worden Wie kan mij helpen met een offerte.

Waterbron of waterput laten slaan

Wij willen in de achtertuin een waterput laten slaan voor beregening van de tuin. Eventueel levering van de benodigde materialen.

Waterbron slaan, pulsen of boren

20 jaar geleden heb ik in mijn achtertuin een waterput laten slaan, die tot voor enkele jaren uitstekend heeft gefunctioneerd. Goede kwaliteit water in voldoende mate, vanuit een diepte van circa 9-10 meter. Sinds 3 jaar kan ik deze put niet meer gebruiken omdat de watertoevoer onvoldoende is. Ik vermoed dat de gaatjes in de filterpijp gedeeltelijk zijn dicht geslibt. Er staat weliswaar zeker 4 meter water in de pijp, maar zodra ik een pomp aansluit komt er na 1 minuut al niets meer uit. Is dit op te lossen? Als dit niet kan, zou het dan mogelijk zijn om vlak naast deze oude put een nieuwe te slaan/pulsen/boren? Omdat het werk in een bestaande tuin moet plaatsvinden is er geen ruimte om met grotere machines te werken en zal het veelal op handwerk aankomen.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil in mijn achtertuin een waterbron laten aanleggen ter behoeve van de beregening van de tuin. De tuin is 1300 m2. Deze is ook goed te bereikbaar. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterbron in mijn achtertuin zodat ik de tuin kan besproeien. Het grondwater is ongeveer minder dan 6 meter diep. Ik heb een achteringang en een zijtuin.

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Ik wil graag een bron. Tuin is ongeveer 90 meter lang, 16 m breed achter.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Betreft een bron om circa 400 m2 tuin mee te kunnen besproeien. Heb geen idee hoe diep het grondwater zit. Achtertuin is bereikbaar maar niet met zwaar materiaal, er is een meter brede doorgang. Bron kan eventueel ook in de voortuin geslagen worden.

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik wil een grondwaterpomp laten slaan en een beregening. De pomp moet in de achtertuin komen en moet de gehele tuin, van 280 m2, kunnen voorzien van water. De tuin is bereikbaar per poort. Installatie voor achtertuin 14x14 meter, zijtuin 20x2 meter en voortuin 8x5 meter te kunnen beregenen. Het betreft een reeds aangelegde tuin in Castricum.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron laten staan in de achtertuin. Voor het sproeien van de tuin (15 x 10 meter). In augustus/september wil ik graag starten met de klus.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag een waterbron laten staan in de achtertuin. Voor het sproeien van de tuin. Het betreft zandgrond.