Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijverfolie vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijverfolie vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijverfolie vervangen

Vijverfolie in de vijver vervangen

Vijverfolie vervangen van mijn vijver want deze loopt langzaam leeg. Vijver is 2,5 meter breed 3,40 meter lang. Diepte ongeveer 60 cm.

Vijverfolie vervangen

Mijn vijver is 4 bij 4 m en iets meer dan een een meter diep. Wat zijn de kosten daarvan

Vijverfolie met gaten vervangen

Door stormschade (boom over 2 vijvers) 8 gaten in folie (takken). Reparatie of opnieuw folie aanbrengen. Twee vijvers van elk 3 x 3,70 cm. Diep, 20 jaar oud.

Vijverfolie vervangen

Mijn ronde vijver van circa 4 bij 5 meter lijkt lek te zijn, waarschijnlijk is er sprake van poreus folie. Graag ontvang ik een offerte voor het leegpompen van de vijver met het veiligstellen van waterplanten en vissen, en het leggen van nieuw folie.

Vijverfolie in de vijver vervangen

Na een verbouwing (2 jaar) geleden is mijn vijver lek. De leverancier van de folie doet geen vijveraanleg meer, dus zal de PVC folie vervangen moeten worden. Mijn vijver is 1,60 meter diep bij 4,40 meter lang en 3,60 meter breed (zie bijlage). Mijn vissen (13 x koi, 1 x meerval, 1 x zonnebaars en eventueel 2 x voorn) moeten wel opgevangen worden. Ik voeg enkele foto's bij van de vijver, en een platte grond van de vijver met de globale afmetingen. Graag offerte wat het gaat kosten als u het er in zal leggen.

Vijver renoveren

Wij laten graag de vijverfolie vervangen van een bestaande vijver van 8 X 4 X 0,8 meter. De vijverrand bestaat uit betonstenen van 30 x 15 cm. Er is begroeiing met waterlelies en natuurlijke waterplanten. Momenteel zitten er geen vissen in, maar wel salamanders. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Vijverfolie laten vervangen of repareren

Wij hebben in de achtertuin een rechthoekige vijver van 5 x 3 meter die vermoedelijk een lek in het folie heeft en daardoor langzaam leegloopt. Ik laat dit graag repareren of het folie helemaal vervangen en krijg vooraf hiervoor uw prijsopgave.

Vijverfolie vervangen en kanten stabiliseren

Ik heb een vijver van 4 bij 7 meter en 1.20 meter diep. Het folie is lek en de vijver loopt langzaam leeg. Wat kost dat vervangen door PVC of EPDM? Stabiliseren van de kanten. Het water blijft op ongeveer 50 cm staan, ik zie geen gaatje of iets dergelijks.

Vijverfolie vervangen

Vijver is ruim 14 jaar oud en loopt langzaam leeg, omvang is ong. 3,5 bij 3,5 meter. Graag folie vervangen.

Renovatie van een vijver en graszoden leggen

Mijn vijver van ongeveer 5 x 2 meter heeft een flinke opknapbeurt nodig. De vijver is is lek en de vijverfolie moet worden vervangen. Om de vijver heen wil ik ongeveer 60 m² graszoden laten aanleggen. Indien mogelijk wil ik deze klus in april of mei laten uitvoeren. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.