Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver renoveren en opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver renoveren en opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver renoveren en opknappen

Tuin leeghalen en klaarmaken voor gras en bestrating

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat in totaal om 350 m2. Het gaat om het verwijderen van een 5 tal bomen, een vijver, bestaande bestrating en gras. Vervolgens dient ongeveer 30% van de tuinen bestraat te worden. De rest moet worden voorzien van graszoden. De achtertuin is bereikbaar via een poort.

Renovatie vijver

Wij hebben al vele jaren een vijver en daar altijd veel plezier aan beleefd. Waarschijnlijk door het schoonmaken heb ik de vijver helaas lek gemaakt en ik dacht dat ik het probleem had gevonden en gerepareerd, bleek dat toch niet afdoende. Bijgaand treft u een aantal foto’s van onze vijver en ik vraag u om een vrijblijvende offerte voor het renoveren ervan. Indien u daarvoor meer informatie nodig heeft dan hoor ik het graag.

Nieuwe tuin aanleggen

Wij willen onze bestaande tuin geheel renoveren: - De tuin is 65 m2 - De tuin moet helemaal verwijderd en afgevoerd worden en er moet een compleet nieuwe tuin aangelegd worden - Ik wil een nieuwe houten schutting met betonpalen en een poort van 15 meter lang - Ik wil een houten schuur van 2,5 bij 3 meter plaatsen - Vijver met 2 stukken van 1 bij 2 meter met een betonnen rand plaatsen - Borders aanleggen - Er is een tekening beschikbaar Graag een offerte hiervoor.

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een vijver (7 bij 2 meter) en het verwijderen van beplanting. Daarnaast moet er een terras van 5 bij 3 meter worden gerealiseerd. Wellicht wil ik ook een tuinhuis in mijn tuin laten plaatsen. Mocht dit doorgaan wordt het huis ongeveer 5 bij 3 meter.

Herinrichting gehele achtertuin

We willen onze achtertuin renoveren. Er ligt nu een vijver, die moet weg, en we willen een zitkuil op die plek maken met een hardhouten bank. Er ligt nu bestrating. Dit moet verwijderd, geëgaliseerd en afgevoerd worden, en daarna opnieuw bestraat. Verder willen we een plek vrijmaken voor een overkapping. De achtertuin is 150 m2. Graag een offerte.

Het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan renoveren. De tuin is 87 m2. Ik zie graag een pad, een terras/veranda, bomen, een stuk gras, een kleine vijver, grind en een houten tuinhuis. Er moeten leidingen voor een keuken aanwezig zijn in het tuinhuis.

Vijver renoveren

Ik wil mogelijk de vijver laten renoveren of laten verwijderen. Graag in overleg wat het handigst is. De bovenkant is nu van steigerhout. Dit kan vervangen worden door stenen blokken. Het betreft nu een U-vormige vijver maar onze voorkeur gaat uit naar een rechthoekige. Ik wens graag een prijsindicatie wat zo'n renovatie in zijn geheel gaat kosten.

Lekkende vijver herstellen

Ik zoek een hovenier die mijn oude vijver in de achtertuin kan renoveren. Het gaat om een vijver van 8 m2 die inmiddels al 2 jaar droog staat. Ik wil graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het opknappen hiervan.

Tuin renoveren

De tuin bij onze vrijstaande woning dient te worden gerenoveerd. De totale oppervlakte is 900 m2. In de voortuin zal de beplanting en de struiken verwijderd moeten worden. De vijver en de buxussen willen wij laten staan en de tuin verder aankleden met nieuwe struiken en boompjes. Ook de zijkant van de woning dient te worden aangepakt. Dit is 30 meter lang en 2 meter breed. Hiervoor ontvangen wij graag advies wat mogelijk is. In de achtertuin dient er eventueel wat snoeiwerk uitgevoerd te worden. Het afvoeren van het groen zullen wij zelf verzorgen.

Renoveren tuin

Ik wil graag mijn bestaande vijver verkleinen naar een strak model, mijn tuin (140m2) volledig bestraten met drainage, een laurier heg verwijderen, een taxus boom kappen, en er staat nu ook een schuur van 3 bij 4 meter, en daarom heen moet het ook nog betegeld worden. Ik verneem graag van u.