Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Volledige aanleg tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: volledige aanleg tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: volledige aanleg tuin

Waterput boren voor brandvoorziening

Graat wil ik een eigen waterput voor voornamelijk brandwatervoorziening en ook besproeiing, maar hoofdzakelijk brandwatervoorziening. Dit heb ik vanuit de gemeente nodig voor een vergunningaanvraag. Wij wonen in een buitengebied en hebben een boerderijtje met hooi opslag etc. Het gaat om de volledige aanleg van de waterput. Wij hebben 6 hectare. hoe diep het grondwater zit, durf ik niet te zeggen. Er is een achterom aanwezig.

Volledige aanleg tuin

Ik zoek een hovenier die een tuin van een nieuwbouwwoning kan renoveren. Het gaat om een tuin van 626 m2 kan renoveren. Ik zie graag 15 m2 beukenhaag, 3 bomen, 60 m2 grind met honingraat, 60 meter Hedera op stok, 180 m2 60 bij 60 cm natuursteen en 280 m2 gras. Hiervoor moeten er stukken tuin worden afgegraven en worden opgehoogd.

Complete aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning

Heer/mevrouw, Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Obdam en we verwachten dat het huis medio maart 2019 opgeleverd gaat worden. Nu zijn wij ons aan het oriënteren op onze tuin en uw website sprak ons erg aan daarom zouden wij graag een offerte en ontwerpadvies/ tekening willen hebben van u voor de complete aanleg en materialen. Onze wensen: - Stijl tuin: strak, modern maar wel een warme sfeer - Voortuin, achtertuin, oprijlaan en zijkant - Verlichting aanbrengen (elektriciteit is beschikbaar maar grondkabels moet nog gelegd worden) - 2m hoge kant en klaar haag aan de zijkant van de garage - 2m hoge hard houten schutting aan de kant van de buren (zelfde kleur als de vlonder zie tekening) - Achtertuin een terras aan de kant van de garage - grote keramische tegels in de achtertuin - Ruimte houden voor een toekomstig losstaande overkapping bij het terras - Gras veldje - Via tegels naar de vlonder en terras kunnen lopen (Vlonder wordt al aangelegd bij de bouw) - Ruimte voor planten en bloemen - Aan de zijkant van het huis een poort, zodat dat andere mensen niet makkelijk in de achtertuin kunnen komen - Voor de garage volledige oprijlaan maken met tegels in antraciet kleur - Voortuin aan het huis een terrasje maken - Voortuin plek voor planten en bloemen Maten schatting +/- 96 m2 totaal achter 10 m breed en 6m diep, zijkant 1meter breed en 6m lengte, voor oprijlaan plaats voor 2 autos en voortuin 10m breed en ik schat 2 tot 3 meter diep In de bijlage heb ik de achtertuin tekening uit de brochure toegevoegd. (ons huis is het 1e huis wat u ziet op de foto - links hoek) De vlonder moet niet meegenomen worden in de offerte, deze wordt aangelegd tijdens de bouw. Alvast hartelijk bedankt voor de offerte, en mocht u nog aanvullende vragen of meer fotos nodig hebben, hoor ik dat gaat graag. Met vriendelijke groet,

Tuinrenovatie

Renovatie / aanleg achtertuin. Ongeveer 11 m x 5 m (stenen berging achterin de tuin van 2,5 x 2 m blijft onveranderd). Huidige tuin moet leeggehaald (oude bestrating eruit en verwijderen van 2 borders en vijver) inclusief afvoer oude bestrating en grond. Volledige tuin bestraten (deels basis betonbestrating, deels tegels) inclusief ophogen waar borders en vijver zaten. Volledige tuin is inclusief bestraten in nieuw aangelegde serre, inclusief ophoging (van ongeveer 6 cm).

