Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlonder aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlonder aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlonder aanleggen

Composiet vlonder aanleggen

Ik heb een balkon van ongeveer 6.86 x 1.15 meter breed waarop ik vlonders of terrasdelen neer wil leggen. De ondergrond momenteel is zink, dus is niet goed beloopbaar. In verband met afvoer regenwater moet er op het zink eerst een draagconstructie gebouwd worden, waarna de terrasdelen neergelegd kunnen worden. Ik heb nog geen materiaal in huis en zou ook graag advies willen over de mogelijkheden (kunststof/hout).

Vlonder aanleggen

Mevrouw/heer, Ik zou graag een offerte ontvangen voor het laten aanleggen van een vlonder (terras) in onze achtertuin, inclusief materiaal. Momenteel liggen er tegels op verschillende hoogtes, de vlonder kan hier wat ons betreft overheen gebouwd worden, als dat kan. (Onder de huidige tegels ligt aarde vermengd met puin. ) De oppervlakte is 5,8m in de lengte en 3m in de breedte. (Zie bijgevoegde foto met tekening.) De hoogte is 40cm vanaf de grond. We willen dat de vlonder aan de linkerkant twee treden krijgt waar de vlonder afloopt naar de tuin: een trede in de vlonder en een trede voor de vlonder. (Zichtbaar op bijgevoegde tekening. ) Verder is er links nog een kleine uitsparing waar een boarder zit. Ook moet de vlonder gelegd worden over een stuk waar momenteel een stuk aarde is, omrand met tegels. (Van ongeveer 1 m2). We zouden het werk graag zo snel mogelijk laten starten. Ik heb ook nog wat foto's van de tuin, maar ik kan hieronder geloof ik maar 1 bestand meesturen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn!

Vlonder aanleggen met prieeltje

Graag willen wij een hardhouten vlonder aan het water. Hoogteverschil met de rest van de tuin is nu 30 cm. De vlonder wordt 4 x 4 m. Hij komt tussen twee grote bomen te liggen. Ongeveer 80 cm steekt uit over het water. We willen bovenop de vlonder een dak waar eventueel sedum op kan liggen. Het prieel wordt ongeveer 2.30 m hoog en heeft bij het water en zijkant een houten hekwerk. Verder dient het terras opnieuw betegeld te worden met keramische tegels van 60 x 60 cm. Het terras is 500 × 300 cm. Aan de zijkant van het terras komen opsluitbanden. Graag een offerte met en zonder materiaal. Er is geen achterom. De deur van het huis is 90 cm breed.

Vlonder en gras in de achtertuin aanleggen

Graag offerte voor vlonder(3 x 3,5m) en grasmat van (3 x 3. 5m)

Vlonder op onverharde grond aanleggen

Aanleggen van een vlonder 6 m2 op onverharde grond.

Achtertuin aanleggen

Wij gaan de achtertuin zelf leeghalen. Hierna moet er eventueel opgehoogd worden. Er zal een deel van 5 bij 6 meter bestraat moeten worden met grote tegels, een deel van 4 bij 6 kunstgras met daar tussen een looppad van stenen naar achter. Als laatste zal er een deel van 2 bij 6 meter houten vlonder gelegd moeten worden. De tuin is alleen te bereiken via de woning. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Houten vlonder op het terras aanleggen

Wij willen graag een deel van het gazon vervangen door hardhouten vlonders van Bankirai of Massaranduba hardhout. Hierbij dient het bestaand gazon en ondergrond afgevoerd te worden. Het vlonder terras bestaat uit planken van 145 mm breed en 3000 mm lang. De totale oppervlak is 8 x 3 meter, maar daar gaat een bloemenbak, 2,23 x 2,23 meter, vanaf. Deze bloemenbak moet van links naar rechts van de tuin verplaatst worden.

Tuin vernieuwen

Wij hebben een woning gekocht op een hoekperceel. De tuin is 15 bij 15 meter groot. Op 2 meter na bij de sloot kant is de tuin gelijk. Wij willen graag alles recht trekken en daarna een walbeschoeiing laten maken met een trapje naar het water. Het deel wat opgehoogd moet worden is ongeveer 2 meter diep bij 15 meter breed, op beide hoeken moet dit gedaan worden. Hierna moet hier gras gezaaid worden. De hoogte van het trapje zal ongeveer 1.50 meter zijn. Verder wil ik daar ook graag een vlonder laten aanleggen van 3 meter lang bij 40 a 50 cm breed.

Houten vlonder in de tuin aanleggen

Ik zou graag een vlonder-terras van hardhout laten aanleggen in mijn tuin (foto bijgevoegd). Afmeting 4.80 x 3.60 meter. Ik zou graag een idee hebben wat dit zou kosten.

Tuin renoveren

Onze achtertuin bij onze hoekwoning wil ik graag renoveren. Zelf zullen wij de oude materialen verwijderen en afvoeren. Hierna zal er een hout beton schutting, inclusief betonnen onderplaten geplaatst moeten worden. De lengte zal 19 meter zijn inclusief poortdeur. Daarnaast wil ik een houten vlonder van 3 bij 6 meter laten plaatsen, een overkapping van hout met een dak van polycarbonaat platen, 40 m2 bestrating en 10 m2 kunstgras laten aanleggen.