Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver vullen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver vullen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver vullen met zand

Waterbron voor besproeiing achtertuin

Ik wil de bestaande waterbron ( die is nl verzand) vervangen door een een nieuwe bron te laten slaan. Wij zitten bonder het oude duin dus op 7 meter diepte zit al schoon water maar voor de zekerheid denken we op ruim 12 meter te moeten uitkomen. De boorlocatie is vanaf de weg redelijk makkelijk bereikbaar met een niet al te grote machine ( onze caravan van 7 meter lang staat er nl ook) . Wij gebruiken de bron om de tuin te besproeien(één verplaatsbaar sproeipunt) , om de vijver bij te vullen en om de auto te wassen dus de capaciteit die gelijk staat aan 'n buitenkraan 3/4" op waterleidingdruk volstaat. Een pomp met drukschakelaar en droogloopbeveiliging mag optioneel worden aangeboden . Het gaat om 1200 m2 tuinoppervlakte.

Bron voor grondwater slaan en pomp aansluiten

Alleen een bron slaan met een pomp om de tuin te sproeien en de vijver bij te vullen. De tuin is 630 m2.

Egaliseren en bestraten oude vijver

Een ronde vijver (3 meter rond) die reeds dicht gegooid is en door de regen en tijd ingeklonken is, betegelen in de rondte met antraciete tegels 50 x 50 cm. Mits ronding te moeilijk (kostbaar) is ronde randen vullen met grind ook een optie. Mogelijk 2 offertes mogelijk?

Waterbron met pomp in achtertuin

We willen in onze achtertuin (stroompunt aanwezig) een bron en pomp slaan voor bewatering van de tuin (perceel 800 m2 met woning) en vijver bij te vullen. Het moet 20 meter diep worden.

Bron in de tuin slaan

Ik wil graag een bron in de tuin voor het vullen van de vijver en het bewateren van planten en gazon. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Vijver vullen met zand

Ik wil een Koivijver van 20-25 m3 opvullen met aarde/zand. Dit moet met een spuitslang gedaan worden omdat er geen achterom is. Dus of iemand moet over het huis gaan of door het huis heen gaan.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een vrijstaande woning en wil een waterbron in de achtertuin laten slaan om de tuin mee te besproeien en de vijver bij te kunnen vullen. Ik heb al een goede pomp. De oprit van ongeveer 30 meter is te bereiken met een vrachtwagen. Vanaf hier zal er nog ongeveer 10 meter overbrugt moeten worden in de tuin om de juiste plek voor de waterbron te slaan.

Vijver vullen met zand

We willen onze vijver dicht maken met zand, ongeveer 10 m3. Onze tuin heeft echter geen achterom, waardoor de kruiwagens door de woning zouden moeten. Nu zijn we op zoek naar alternatieven. Wellicht door het met slangen/buizen door de woning het zand de vijver in te spuiten/blazen.

Vijver repareren

De vijver is onverwachts leeggepompt tot op circa 30 cm van de bodem. Bij het weer vullen bleek op 50-60 cm hoogte lekkage te ontstaan. Ik wil graag dat de gaten worden opgespoord en gerepareerd door middel van plakken of vervangen van de folie. De maten van de vijver zijn: lang 240 cm x breed 130 cm x 120 cm diep. Ik weet niet of er PVC of EPDM is gebruikt.

Bron laten slaan

Ik wil een bron laten slaan. Ik heb vette kleigrond en wil helder water om de tuin te sproeien en de vijver bij te vullen. Goed toegankelijke tuin.