Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver met lekkage repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver met lekkage repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver met lekkage repareren

Vijvers renoveren

In mijn tuin heb ik drie vijvers, die twintig jaar geleden zijn aangelegd, met vijver folie. De randen, gemetselde klinkers, brokkelen af en twee vijvers vertonen lekkage. De vijvers zijn tussen de 12 en 20 m2 . Twee vijvers zijn met elkaar verbonden. Ik denk aan vervanging folie en afdekranden.. Graag advies.

Vijver met lekkage repareren

Mijn vijver is ongeveer 3 x2 meter in 2 delen. Een deel ongeveer 40 cm diep andere deel ongeveer 1 m diep. Er is een lek ontstaan door een bezoek van de reiger. Het ondiepe deel is gerepareerd met een nieuwe laagvijver folie. Het diepe gedeelte heb ik zo gelaten. Als ik nu de vijver vul blijft het ondiepe gedeelte met water gevuld tot aan de overgang naar het diepe gedeelte. Ik neem dus aan dat het diepe gedeelte de boosdoener is. Ik kan er zelf nu niets meer mee en het probleem is dat er ongeveer 60 grote en kleine vissen inzitten. Ik zoek dus iemand die voor een redelijk bedrag de vissen er uit kan halen, de vijver folie vervangt en aan laat sluiten op het ondiepe gedeelte.

Lek in een vijver opsporen en repareren

Ik heb een nieuwe woning gekocht met een vijver ( ca. 2x1 mtr) in de achtertuin. Bij bezichtigingen in februari leek deze nog prima in orde maar bij sleuteloverdracht afgelopen week stond er nog een laagje water in. Vermoedelijk een lekkage. De klus omvat inspectie van de vijver, rapporteren van het mankement (ivm verhalen kosten op vorige eigenaar) en uitbrengen van offerte voor reparatie

Vijver met lekkage repareren

We hebben een lek in de vijver van 12 x 3 meter. Hij blijft ongeveer tot 10 cm vol.

Vijver renoveren

Mijn langwerpige beton vijver met 2 niveau’s lekt. De vijver is afgewerkt met witte stuc en natuursteen platen op bovenkant. De stuclaag is door lekkage beschadigd. De breedte van de totale vijver is 90 cm en de lengte 10 meter.

Lekkage vijver repareren

Onze vijver van 3x3. lekt. Ik zoek een vijver specialist die het lek kan opsporen en kan repareren.

Vijver repareren

De vijver is onverwachts leeggepompt tot op circa 30 cm van de bodem. Bij het weer vullen bleek op 50-60 cm hoogte lekkage te ontstaan. Ik wil graag dat de gaten worden opgespoord en gerepareerd door middel van plakken of vervangen van de folie. De maten van de vijver zijn: lang 240 cm x breed 130 cm x 120 cm diep. Ik weet niet of er PVC of EPDM is gebruikt.

Vijverlekkage verhelpen

Onze vijver heeft te maken met een lekkage, hiervoor zoek ik een vakman. Werkzaamheden zijn: vijver leeghalen, lek samen zoeken en dichten. Vijver is 4 x 4 meter en 1 meter diep. Goed bereikbaar.

Vijveronderhoud en -renovatie

Wij wonen in Veenendaal en hebben een vijver in onze tuin, bestaande uit twee bakken. De bovenste bak is 240 cm lang, 120 cm breed en zo’n 95 cm diep. De onderste bak is 420 cm lang, 180 cm breed en ook zo’n 95 cm diep. In de bovenste bak zit een lekkage, waardoor er nog een klein laagje water in zit. Alleen in deze bak zitten nog een aantal stenen en verder zijn er ook geen zuurstofplanten meer aanwezig. Ik zou graag een offerte willen aanvragen om te bezien wat de (on)mogelijkheden zijn voor reparatie en vijveronderhoud. Op dit moment zitten er alleen in de onderste bak een aantal (vijver)goudvissen. Mocht er meer informatie benodigd zijn, hoor ik het graag.

Vijver renoveren

Lekkage vijver, schoonmaken verlichting e.d.