Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver vullen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver vullen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver vullen met zand

Bron in de tuin slaan

Ik wil graag een bron in de tuin voor het vullen van de vijver en het bewateren van planten en gazon. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Vijver vullen met zand

Ik wil een Koivijver van 20-25 m3 opvullen met aarde/zand. Dit moet met een spuitslang gedaan worden omdat er geen achterom is. Dus of iemand moet over het huis gaan of door het huis heen gaan.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een vrijstaande woning en wil een waterbron in de achtertuin laten slaan om de tuin mee te besproeien en de vijver bij te kunnen vullen. Ik heb al een goede pomp. De oprit van ongeveer 30 meter is te bereiken met een vrachtwagen. Vanaf hier zal er nog ongeveer 10 meter overbrugt moeten worden in de tuin om de juiste plek voor de waterbron te slaan.

Vijver vullen met zand

We willen onze vijver dicht maken met zand, ongeveer 10 m3. Onze tuin heeft echter geen achterom, waardoor de kruiwagens door de woning zouden moeten. Nu zijn we op zoek naar alternatieven. Wellicht door het met slangen/buizen door de woning het zand de vijver in te spuiten/blazen.

Vijver repareren

De vijver is onverwachts leeggepompt tot op circa 30 cm van de bodem. Bij het weer vullen bleek op 50-60 cm hoogte lekkage te ontstaan. Ik wil graag dat de gaten worden opgespoord en gerepareerd door middel van plakken of vervangen van de folie. De maten van de vijver zijn: lang 240 cm x breed 130 cm x 120 cm diep. Ik weet niet of er PVC of EPDM is gebruikt.

Bron laten slaan

Ik wil een bron laten slaan. Ik heb vette kleigrond en wil helder water om de tuin te sproeien en de vijver bij te vullen. Goed toegankelijke tuin.

Aanleg van een vijver

Zou graag een vijver (5 x 3 meter) willen laten aanleggen, de rand moet ongeveer 60 cm boven het maaiveld uitsteken. Filters doe ik zelf. Het gaat hier puur om het maken van de bak en het leggen van de folie. Vullen doe ik ook zelf. Tuin is goed bereikbaar.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik zou graag een waterput laten slaan of boren ten behoeve van het vijver vullen en beregening van de tuin. Het water zal op circa 17 meter diepte zitten.

Folie in de vijver vervangen

Ik heb al een tijdje een lek in mijn vijver en moet deze elke twee dagen bij vullen, is dit op te sporen en te repareren? Tuin is goed bereikbaar.

Waterput slaan

Ik heb een niet al te grote tuin maar zou wel een waterput willen hebben. De put is voor het sproeien van de tuin, het vullen van de vijver en ik wil de wc erop aansluiten. Bereikbaarheid van de tuin kan een probleem zijn. U zult door de garage moeten, de deur achter is slechts 90 cm breed. De pomp bijleveren hangt af van de kosten. Het gaat me in eerste instantie om het slaan/boren van de put. Op dit moment staat er nog niets.