Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuintje afgraven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuintje afgraven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuintje afgraven

Tuin afgraven en zand leveren

Voortuintje afgraven en ophogen met zand t.b.v. bestrating en kunstgras. Afmetingen tuin 7,5 x 4,5 meter. Met de auto te bereiken. Goed bereikbaar. Grond ook afvoeren graag.

Voortuintje afgraven

Ik wil eigenlijk binnen nu en 2 weken mijn voortuin 20 cm laten afgraven, het is een klein gedeelte van 4 bij 2.50 meter en vanaf de straat goed bereikbaar. (Er staat alleen een muurtje tussen straat en tuin). Eventueel afvoeren van het materiaal.

Bij een nieuwbouwwoning de tuin aanleggen

Wij hopen november /december 2016 de sleutel van onze nieuwbouw woning te krijgen. Deze woning heeft een kleine voortuin, smalle zijtuin en een achtertuin. De achtertuin ligt op het zuidwesten. Het voortuintje is 7,1 meter breed en ongeveer 1,75 - 2,5 meter diep, de zijkant is 14 meter lang en ongeveer 1,2 meter breed en de achtertuin is 7,1 meter breed en ongeveer 9,6 meter diep . De tuin achter, voor en zijkant willen we graag afgraven en voorzien van tempex EPS100 waar geen rottingproces of ongedierte in kan komen en daarbovenop zand of aarde voor beplanting. De toplaag voorzien van natuursteen en grind voor / zijkant woning. De terrassen achterzijde voorzien van een hard materiaal, geen hout. De totale oppervlakte is 90 m2 waarvan 15 m2 groen voorziening zoals kunstgras en beplanting. Beide terrassen - wandelpaden zijkant huis en huis voorzien van afvoer HWA punten. Verlichting rondom het huis, liefst led / 12 volt. Er zijn plattegronden beschikbaar.