Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten

Vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de vloer en oprit van de schuur gelijk maken met de tuin. Het moet met 50 cm opgehoogd worden. De vorige eigenaar heeft deze ongeveer een halve meter afgegraven zodat zijn hoge camper in de schuur kon. Totaal oppervlak ongeveer 25 m2 en dus ongeveer 12 kuub zand nodig. Plus opnieuw bestraten met bestaande tegels.

Terras en oprit aanpassen

Wij hebben een grote oprit die wij willen verkleinen en gezelliger willen maken. Daarnaast willen wij het terras aanpassen. De werkzaamheden zijn niet eenvoudig op papier te zetten maar we weten precies hoe het moet worden. Het is mede afhankelijk van de kosten hoe ver wij willen gaan. De oprit van beton is 15 x 14 meter, er moeten gaten geboord worden voor de waterafvoer. Op het beton een muur met plantenbakken maken van 20 meter lang. De zijkant is 12 x 6 meter. Daar moet een schutting komen. Vloer egaliseren, vloer storten en een stenen muur metselen.

Bouwput graven

Wij gaan een aanbouw aan ons huis maken. We willen graag een offerte voor het graven en het afvoeren van de grond voor een bouwput. Het gaat om een bouwput van 4,2 bij 5,7 meter. Het wordt een vrijdragende vloer, de bouwput moet ongeveer 80 cm diep zijn, de tuin loop wat af. Het word een aanbouw aan de achterzijde van het huis. Naast een huis is een oprit van ongeveer 3 meter breed. Om de tuin te bereiken moet de machine onder een carport door welke afgeschermd wordt met een garagedeur. Onze buurt heeft vrij smalle straten. Op welke termijn zouden jullie de werkzaamheden uit kunnen voeren? Is dit ook op zaterdag mogelijk? Er is een foto beschikbaar.

Het betreft de her aanleg van een voor ...

Het betreft de her aanleg van een voor tuin. Hierin dient een verbrede oprit en een verhoogde border worden aanleg. Nieuwe bestrating eventueel beplanting en schutting. mogelijk hergebruik huidige schutting. Aanleg van een vlonder in de achter tuin. Oppervlakte ong. 55 m2 gemakt van kunst houten vloer delen of eventueel hardhout. Het daar onder een worteldoek.