Basis tuin aanleggen

Wij willen graag onze tuin in basis opnieuw aan laten leggen. De huidige tuin bestaat uit 1 terras, een groot grasveld met achterin een trampoline. Dit dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Bij de nieuwe tuin, moet het volgende gebeuren: - Aanleg nieuw terras met grote grijze betontegels van 5 bij 5.50 meter - Een stuk kunstgras aan de linkerkant. Dit moet niet het goedkoopste kunstgras zijn maar ook niet het duurste. - In het midden een pad van grove grindkiezels, grijs. - Rechts moet een stuk zand worden waar wij zelf de beplanting kunnen verzorgen. Misschien dat de grond vast voorbereid moet worden maar dat is eventueel in overleg. - Algemeen, de tuin moet verder netjes afgewerkt met een nette sierrand. Zowel langs het pad als om de volledige omtrek van de tuin. - Er is een gat voor de trampoline waar hij momenteel in staat. Echter moet er een nette trampoline rand omheen en netjes de ondergrond egaliseren. Eigenlijk netjes afwerken. - 2 Schuttingpalen moeten vervangen worden gezien deze rot zijn. Wij zijn bereid om een handje te helpen waar mogelijk, om zo ook de kosten te drukken.

Volledige tuinrenovatie

Een volledige aanleg van een voor- en achtertuin van in totaal ongeveer 110 m2: - (fors) ophogen, circa 15 kuub zand zal nodig zijn (15 cm bij de achtergevel van 6 meter breed, elders wat minder hoog) - drainage aanleggen - betegeling (deels hergebruik van oude stenen) - verwijderen oude tuin inclusief tweetal bomen - nieuwe beplanting inclusief enkele borders - nieuwe schuur - schommel De achtertuin is 60 m2 en de voortuin is circa 30 m2. Een zijpad is circa 20 m2. Vooral het ophogen en de drainage zouden we heel graag zo snel mogelijk uitvoeren. Afgelopen weekend is met die enorme regenbui een enorm 'sinkhole' ontstaan. Hopelijk heeft u ergens een gaatje! U kunt ten alle tijden bellen of mailen - we zien uit naar uw bericht!

Tuin bestraten en schutting met tuindeur plaatsen

Het gaat om aanleg patio tuin van ongeveer 15 m2. Deze dient opgehoogd te worden met wit zand, volledige bestrating met bijvoorbeeld waaltjes en opsluitband. Daarnaast plaatsing hek van ongeveer 3 meter. Tevens bestrating van een pad van ongeveer 10 m2. Eveneens ophoging, waaltjes en opsluitband. Tenslotte Tuindeur van ongeveer 1,5 meter.

Volledige aanleg van onze tuin. Wij ...

Volledige aanleg van onze tuin. Wij willen het volledig bestraat hebben met twee type tegels en rondom de tuin een border. Tevens moeten er twee bloembakken gemetseld worden van ongeveer 75x300cm. materiaal al aanwezig. oppervlakte: 5x12m exlusief hok van 3x3m

volledige aanleg van een tuin inclusief ...

volledige aanleg van een tuin inclusief omheining. Tuin grotendeels bestraat (dit is nieuw en hoeft niet opnieuw) met een extra overkapping. Tuin recent opgehoogd.

Dit project is tweeledig. Eerste ...

Dit project is tweeledig. Eerste deel: Onze tuin dient bouwrijp opgeleverd te worden zodat er een schutting kan worden geplaatst. Dit betekent dat een 18 meter klimop verwijderd dient te worden en afgevoerd. Aan de andere kant dient een 18 meter heg verwijderd te worden. Verder dient de tuin bouwrijp gemaakt te worden in verband met volledige aanleg van nieuwe tuin: bestrating, poortje en tuinhuisje dienen verwijderd te worden en afgevoerd. Tweede deel: Aanleg nieuwe tuin op basis van huidige tekening inclusief wegwerken van verzakkingen. Een en ander dient opnieuw bestraat te worden. Advies over afvoer van regenwater, electra dient nog gegeven te worden inclusief advies over het plaatsen van ornament, etc. Wij willen een partij die zowel afvoer als aanleg uitvoert (hovenier).