Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver met lekkage repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver met lekkage repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver met lekkage repareren

Vijver met lekkage repareren

Mijn vijver is ongeveer 3 x2 meter in 2 delen. Een deel ongeveer 40 cm diep andere deel ongeveer 1 m diep. Er is een lek ontstaan door een bezoek van de reiger. Het ondiepe deel is gerepareerd met een nieuwe laagvijver folie. Het diepe gedeelte heb ik zo gelaten. Als ik nu de vijver vul blijft het ondiepe gedeelte met water gevuld tot aan de overgang naar het diepe gedeelte. Ik neem dus aan dat het diepe gedeelte de boosdoener is. Ik kan er zelf nu niets meer mee en het probleem is dat er ongeveer 60 grote en kleine vissen inzitten. Ik zoek dus iemand die voor een redelijk bedrag de vissen er uit kan halen, de vijver folie vervangt en aan laat sluiten op het ondiepe gedeelte.

Lek in een vijver opsporen en repareren

Ik heb een nieuwe woning gekocht met een vijver ( ca. 2x1 mtr) in de achtertuin. Bij bezichtigingen in februari leek deze nog prima in orde maar bij sleuteloverdracht afgelopen week stond er nog een laagje water in. Vermoedelijk een lekkage. De klus omvat inspectie van de vijver, rapporteren van het mankement (ivm verhalen kosten op vorige eigenaar) en uitbrengen van offerte voor reparatie

Vijver met lekkage repareren

We hebben een lek in de vijver van 12 x 3 meter. Hij blijft ongeveer tot 10 cm vol.

Lekkage vijver repareren

Onze vijver van 3x3. lekt. Ik zoek een vijver specialist die het lek kan opsporen en kan repareren.

Vijver repareren

De vijver is onverwachts leeggepompt tot op circa 30 cm van de bodem. Bij het weer vullen bleek op 50-60 cm hoogte lekkage te ontstaan. Ik wil graag dat de gaten worden opgespoord en gerepareerd door middel van plakken of vervangen van de folie. De maten van de vijver zijn: lang 240 cm x breed 130 cm x 120 cm diep. Ik weet niet of er PVC of EPDM is gebruikt.

Tuinvijver laten repareren

Ik heb een kleine vijver, van ongeveer 9 meter x gemiddeld 1.50 meter, rubberfolie. 1. Waterverlies tot ongeveer 30 cm onder de rand. Lekkage? Gevolg van calitulaire werking? 2. Filterbak: kortsluiting De hele winter heeft de vijver er dus flink leeg en ongefilterd bij gelegen. Met de toenemende draadalgen-groei wordt het een smerige en weinig leefbare toestand.

Folievijver en filterbak repareren

Ik heb een kleine vijver van ongeveer 9 x 1,5 meter en maximaal 1 meter diep met rubberfolie. Er is waterverlies tot ongeveer 30 cm onder de rand en we vermoeden lekkage. Ook is er een sluiting ontstaan in de filterbak. Het leefklimaat in de vijver is nu slecht door toenemende groei van draadalgen en omdat we niet kunnen filteren. We willen de vijver en filterbak graag laten repareren.

Vijver laten repareren

Sinds kort loopt onze vijver langzaam leeg tot een stand die circa 10-15 cm lager ligt dan normaal. Dat gebeurt in een week tot twee weken. Daarna lijkt hij nog heel lichtjes verder te zakken. We weten niet hoe lang geleden de vijver is aangelegd, we wonen hier zelf nu anderhalf jaar. Het is een vijver van circa 8 bij 2 meter in een niervorm met een waterval. De zijkanten zijn bekleed met vijverfolie. Graag ontvang ik een offerte voor het opsporen en repareren van deze lekkage.

Vijver met lekkage repareren

Ik heb een lekkende folievijver van 5x2 meter en 75 cm diep. Er is een hardstenen plaat in gevallen vanaf de rand. De vijver bevat een voedingsbodem met planten en enkele vissen. Ik ben op zoek naar een bedrijf wat de vijver leeg kan halen, folie vervangen en weer vullen met voedingsbodem en bestaande planten en vissen.

Vijver met lekkage repareren

Sinds vorig jaar loopt de vijver langzaam leeg, maar inmiddels zo snel dat we niet aan reparatie / vervanging ontkomen. De huidige waterstand is in 3 weken bereikt. We laten hem leeglopen tot het lekken stopt, maar het lijkt inmiddels wel duidelijk dat het lek ergens op de bodem moet zitten. We weten niet hoe lang geleden de vijver is aangelegd, we wonen hier zelf nu bijna 2 jaar. Om de afweging te kunnen maken of we zelf aan de gang gaan of het laten doen hebben we een paar vragen: - Kun je nieuw folie over oud folie leggen of moet alles eruit? - Stel dat je het lek zou kunnen lokaliseren, kun je dit dan repareren, zoals het plakken van een fietsband? - Wat zijn de kosten als we de reparatie door u laten doen? En wat als het folie volledig vervangen moet worden? verwijderen oude folie zouden we zelf kunnen doen De afmeting van de vijver is ongeveer 3.50 x 3.50 meter met 1/4 hoek eruit, terrastegels zijn 50 x 50 cm. Er is rondom een rand ter hoogte en breedte van een vijvermand voor planten, daarna wordt de vijver ruim 1 meter diep, bij de pomp het diepst. We willen graag een duurzaam folie dat weer 20 jaar mee kan. Wij zien uw antwoord met offerte graag tegemoet.