Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voortuin afgraven afvoeren en ophogen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voortuin afgraven afvoeren en ophogen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voortuin afgraven afvoeren en ophogen met zand

Tuin afgraven en bestraten

De voor- en achtertuin bij mijn nieuwbouwwoning dient te worden afgegraven. Hierna zal beide tuinen bestraat moeten worden. De voortuin is 2 bij 6 meter en de achtertuin is 12 meter diep en 6 meter breed. Daarnaast zal er in de achtertuin nog een poortdeur geplaatst moeten worden. Eventueel dient er nog een plantenbak geplaatst te worden en wat grind. Hier ontvang ik graag informatie over.

Voortuintje afgraven

Ik wil eigenlijk binnen nu en 2 weken mijn voortuin 20 cm laten afgraven, het is een klein gedeelte van 4 bij 2.50 meter en vanaf de straat goed bereikbaar. (Er staat alleen een muurtje tussen straat en tuin). Eventueel afvoeren van het materiaal.

Voortuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

Wij willen onze voortuin en van de buurman 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen met zand. Het gaat om 24 vierkante meter totaal (dus 12 m2 per persoon). Voortuinen zijn goed bereikbaar. Alle materialen voor de vakman.

Tuin afgraven

Onze voortuin willen we 20 cm laten afgraven en deze grond laten afvoeren om vervolgens de tuin weer te laten vullen met zand. De voortuin is ongeveer 20m2 (eerder iets kleiner dan groter).

Tuin voor achter verbouwen

Graag zou ik offerte krijgen voor het ombouwen van onze voor en achtertuin: Voortuin is ongeveer 120 m2, nog een strook langs het huis van ca 20 m2 en achter is het totaal 160 m2. Leeghalen en egaliseren/afgraven Laurierhaag van 24 meter en 180-200 cm hoog. Ingraven en opzetten trampoline 200 m2 graszoden leggen terras en paden 50 m2 grijze betontegel 60x60 aanvullen met bestaande koppelstenen. Totaal straatwerk 72 m2. Verhoogde border met aan de zichtkant 20 meter stapelstenen x3 hoog. Pop up sproeiers. Planten groter formaat steeneik. Ik ben benieuwd naar jullie offerte. Graag zou ik de posten met losse prijzen zijn. Alvast bedankt. Groeten,

Tuin afgraven vanwege zevenblad

Ik wil de voortuin van 9,5 bij 9,5 meter wordt afgegraven en dat het deel dat bestraat was weer bestraat wordt. Tuin is makkelijk te bereiken en er zijn geen obstakels.

Tuin afgraven en nieuw zand aanbrengen

Onze voortuin dient 20cm afgegraven te worden, de grond afgevoerd en opgevuld met zand. Voortuin is goed bereikbaar voor kleine graafmachine

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Afgraven van 30cm voortuin 4m x 4m Contact via mail

Tuin afgraven en afvoeren

De voortuin die goed bereikbaar is dient ongeveer 15 cm afgegraven te worden en afgevoerd. Hierna zal het moeten worden geëgaliseerd. De oppervlakte is ongeveer 18 m2.

Voortuin afgraven, ophogen en bestraten

Mijn voortuin is 6 x 8 m, er staan nu planten en een boom en ik wil een klimrek voor mijn kind plaatsen (en ik haat tuinieren!). De tuin moet afgegraven worden, boom mogelijk weg, opgehoogd, vervolgens wil ik een deel opnieuw bestraten en een deel met houtsnippers beleggen zodat het klimrek er veilig kan staan

Partners

Partners van Casius