Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijverfolie vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijverfolie vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijverfolie vervangen

Vijverfolie vervangen

Ik heb een vijver van 3 bij 3,50 en 120 diep maar hij is ergens lek en ik weet niet waar. Hoe kan ik het op sporen en wat kost het om het eventueel te laten vervangen. Er zitten nog vissen in de vijver.

Vervangen vijverfolie

Mijn vijver lekt op verschillende plaatsen. Reden waarom de folie (PVC) vervangen moet worden. In de rand, waar de folie onder doorloopt, staan grassen. Ik stuur u bijgevoegd een tekening en een paar foto’s mee, zodat u een indruk krijgt. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Indien het nodig is dat u daarvoor de situatie ter plaatse ziet, dan kan dat natuurlijk. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Vijverfolie in de vijver vervangen

Bij het leegpompen van mijn vijver zag ik in de hoek een lekje. Onder de folie (rubber) zie nu ook water. De vijver is 4 meter lang, 1 meter diep en 90 cm breed.

Vijverfolie vervangen

Onze vijver is lek en staat droog. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de folie, leeghalen van de vijver, herstellen damwanden en randen. De vijver is nier vormig en ongeveer 5 bij 2,5 meter en twee meter op z'n diepst.

Vijverfolie laten vervangen

Mijn huidige natuur aangelegde vijver (circa 108 m2) is lek en daarom moet het folie vervangen worden. Het leeghalen van de vijver zal ik zelf doen, ook het verwijderen van het gras dat langs de rand van de vijver staat, zal ik zelf doen. Graag een offerte met PVC en een waarbij rubber(achtig) folie wordt gebruikt. Ik heb een schets met maten en diepte meegestuurd.

Vijverfolie in de vijver vervangen

Vijverfolie vervangen van mijn vijver want deze loopt langzaam leeg. Vijver is 2,5 meter breed 3,40 meter lang. Diepte ongeveer 60 cm.

Vijverfolie vervangen

Mijn vijver is 4 bij 4 m en iets meer dan een een meter diep. Wat zijn de kosten daarvan

Vijverfolie met gaten vervangen

Door stormschade (boom over 2 vijvers) 8 gaten in folie (takken). Reparatie of opnieuw folie aanbrengen. Twee vijvers van elk 3 x 3,70 cm. Diep, 20 jaar oud.

Vijverfolie vervangen

Mijn ronde vijver van circa 4 bij 5 meter lijkt lek te zijn, waarschijnlijk is er sprake van poreus folie. Graag ontvang ik een offerte voor het leegpompen van de vijver met het veiligstellen van waterplanten en vissen, en het leggen van nieuw folie.

Vijverfolie in de vijver vervangen

Na een verbouwing (2 jaar) geleden is mijn vijver lek. De leverancier van de folie doet geen vijveraanleg meer, dus zal de PVC folie vervangen moeten worden. Mijn vijver is 1,60 meter diep bij 4,40 meter lang en 3,60 meter breed (zie bijlage). Mijn vissen (13 x koi, 1 x meerval, 1 x zonnebaars en eventueel 2 x voorn) moeten wel opgevangen worden. Ik voeg enkele foto's bij van de vijver, en een platte grond van de vijver met de globale afmetingen. Graag offerte wat het gaat kosten als u het er in zal leggen.