Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin opknappen

Voortuin opknappen

Voortuin is 18 bij 5 meter en compleet vermost. We willen er Ardenner split in en 3 bloembakken met staptegels daarin naar de deur. Vermost gras moet daartoe afgestoken en afgevoerd. In de bloembakken van zo'n 2 bij 2 willen we 3 Catalpa bomen en Hortensias.

Tuin voor en achter opknappen

Ten behoeve van de verkoop van het huis, wil ik de voor- en achtertuin renoveren: Achtertuin: 50 m2. Weghalen huidige beplanting, ophogen tuin, terug plaatsen van de tegels, aanbrengen tuinverlichting. Verder moet er een nieuwe houten schutting + deur, van ongeveer 5 meter lengte geplaatst worden. Voortuin: 25 m2, half tuin/half carpoort. Weghalen struik, hazelaar en het ophogen van de tuin en terug plaatsen van de tegels.

Voortuin laten renoveren en opknappen

Haag van 70 cm hoog, kleine boompjes en struiken verwijderen. Tuin omspitten en tuinhek plaatsen. Het gaat om een voortuin van 15 x 2,5 meter. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs. Goed bereikbaar. Materialen in overleg.

Voor- en achtertuin laten renoveren

Onze voor en achter tuin willen we graag opknappen. In totaal 60m2. Voortuin alleen betegelen met beton tegels ( zelfde door leggen naar de achter tuin) achtertuin betegelen met dezelfde tegels & een mooie grote plantenbak maken in de midden van de tuin. Bij de schuur een overkapping van hout ( 2,5 meter breedt & 3 meter lang) En in de plantenbak voorzien van mooie planten. Kunt u hier voor ons een globale offerte van maken zodat we een idee krijgen wat de kosten ongv. Zijn?

Tuin opknappen en deels bestraten

Achtertuin ca. 35 m2: Tuin egaliseren en bestraten en twee kleine verhoogde plantenborders van ca. 1 m2 elk maken. Aan een zijde van de tuin is de schutting van circa 7 m1 lengte aan vervanging toen. Nu staan de palen schuin en ik wil m hoger. De voortuin van ca. 10 m2 wil ik graag egaliseren en bestraten. Sta open voor suggesties. Ik denk zelf aan tegels van 80 x 80 met Waaltjes rondom plus een beukhaagje. Het huis is een jaren 30 huis, dus ik wil graag iets wat bij die stijl past.

Tuin voor en achter opknappen

De voor- en achtertuin dienen te worden leeggehaald. Hierna wil ik de voortuin van 49 m2 laten betegelen en daar dient een houten hekje geplaatst te worden. Ook de achtertuin dient te worden betegeld en een houten schutting geplaatst. Deze ruimte is ongeveer 100 m2 en er is een achterom. Beide tuinen mogen met budget materiaal uitgevoerd worden.

Voortuin op het noorden opknappen

Wij willen onze voortuin van ongeveer 20 tot 25 m² graag laten opknappen. We willen er enkele bielzen en een deel van de beplanting laten verwijderen. Daarna willen wij er vrolijke en lichte bestrating in, omdat de tuin op het noorden ligt. Dus geen sombere zwarte tegels. Verder misschien ook wat nieuwe planten die hier goed gedijen. We willen graag budgetvriendelijk materiaal laten toepassen. We willen de klus hier even laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik wil graag mijn voortuin netjes opknappen en hekje plaatsen en achtertuin netjes maken met bestrating, is aanwezig en eventueel tuinhuisje en overkapping aan huis. De achterkant zit aan het water, dus er is geen achterom mogelijkheid. Er is al 15 vierkante meter betegeling aanwezig. De voortuin is ongeveer 3 bij 4 meter waar een hek en schuttingen moeten komen. In de achtertuin zitten 2 vlonders en is de tuin 5 meter bij 17 meter. De tegels moeten in de achtertuin geplaatst worden.

Voortuin van de koopwoning opknappen

Ons voortuin in ons nieuwe koopwoning is toe aan een opknapping, graag met planten. De afmetingen zijn: lengte 4.23 x breedte 1.50 meter.

Voor- en achtertuin opknappen

Onze voor- en achtertuin moet opgeknapt worden. Wij willen graag over het geheel nieuwe tegels. Samen is het ongeveer 60 m2. Het is nu een oude onverzorgde en vieze tuin met tegels en bomen. Dit wil ik graag laten verwijderen. Ik wil de ruimtes graag opnieuw laten betegelen en graag een schutting in de voortuin (houten schutting).