Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande vijver uitbreiden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande vijver uitbreiden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande vijver uitbreiden

Opnieuw aanleggen van een vijver

De foto die u toont op uw website van de vijver met plateaus zou ik graag willen in mijn tuin, alleen dan met slechts 1 plateau. Het zijn een soort bouwblokken. Ik weet niet wanneer het grondwater hier begint in Gorinchem Oost. Er is op het moment al een vijver die ik wil uitbreiden. Breder en dieper maken. Er moet een betonnen vloer in gemaakt worden. Ik haal binnenkort de vijver eruit en plaats er een nieuwe in. Dan is er dus waarschijnlijk ook een betonmat nodig met vlechtwerk en vijverfolie. De vijver is ongeveer 2,5 bij 4 meter. Hoop van u te vernemen. Met vriendelijke groeten,

Bestaande vijver uitbreiden

Ik wil mijn bestaande vijver van 3 x 1,8 x 0,8 meter gaan uitbreiden en daarom laten uitgraven. De nieuwe vijver moet ongeveer 6 x 3,5 x 1 worden. Ik wil daarbij een goede kwaliteit folie laten gebruiken. Indien gewenst kan ik meehelpen. De plek waar de vijver moet komen is goed bereikbaar. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tuinverbouwing

Onze tuin is 'wat' verwaarloosd. Er moet een tuinontwerp gemaakt worden, waarbij hergebruik nodig is. We hebben een vijver die kan blijven maar waar wel wat aan moet gebeuren. Ook hebben we veel gras, waar ook een deel van kan blijven. Ik schat dat de tuin ongeveer 200 m2 is. Het gaat voornamelijk om het uitbreiden van de terrassen en het aanleggen van nieuwe borders. Materiaal als stenen in overleg. Ook hergebruik bestaande materialen. Graag aparte offerte voor beplanting.

Werkzaamheden in de tuin

Werkzaamheden: bestaand terras uitbreiden met klinkers, er komt ongeveer 3 m2 bij. Nieuw houten hek 3 meter plaatsen op vlonder langs vijver. Borders plaatsen langs tuinpad, 8 meter lang, borders hebben we al. En de tuin 8 x 3 meter 'netjes' maken (snoeien etc.). Levering hek en klinkers (er ligt nog wel een deel klinkers) in overleg.

Vijveruitbreiding

Vijver uitbreiden: -afvoeren zand/tegels 60 x 60 cm. -graven 205 x 120 x 140 cm (LxBxH), extra stuk vijver. -3-laags verlijmen stenen 60 x 15 x 15 cm -leggen/lassen folie - Ook leveren, stenen, lijm, folie etc.

Vernieuwen en uitbreiden vijver en vernieuwen vlonder

Oude vijver van +/- 3 bij 2 meter lekt - folie is gescheurd en verweerd. Wij willen de vijver iets uitgebreid hebben en opnieuw bekleed met vijverfolie - vervolgens opnieuw voorzien met wat beplanting. Ook willen we een aangrenzende vlonder van +/- 2 vierkante meter vernieuwen.

Achtertuin (60m2): Leeghalen van delen ...

Achtertuin (60m2): Leeghalen van delen van een bestaande tuin (verwijderen bomen en struiken). Gat (voorheen vijver) opvullen, egaliseren en deels terras doortrekken en deels graszone uitbreiden. Opnieuw gras plaatsen en bestraten. Tuinhuisje/schuurtje (=aanwezig) plaatsen voor fietsen, adviseren en plaatsen tuinverlichting. Plaatsen standaard zwevende parasol. Voortuin (25m2): verwijderen beplanting, plaatsen graszoden + speeltoestel (=aanwezig)

Wij hebben een vijver die lek geraakt ...

Wij hebben een vijver die lek geraakt is. Helaas. Deze moet opnieuw aangelegd worden. Met name de folie moet vervangen worden. Het gat ligt er al. Verder willen we de vijver iets uitbreiden. De vijver heeft nu een afmeting ven 1.5x1.5. Verder staan er in onze relatief kleine tuin twee grote bomen. een berk en een prunes. Deze moeten gesnoeid of eventueel verwijderd worden.

Graag zou ik mijn tuin opnieuw willen ...

Graag zou ik mijn tuin opnieuw willen laten aanleggen, het is een stadstuin met een kleine vijver, er zit vrij weinig in de tuin vwb planten. Ook dit zou ik willen laten doen, het terras ook wat uitbreiden.