Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin herinrichten met ingegraven fietsenstalling? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin herinrichten met ingegraven fietsenstalling. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin herinrichten met ingegraven fietsenstalling

Voortuin herinrichten en eik snoeien

De voortuin is ongeveer 5 meter lang en 2 meter breed. De bielzen wil ik laten verwijderen en hiervoor dient er een nader te bepalen aantal/soort stenen plantenbakken geplaatst te worden. Verder is er al bestrating in de tuin aanwezig en dit wil ik doortrekken in de voortuin. Hoeveel m2 dit precies is durf ik niet te zeggen. In de achtertuin staat een grote gezonde eikenboom. Deze dient gesnoeid te worden en het groen dient te worden afgevoerd.

Voortuin herinrichten met ingegraven fietsenstalling

Graag willen wij onze voortuin herinrichten. De heg aan de voorzijde dient te worden verwijderd. Het grind op een gedeelte van 5 bij 5 meter dient te worden verwijderd en hier zouden wij een half ingegraven fietsen stalling willen laten plaatsen van 2 meter breed. Er zal een groendak geplaatst moeten worden. Voor de heg die verwijderd wordt aan de voorzijde horen wij graag optie en mogelijkheden.

Voortuin moderniseren en herinrichten

Ik wil mijn voortuin lager laten maken en laten moderniseren. Het type stadstuin heeft mijn voorkeur. Ik wil graag hergebruik van bestrating en planten.

Achtertuin renoveren

In verband met onze gezondheid en leeftijd willen wij wat onderhoud aan onze achtertuin uitbesteden. De tuin is ongeveer 9 x 5 meter en we willen die laten herinrichten. Er moeten enkele oude bielzen worden afgevoerd en we willen ook 1 of 2 grote struiken laten verwijderen. We willen ook graag een terrasje laten aanleggen. Er zijn enkele lavendelplanten die vanuit de achtertuin naar de voortuin moeten worden overgezet. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Voortuin herinrichten

Wij hebben bij onze rijtjeswoning een voortuin van 465 cm breed en 810 cm lang, waarin een schuur staat van 9,45 m². Wij willen die voortuin laten herinrichten. Het volgende moet gebeuren: 1)Verwijderen oude schutting (A). 2)Verwijderen volledige toegangsboog (B), inclusief beplanting aan de schuurzijde. 3)Verwijderen van boog van nr. 9 (B). 4)Verwijderen containerscherm (C). 5)Verwijderen waslijnstaander. 6)Enkele kleine veldkeitjes verwijderen. 7)Te behouden planten worden door ons zekergesteld. 8)Afvoeren van verwijderde materialen. 9)Herstraten met gebruik van oude tegels (aanwezig zijn 226 hele en 31 halve tegels), aangevuld met nieuwe (kapotte tegels vervangen). Eventueel zand toe te voegen. 10)Leveren en aanbrengen van schutting (A), inclusief de benodigde standpalen, zoals op tekening aangegeven. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. Maximale hoogte aan huiszijde 180 cm. aflopend naar de entreezijde. Plaatsen van een rozenboog van 150 cm breed. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. 11)Leveren en aanbrengen van hekje (B), inclusief hang- en sluitwerk en rozenboog van 150 cm breed, zoals op tekening aangegeven. Aan huisnummer 9 kant alleen voorzien van de bovenste boog. Het hekje is zelf 100 cm breed, naar binnen draaiend/van de schuur afdraaiend. 12Front van hekje dient in te springen t.o.v. de buitenste schuurmuur. 13)Herbevestigen van hekje van huisnummer 9. 14)Leveren en aanbrengen van containerscherm (C), inclusief de benodigde standpalen, zoals op de tekening aangegeven. Hoogte 120 cm 15) Afmetingen van bloemperk 1: 165 x 60 cm. 16)Afmetingen van bloemperk 2: 150 x 60 cm. We ontvangen graag uw offerte voor de levering van de materialen, afvoeren van het afval en de plaatsingskosten.

Voortuin herinrichten en aanleggen

Ik wil mijn voortuin herinrichten met bloembakken van betonnen bielsen. De bloembakken worden twee bielsen hoog (plusminus 25 cm) en moeten met zand uit de achtertuin worden aangevuld. De beplanting verzorg ik later zelf. Tevens dient een grote conifeer inclusief wortel te worden verwijderd. Graag uw offerte inclusief afvoer van de materialen van de oude situatie (o.a. halve betontegels, en oude vergane spoorbiels) en de nieuwe materialen. Bij voorkeur eind maart gereed. Op de bijgaande foto de oude situatie waarin ik de nieuwe bloembakken geel heb ingetekend met tevens een bovenaanzicht inclusief maten van de nieuwe situatie. En de conifeer heb ik gemerkt met een geel kruis.

Voortuin herinrichten

In onze voortuin van circa 10 m² bevinden zich nu hortensia's, een boompje en rondom de tuin een lage groene heg. De bedoeling is dat de voortuin helemaal onderhoudsvrij gemaakt wordt, dus al het groen moet eruit, behalve het boompje in het midden. Dan wil ik er een houten of gietijzer laag hekje omheen en de tuin laten bestraten met tegels, zodat daar fietsen neergezet kunnen worden. Qua tegels denk ik aan natuursteen in een bruinige tint. Ik laat de tuin graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte voor de totale klus zonder stelposten.

Zij/achtertuin inclusief schuttingen en carport herinrichten

Volledige zij- en achtertuin herontwerpen en herinrichten. Voorkeur voor veel (kunst)gras en nog ergens een extra terras met klinkertjes. Plaatsen van een nieuwe tuinafscherming, combinatie van schutting en groen. Eventueel ook deels gemetseld. Realiseren van een carport of praktisch dubbel gebruik van een plek waar eventueel auto kan staan, maar ook een zitje kan worden gecreëerd. Afmeting tuin circa 225 m2. Eventueel ook direct herinrichten voortuin van circa 60 m2. Het betreft een hoekwoning.

Walbeschoeiing vervangen en voortuin herinrichten

Aanvraag vrijblijvende offerte voor de vervanging van de huidige walbeschoeiing aan de slootkant en de herinrichting van de voortuin (ontwerp is aanwezig) tuin is ongeveer 14 x 14 meter waarvan één kant de sloot betreft. De tuin heeft nu voornamelijk gras en een heg. Dat moet verwijderd worden. In het nieuwe ontwerp zit er weer gras en wat beplanting. Het ontwerp wil ik graag met u bespreken.

Voortuin renoveren en herinrichten

Renovatie/herinrichten/bestraten van de voortuin van een rijtjeshuis en onderhoudbaar maken. Ik wil de tuin graag in overleg veranderen. De tuin is ongeveer 17 m2. Graag zou ik ook advies ontvangen over de verschillende mogelijkheden.