Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlonder terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlonder terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlonder terras aanleggen

Damwand in staal of beton

Wij hebben een hoekkavel gekocht aan het water. Ik wil graag nog iets voor de bestaande lage beschoeiing van de sloot (in de tuin dus) een damwand plaatsen. Materiaal mag van beton of staal zijn, maakt mij niet zoveel uit, graag advies van een ervaren vakman. Het betreft 38 strekkende meter en een hoogteverschil van 1.75 meter. Deze ruimte wordt met aarde volgestort welke uit een nog af te graven fundering gaat komen. De kavel is makkelijk te bereiken, er is een doorgang van 2 a 3 meter. Ook graag een vlonder/terras realiseren van 3,00 meter x 3,00 meter op die hoek van de kavel waar de vlonder aan 2 zijden aan water grenst.

Tuin renovatie

En tuin huis, nieuwe tegels, vlonder terras, elektriciteit aanleggen

Vlonder aan het water vernieuwen

Ik verwijs naar de 2 foto's. De huidige vlonder heeft zijn langste tijd gehad waardoor ook het terras begint te (ver)zakken. Er moeten volgens mij een aantal palen de sloot ingeslagen worden zodat het terras weer goed blijft liggen en niet meer verzakt. Daarnaast mag er over een lengte van 5 meter nog een aantal planken worden neergelegd zodat er 1 meter / 1,5 meter over het water komt te liggen. Dit is optioneel afhankelijk van de meerkosten. Ik kan zelf eventueel meehelpen om de klus betaalbaar te maken.

Daktuin laten aanleggen

Wij hebben een nieuwbouw woning in Oostzaan. Nu willen wij een daktuin/terras van 50m2 laten aanleggen. Het betreft een locatie die niet te bereiken is met een auto. Er loopt een pad van 250 meter naar de woning waar een kar overheen kan, ook is het huis via het water te bereiken, dus hier kunnen we zelf bij helpen ook om materialen bij het huis te krijgen. Kunt u een indicatie geven van ene prijs? We willen een stukje gras en houten vlonder voor een zitplek, langs de randen willen we dan graag planten. Ook een ontwerp zouden wij op prijs stellen, we hebben zelf wel ideeën. alvast hartelijk bedankt!

Aanleg terras en bestrating

Goede middag, We willen onze bestaande tuin van ca 55m2 renoveren. Hierbij gaat het om het aanleggen van een terras vlonder of keramiek (hout-look) tegel, het aanleggen van een gazonnetje en keramieke betegeling in de rest van de tuin. In de bijlage een bestand van hoe we het ongeveer willen hebben (maar eigen suggesties zijn welkom). Ik hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn. Met vriendelijke groet, Jurjen

Nesling pergola laten plaatsen

Wij willen graag een vlonder/terras van 2,5 bij 4,5 meter laten aanleggen met daarover een pergola en harmonicadoek van Nesling (of maatwerk). Graag ontvangen we een offerte voor dit project, inclusief plaatsen van een houten achterwand (tegen betonnen muur, en een zijwand met hekwerk van gaas.

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

We krijgen een nieuwbouw huis aan het water met een tuin van 20 mtr lang bij 5.50 breed, afhankelijk van de kosten willen we ook een redelijke grote vlonder (5 bij 5 mtr) aan de waterkant laten plaatsen en terras tegen achtergevel aan dit alles is het in grote lijnen maar met wel stukje gras erin. Een pad naar vlonder van hout of composiet evenals de vlonder

Een terras realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een terras kan realiseren in mijn achtertuin. Het terras/vlonder moet maximaal 6 bij 6 meter groot zijn. Het betreft een nieuwbouwtuin. We zouden het terras van composiet, natuursteen of van kunststof hebben. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de vakman. De tuin heeft al een zand grond.

Vlonder aan steiger maken

Ik wil een terras op het water aan de steiger laten plaatsen. 270 cm breed en 400 cm lang. Inclusief een Ingebouwde hoekbank van 270 cm aan een kant en 400 cm aan de andere kant.

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Het gaat om een stadstuin in Amsterdam Oost van 40m2 op het noorden (veel vocht en schaduw) waar we een stukje terras (vlonder of stenen) willen laten aanleggen (nu verzakte tegels) en oud kunstgras willen vervangen door zoden of nieuw kunstgras (met drainage?). Rondom nieuwe planten, zoveel mogelijk groen en bloei, bestand tegen 2 peuters.Verzoek om overleg en offerte voor ontwerp en aanleg.

Partners

Partners van Casius