Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Waterbron in de achtertuin slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: waterbron in de achtertuin slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: waterbron in de achtertuin slaan

Waterbron in de achtertuin slaan

Wij willen in onze achtertuin een waterbron om van daaruit onze tuin water te geven. Locatie waar bron moet komen is niet te bereiken met groot materieel. Onze buren hebben ook een bron en die zit op 15 meter diepte, dat zou diep genoeg moeten zijn. Het leveren van een pomp is niet nodig, die hebben wij al.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Graag zou ik in de achtertuin een waterbron/put geslagen hebben. Wat kost dat? Het installeren van een bronpomp doen we zelf. Ik heb een achterom met een poort van 2,05 meter hoog.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Wij gaan onze achtertuin renoveren. Graag wil ik weten wat het kost om een puntstuk te slaan in onze tuin. Wil graag een offerte voor een compleet werkende installatie.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor het besproeien van de achtertuin van circa 5000 m2. Wij zijn al bezig met de vergunning.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Wij willen graag een puntstuk in de achtertuin laten staan (besproeien tuin), offerte graag compleet met pomp en andere toebehoren.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil mijn achtertuin besproeien met water uit een waterbron in de tuin. Benodigde diepte is volgens mijn buren tussen de 6 en 7 meter.

Waterput slaan

Onze achtertuin gaan we renoveren in stappen. Eerst wordt een nieuwe schuur gebouwd en willen we met de bouw van de schuur ook een waterbron laten slaan. Graag meer informatie over kosten en mogelijkheden.

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen graag een waterpomp aansluiten op waterbron in tuin. Hiervoor dient een waterbron geslagen te worden. De achtertuin is via de poort bereikbaar.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Het slaan van een puntstuk in de achtertuin. Deze is middels een achteringang bereikbaar. De tuin is goed bereikbaar van buitenom, via de poort (c.a. 90 cm). Hij moet in de hoek bij de schutting vooraan mag hij komen, de diepte weet ik niet. Ik beschik over een pomp die aangesloten zou kunnen worden. Zou u dit ook kunnen meenemen in de offerte?

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik ben op zoek naar iemand die een waterput kan slaan in mijn achtertuin, omgeving Eindhoven. Enige probleem hierbij is dat ik geen achterom heb. Alle materialen moeten dus door het huis of over het plat dak. Bron ook voorzien van pomp. Vanuit de pomp ga ik de beregeningsinstallatie zelf aanleggen.

Partners

Partners van Casius