Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlonder en keerwand vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlonder en keerwand vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlonder en keerwand vervangen

Vlonder en keerwand vervangen

Onze vlonder en keerwand moeten vervangen worden. Deze zijn ongeveer 5 bij 4 meter. Ik heb geen achterom. Eventueel kan via de buren de tuin betreden worden.

Vlonder met keerwand boven water bij nieuwbouwwoning

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor een vlonder boven het water bij onze nieuwbouwwoning. Het gaat om een vlonder vanaf de taludlijn, met een lange keerwand en keerwanden aan de zijkanten. Deze damwanden bestaan uit verticale planken van 40 x 185 mm , welke met een veer en groef in elkaar zitten, bevestigd op gordingen van 45 x 90 mm. Hiervan wordt er 1 onder het maaiveld bevestigd en er wordt een dubbele aan de bovenzijde bevestigd. Op de bovenzijde van de damwand wordt een afdekplank van 25 x 145 mm bevestigd. De damwand wordt de tuin in geschoord met draadeinden m15 van 3000 mm lang. De traptreden in het talud zijn 1 meter breed. De steiger loopt tot 1 meter in het water met leuningen. De vlonder is 7.5 meter breed. De vlonderterrassen bestaan uit palen van 68 x 68 mm met onderslagbalken van 45 x 140 mm. Daarop worden gordingen aangebracht van 45 x 70 / 90 mm, met vlonderplanken in wild verband van 25 x 145 mm. De trap is 1000 mm breed en 1000 mm hoog. De voor- en zijkanten van de traptreden worden dichtgemaakt met planken 25 x 145 mm. Bij iedere trede komt nog een losse trede van circa 300 mm breed x 1500 mm lang x 200 mm hoog. Bij het vlonderterras in het water komen palen 120 x 120 mm hart op hart 1500 mm te staan, met leuningen rondom de steiger. Tegen deze palen wordt een onderslagbalk met afmetingen 45 x 140 mm gemonteerd. Boven op deze onderslagbalk worden gordingen bevestigd met een afmeting van 45 x 70 / 90 mm. Op de gordingen worden de vloerplanken van 25 x 145 mm in wild verband bevestigd. De materiaalkeuze van het soort hardhout is nog nader te bepalen.

Aanleg achtertuin

Bestrating van 4x5m straattegels al in bezit. Rest inclusief levering. Keerwand van 1x5m hardhout. Vlonder van 2,5x5m hardhout. Trappetje 1x1m hardhout.