Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin renoveren

voortuin voorzien van worteldoek en grind

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin van 4 bij 3 meter kan renoveren. De tuin moet waarschijnlijk een beetje afgegraven en opgehoogd worden. Vervolgens moet er worteldoek en grind geplaatst worden.

Een voortuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven en verwijderen van de huidige begroeiing en bestrating. Vervolgens zie ik graag een border, kleine heg en bestrating in de tuin. De tuin is 12 m2. We zouden het ongeveer willen zoals op de foto te zien is.

Het ontwerpen en renoveren van de voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. De voortuin is ongeveer 12 m2, hier moet onder andere een haag en nog wat beplanting/bestrating verwijderd. In de voortuin zie ik graag bestrating. Voor de achtertuin zou ik graag samen met de hovenier een ontwerp willen maken. De achtertuin is ongeveer 30 m2.

Voortuin renoveren

Ik wil een kleine ommuurde voortuin (10 x 2 meter) renoveren: oude beplanting en oude boomwortel eruit, afgraven grond.

Bestaande voortuin renoveren

De voortuin is 20 m2 groot. Hier dienen de klinkers en de buxus verwijderd en afgevoerd te worden. Er zal een nieuwe heg van 10 meter, bijvoorbeeld Taxus, geplaatst moeten worden. Verder wil ik een bloemborder van grijze stapelstenen van 50 cm bi 2 meter en deze voorzien van planten. Verder dient de tuin te worden voorzien van grijs grind.

Voortuin renoveren

Ik wil mijn L-vormige voortuin laten renoveren (zie bijlage). Circa 32 m2, huidige bestrating moet vervangen worden met nieuwe tegels (bv Ceramaxx Ardesia Nero). De buxus moet ook vervangen worden (ivm rups pest) En 2 kleine tuinbomen moeten ook weg.

Een terrasje aanleggen en de tuin opknappen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat het ophogen met zand en het bestraten van een terrasje van ongeveer 16 m2. Daarnaast dienen er nog wat planten(bakken) verwijderd en afgevoerd te worden.

Buxushaag verwijderen en snoeiwerk verrichten

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een buxushaag van ongeveer 8 meter lang en 60 cm hoog. Daarnaast moeten de coniferen en taxushaag gesnoeid worden. Dit alles moet plaatsvinden in de voortuin.

Voortuin renoveren

De tuin leeghalen, egaliseren en opnieuw straatwerk aanleggen Totale oppervlakte 4,10m X 6,0m Bijgevoegd een voorbeeld met onze wensen.

Tuin aanleggen en afgraven inclusief aanleg terras

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 12 m2. De tuin moet ongeveer 40 cm worden afgegraven. Daarna moet de tuin worden opgehoogd. Het gaat om 4 m2 aan zand en de rest moet worden opgehoogd met aarde. Op het zand dient een terras te worden geplaatst (4 m2). Graag een rechthoekig terras met kleine gekleurde klinkers (2,5 x 1,5 m). Daarnaast moet de tuin verder ingericht worden. Haag van portugese laurier 80 tot 100 cm hoog. Ook wil ik een speelhuisje van hout (van 1,2 x1,2), invulling met vlinder/bij vriendelijke planten en een pad naar voordeur van grind.