Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin bestraten

Bestraten, schutting en poort plaatsen

Voortuin bestraten (22 m2) met getrommelde cobble stones, Achter terrassen aanleggen (5,5 bij 9,5 m), grenen schuttingen en poort plaatsen (7 meter).

Voortuin bestraten inclusief verhoogde plantenbakken

De voortuin moet in zijn geheel opgehoogd worden (2 kuub ongeveer) en vervolgens twee verhoogde plantenbakken geplaatst met stapelblokken (2 laags) Om de bakken heen moet bestraat worden met betontegels van 30x20, zodat de stapelblokken niet op de tegels staan. Er zal door de hoekjes van de gevel zeker 3at zaagwerk moeten plaatsvinden. Verdere inrichting doen wij zelf qua beplanting. De tuin is 15 m2.

Tuin afgraven en evt bestraten

In onze tuin moet grond eruit en klaar gemaakt worden om te bestraten met siertegels. Het gaat om ongeveer 51 m2. De voortuin moet in overleg of dat dat ook afgegraven moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Tuin aanleg nieuwbouw

Het gaat om een tuin aanleg. Ik wil de grond afgraven en afvoeren, en een terras met een kleine border aanleggen in de achtertuin van 11 bij 10 meter. Daarnaast wil ik de voortuin en oprit bestraten 2 bij 10 meter. Ik ontvang graag een prijs inclusief de materialen.

Tuinen heraanleggen

De voor- en achtertuin dient te worden aangepakt. De verzakte achtertuin is ongeveer 9 meter breed en 14 meter diep: *) oude terras tegels afvoeren,terras gevelzijde, terras achter, loop pad *) gazon afgraven grond verbeteren, egaliseren, nieuwe graszoden, 8 bij 6 meter *) terrassen en looppad met nieuwe klinkers bestraten De voortuin is ongeveer 9 meter breed en 5 meter diep: *) oprit ophogen *) gazonnetje afgraven, bestraten met klinkers

Herbestraten voortuin

Ik wil de voortuin laten her bestraten en iets ophogen met 4 cm en de bestaande tegels ( 40 cm x 40 cm). De betegelde oppervlakte bedraagt ongeveer 42 m².

Bestraten voortuin

De voortuin bestaat nu uit enkel zand. Deze wil ik graag laten bestraten met aan de zijkanten borders van steen. De tuin is 30 m2 groot en goed bereikbaar.

Grond afgraven/en weer bijvullen + bestrating paadje

Voor onze kleine voortuin (22 m2) zouden wij graag: - Oude grond met veel kiezels af willen laten graven. - Nieuwe grond weer toe willen voegen. - Paadje van stoep naar voordeur laten bestraten (circa 11 m2). Beplanting doen wij graag zelf.

Egaliseren en bestraten met grote tegels

De voortuin van 20 m2 dient te worden geëgaliseerd en daarna dienen er grote tegels gelegd te worden.

Aanleg voortuin border en bestraten voortuin

Ik zoek een hovenier voor het aanleggen van een tuinborder aan de straatkant van de voortuin, hoekhuis, met stapelblokken, 60 x 10 x 10 cm of 60 x 15 x 15 cm. Breedte tuin is 8,50 diepte ongeveer 4,5 meter. Aan de zijkant nog ongeveer 5,5 meter muurtje. Hoogte muur aan de straatkant 3 stenen, boven de grond, 2 hoog als border in de voortuin. Verder bestraten van de voortuin, we denken aan tegels van 25 x 25 cm of van 30 x 30 cm, en afvoeren van verwijderde begroeiing.